Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש לשדרג את המראה המיושן של הגלגלים שלי במשהו קצת יותר ספורטיבי.

הייתי מעוניין ב:

1) המלצה על מקום טוב להחליף למגנזיום, באיכות טובה ולא משהו מסגסוגות הזויות( הבנתי שמסתובב הרבה זבל בחנויות)

2) מקום עם מבחר גדול

3) המלצה כללית למראה ( משהו לא מנכר) אשמח ללינקים אם למשהו יש רעיון.

תודה לעוזרים :)

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גש לאחים לוי בעכו, יש להם מבחר ומחירים טובים, אחרי שאתה מסיים שם סע לכהן ובניו בכניסה לאילת, לבקש הצעת מחיר מתחרה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אם אני ירשום את מה שקרה לי שם הם יפשטו רגל .

פשוט ממליץ להתרחק כמו מאש.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם
אם אני ירשום את מה שקרה לי שם הם יפשטו רגל .

פשוט ממליץ להתרחק כמו מאש.

תודה על העדכון ,

דבר שני כדי שתפרט שנוכל להבין מה קרה.

פורסם

לא הית מצפה לחזור לפנצריה 5 פעמים בשביל איזון ג'אנטים ושבפעם האחרונה הגלגל יצא מהנאבה (בנסיעה) ויעקם לך את הכנף.

הכי מעצבן זה שניסו להאשים אותי ובסוף שילמו על הנזק כמו גדולים .

[h=1][/h]

פורסם

ממליץ לך לחפש בגאנק ירד בפייסבוק יש מציאות מענינות מחיר לצמיגים אני לא יודע תלוי במידה לדעתי תישאר בגודל המקורי ותעביר את הצמיגים הקיימים

[h=1][/h]

פורסם
לא הית מצפה לחזור לפנצריה 5 פעמים בשביל איזון ג'אנטים ושבפעם האחרונה הגלגל יצא מהנאבה (בנסיעה) ויעקם לך את הכנף.

הכי מעצבן זה שניסו להאשים אותי ובסוף שילמו על הנזק כמו גדולים .

לא יודע את הסיפור המלא אבל זה שהם בסוף שילמו על הנזק והודו בטעות זה כבר נשמע טוב, אני לא מכיר אף מקום שהיה מודה בטעות כזאת.

90 אחוז מכל המקומות שמוכרים גאנטים, אף אחד לא מודה בחיים בכל טעות שקשורה לגאנטים ונבות.

גם לי נאמר ליפני שקניתי את הגאנטים שבגלל שיש את עניין הנבות זה יכול לגרום לבעיות 50-50, אמר לי את זה בעל פנצריה שהיה מתעסק בעבר בגאנטים.

כשקניתי את הגאנטים העדפתי גם לקנות את הצמיגים באותו מקום, כדי שלא יהיו בעיות שאחד יאשים את השני במקרה של בעיה.

כי במידה ואני קונה את הצמיגים במקום אחר, אז ההוא שמכר לי גאנטים יכול להגיד, זה לא בעיה שלי הרכבתה את הצמיגים עם הגאנטים במקום אחר.

אז עוד לפני שהוא הרכיב שאלתי אותו אם בגלל שהגאנט יושב על נבות זה לא יכול לגרום לבעיות במהירויות גבוהות, כמו רעידות למשל?

הוא כמובן אמר לי שלא, אבל אמרתי לו במקרה של כל בעיה אתה הכתוכת? הוא אמר שכן והוא בטוח ב 100 אחוז שלא יהיה בעיות.

אבל לך תדע, שמדובר בגאנט לא מקורי שיושב על נבה שזה כולה חתיכת פלסטיק, אז יש סיכון ויש חששות.

פורסם

הגאנט יצא מהנאבה כי לא הבריגו בכלל את האומים רק הניחו אותם ועשו חצי סיבוב עם היד .

הטעות שלי היא שהיתי במשרד וסמכתי על ה״פנצרמאכר״ שלהם.

[h=1][/h]

• תוכן חדש...