Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מניח שאתה מתכוון למתאם(hubcentric ring), אצלי יש מתאמים ממתכת.

כן לזה התכוונתי, הינה תמונה מהרכב שלי של החלק פלסטיק הזה, עשיתי כבר איזון וכיוון פרונט, אתה ממליץ לי להחליף את זה באחד כזה ממתכת?

איך אני יכול להשיג אחד כזה שמתאים לרכב שלי ממתכת? איך אני יכול לדעת מה המידה המתאימה לרכב שלי במידה ואני מחפש כזה?

הינה תמונה מהרכב שלי, קצת מלחיץ אותי שחתיכת פלסטיק מגנה על כל העסק הזה.

(אל דאגה הגוזון הוחלף)

yrc3.jpg

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המתאם צריך להיות מ64.1 מ"מ(מידת הנאבה של הסיוויק) למידת החור של הגאנט שלך, אולי כתוב על אחת הצלעות הפנימיות,למרות שהגאנט שלך סיני אז אני בספק.

מתאמים אפשר לקנות באינטרנט ואצל יבואני חישוקים למנהם.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם (נערך)
המתאם צריך להיות מ64.1 מ"מ(מידת הנאבה של הסיוויק) למידת החור של הגאנט שלך, אולי כתוב על אחת הצלעות הפנימיות,למרות שהגאנט שלך סיני אז אני בספק.

מתאמים אפשר לקנות באינטרנט ואצל יבואני חישוקים למנהם.

זה ניראה לי יכול להתאים אבל זה יקר http://www.ebay.com/itm/ICHIBA-V2-38MM-5X114-HUB-CENTRIC-WHEEL-SPACERS-HONDA-CIVIC-FD-FA-FG-FB-06-/290827121446?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Model%3ACivic&hash=item43b6a5b326&vxp=mtr

זה יתאים לא? אלומיניום, חזק? http://www.ebay.com/itm/4pc-Aluminum-Hubrings-64-1mm-Car-Hub-to-73-1mm-Wheel-Bore-ID-64-OD-73-/331093457909?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Model%3ACivic|Submodel%3AEX&hash=item4d16b53bf5&vxp=mtr

עריכה אחרונה על ידי civic07
פורסם

מה הקשר פה נאבה מאלומיניום ופלסטיק? סיוויק 07 מה שאתה רואה אצלך זה ממרכז מפלסטיק, שיהיה לך נוח להרכיב את הג'אנט, זה להפך צריך להיות מפלסטיק ולא מאלומיניום, בלי הטבעת הזאת יהיה לך קשה להרכיב את הג'אנט (לפגוע בהברגות שלו) היה לי את זה בג'אנטים של בורבט שהזמנתי מגרמניה, לא לכל הג'אנטים צריכים את הטבעת הזאת!

פורסם

1.אף אחד לא דיבר על נאבות על פלסטיק ואלומיניום.

2.מהיכן הטענה שטבעות מירכוז צריכות להיות מפלסטיק בלבד ?

3.אם יש לו טבעות מירכוז , אז כנראה שהוא כן צריך.לא דובר על כלל הגאנטים אלא על שלו ספציפית.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם (נערך)

Avilun למה לפי דעתך זה אמור להיות דווקא מפלסטיק ולא מאלומיניום? הרי אלומיניום זה חומר יותר איכותי וחזק מסתם חתיחת פלסטיק.

אני רוצה לדעת בידיוק מה התפקיד של המרכז פלסטיקים האלה שיושבים על הנאבה אם אני לא טועה, לא מופעל עליהם לחץ כלשהו?

אם אין להם כל כך חשיבות, שבגלל שהם עשויים מפלסטיק הם יכולים לגרום לבעיות או להשבר, אז אני ישאיר את זה ככה ולא יחליף אותם.

ומצטער על הבילבול חשבתי שאלה נקראים נאבות.

