Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כאמור, יש לי מזדה לנטיס 2004.

הרכב אצלי כשלוש וחצי שנים ובקרוב יחגוג 200000 ק"מ.

הנסוע שלנו היא כ 24000 ק"מ בשנה.

השנה ביצעתי ברכב 2 טיפולים גדולים, שכללו טיימינג, החלפת נוזל גיר, החלפת מצתים (כל 45000 ק"מ) ושאר הדברים הקטנים.

לפני כשנה הוחלפו הברקסים הקדמיים והצמיגים.

בנוסף, החלפתי רדיאטור וצנרת מים.

הרכב דיי אמין עם זאת תוהה אם זו לא העת להחליף.

היום הציעו לי גולף פלוס 1.6 שנת 2009 שעשתה 30000 ק"מ בלבד.

האם הרכב הזה בטיחותי?

האם הרכב הזה אמין כמו המזדה ויעמוד בשנתיים שלוש של נסוע גבוהה בלי הרבה בעיות?

איך מוסכי היבואן? יש המלצות על מוסכים באזור דרום מרכז ושרון?

האם שווה לי להישאר עוד שנה עם המזדה ואז לחפש או שעכשיו זה העת לביצוע ההחלפה - מצד אחד הרוב כבר הוחלף מצד שני כבר הגעתי למוסך שלא לצורך הטיפול השוטף.

עצתכם....

פורסם

הרכב בטיחותי.לדבי אחזקה כללית- יהיה יקר לאחזקה בהשוואה כללית למאזדה (לא הספציפית שלך).

חלקים יקרים ומחיר העבודה במוסך היבואן יקר להחריד.

אם אתה יכול להגיע למרכז ואתה נעול על הגולף הזו,תאם עם חבר הפורום מוסך רון,בדיקה ממוחשבת לרכב (המוסך מתמחה ברכבי VAG,לא מורשה היבואן).

הוא יגיד לך לפי הבדיקה שלו,האם שווה בכלל להמשיך למכון בדיקה ואילו בעיות/תקלות יש לרכב.

ד"א,זהירות מסוחרים,מקווה,שהציעו לך את הרכב מאדם פרטי/סוכנות מורשית,שחלילה במקררה של קלקול יקר,שתהיה לך אחריות להיאחז בה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הרכב נמצא בסוכנות רכב מורשית איתה היה לי נסיון חיובי מאוד.

ההתלבטות שלי היא:

מצד אחד - במאזדה הושקע השנה הרבה מאוד כסף. הגולף לא תהיה חסכונית ממנה או זולה ממנה בטיפולים.

מצד שני - מדובר כנראה ברכב הרבה יותר בטוח (יש ESP, EBD ועוד כל מיני אותיות וגם 6 כריות אוויר במקום 4).

יותר חדש ועם ק"מ נמוך.

פורסם

מה יש להתלבט, הגולף פלוס, עדיפה בכל פרמטר על הלנטיס, ובוודאי שבבטיחות. הרכב גם מרווח מאד ובעל תא מטען שימושי וגדול.

הגולף עם שנתון מתקדם בהרבה וקילומטרז בריצפה.

מנוע ה- 1.6 הוא מנוע וותיק ואמין.

בנסיבות הנ״ל לא צפויות לך בעיות מיוחדות עוד עשרות אלפי קילומטרים ובוודאי שפחות בעיות מאשר עם הלנטיס, שלמרות ההשקעות בה, לא חסר חלקים שעוד יהיו צריכים השקעות.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

כן מדובר במנוע וותיק מאד, 2 שסתומים לצילנדר בלבד, 102 כ״ס בלבד.

בפועל המנוע גמיש מאד (זה טבעם של מנועים בעלי 2 שסתומים לצילנדר) ובשילוב עם גיר 6 הילוכים הביצועים בסדר גמור.

בדגמים מאוחרים יותר הוחלפו המנועים למנועי tsi והגירים לגמרי dsg. אם היית שואל לגבי האמינות של הקומבינציה הזאת, התשובה הייתה פחות מחמיאה.

פורסם
אמנון, ידוע לך מרווח הטיפולים של רכב זה?

כל 15000 או כל 30000?

אני לא יודע, רק משער שכל 15 אלף קילומטר, מאחר ומדובר במנוע וותיק שאז היה נהוג מרווחים כאלו.

פורסם

הייתה כזאת לגיסתי במשך כשנתיים. מנוע 1.6 DSG7 רכב נוח מאוד, אמין מאוד ולמרות המנוע הלא כל כך חזק דווקא מרגיש זריז בגלל הגיר. אני מאוד אהבתי.

למיטב זיכרוני לא הייתה לו שום תקלה.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
אני דיי בטוח שהפלוס בשנתון הזה היא אחרי מתיחת הפנים שבוצעה והגיר הוא DSG7 ולא אוטומטי רגיל.

בסוף 2009 הגיעה המתיחת פנים, אבל בהתחלה היא שווקה עם מנוע 1.4 בנזין ומנוע דיזל למוניות.

גרסאות ה-1.6 מתוחות הפנים הגיעו -2010.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...