ואיך אני יודע שזה מתאים מה שבקישור, כי לפי המידות שרשום שם כמו שאמרתה 64.1, וגם רשום שזה מתאים לסיויק 2006-2011

אבל לא יודע אם זה באמת מתאים בידיוק לגאנט שיש לי, אבל לפי המידות זה אמור להתאים לא?

רק לא יודע מזה אומר ה 73.1 הזה- 64.1mm Car Hub to 73.1mm

עריכה אחרונה על ידי civic07
פורסם
1.אף אחד לא דיבר על נאבות על פלסטיק ואלומיניום.

2.מהיכן הטענה שטבעות מירכוז צריכות להיות מפלסטיק בלבד ?

3.אם יש לו טבעות מירכוז , אז כנראה שהוא כן צריך.לא דובר על כלל הגאנטים אלא על שלו ספציפית.

עדיף שיהיה מפלסטיק, כדי למנוע מגע של מתכת מול מתכת, וכל זה כמובן רק בזמן ההרכבה.

כמובן, חלק מהג'אנטים צריכים חלק לא!

ואפילו אם נרכיב ג'אנטים שצריכים טבעות מירכוז בלי טבעות מירכוז לא יקרה כלום,

רק יהיה קצת בהתחלה קשה להכניס את האומים.

פורסם
Avilun למה לפי דעתך זה אמור להיות דווקא מפלסטיק ולא מאלומיניום? הרי אלומיניום זה חומר יותר איכותי וחזק מסתם חתיחת פלסטיק.

אני רוצה לדעת בידיוק מה התפקיד של המרכז פלסטיקים האלה שיושבים על הנאבה אם אני לא טועה, לא מופעל עליהם לחץ כלשהו?

אם אין להם כל כך חשיבות, שבגלל שהם עשויים מפלסטיק הם יכולים לגרום לבעיות או להשבר, אז אני ישאיר את זה ככה ולא יחליף אותם.

ומצטער על הבילבול חשבתי שאלה נקראים נאבות.

ואיך אני יודע שזה מתאים מה שבקישור, כי לפי המידות שרשום שם כמו שאמרתה 64.1, וגם רשום שזה מתאים לסיויק 2006-2011

אבל לא יודע אם זה באמת מתאים בידיוק לגאנט שיש לי, אבל לפי המידות זה אמור להתאים לא?

רק לא יודע מזה אומר ה 73.1 הזה- 64.1mm Car Hub to 73.1mm

אל תתעסק עם שטויות בלחפש תחליפי, מה שיש לך זה טוב.

פורסם

אוקיי תודה, אז אם אתה אומר שגם אפשר להרכיב את הגאנטים בלעדיהם, ורק יהיה קצת קושי בהרכבה אבל לא יותר מיזה, אז כניראה שגם אין להם כל כך חשיבות כמו שחשבתי.

אשמח רק אם עוד מישהו יאשר לי את מה שאתה אומר, כדי שאני יצא מהעניין הזה בראש שקט.

פורסם
יש לי תחושה שכל המשחקים האלה עם מגנזיום שלא מגיעים ישר מהחברה בעייתים, ואף מסוכנים.

הם מסוכנים ברגע שלא מתאימים אותם כמו שצריך, שלא עושים איזון + כיוון, אך אם הכל מסודר כמו שצריך לא אמורים לצוץ בעיות.

הבעיה שיצרני גאנטים לא יכולים להתאים כל גאנט לרכב מסויים, אז הם יוצרים גאנטים עם מרחק ברגים מסויים שמתאים לשלל רכבים, רק בשביל להתאים אותם בידיוק כניראה שצריך להשתמש בפלסטיקים האלה.

יש גם חברות גאנטים שמתאימות את הגאנט לרכב, עצמו ואז זה יושב כמו המקורי ו 99 אחוז לא יכולות לצוץ בעיות, הבעיה שאלה כניראה חברות מותג גדולות שגם דורשות סכום שמן עבור אותם גאנטים מותאמים.

• תוכן חדש...