Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בימים האחרונים אני רואה סימני שמן מתחת לרכב. המכונאי זיהה את התקלה כפריצה של מחזירי השמן בצירים של רצועת הטיימינג. התיקון שהוצע - החלפת המחזירים והרצועה - כ 950 שקל + מע"מ.

ממה שהבנתי רוב העלות היא העבודה - מספר שעות עבודה. למה כל כך מורכב להחליף מחזירי שמן ורצועת טיימינג ברכב הזה ?

איזה חלקי חילוף איכותיים מומלצים לתיקון הזה (של איזה חברות ?) ?

אם אפשר גם הסבר קצר על תפקיד מחזירי השמן בצירים על רצועת הטיימינג ..

ושאלה נוספת, מה יכול לגרום למחזירי השמן להפרץ ?

תודה לכל העוזרים.

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם

מרטינס שלום רב !

תפקיד מחזירי השמן, למנוע פריצת שמן מגל הזיזים לעבר רצועת הטיימינג, מה שעלול לגרום לקפיצת שינים ברצועת הטיימינג.

עודף שמן במנוע, עלול לגרום לעודף לחץ שמן ולפריצת מחזירי שמן, כנ"ל מסנן שמן סתום.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מכיוון שמדןבר במחזירים קידמיים החלף אותם כי עם הזמן השמן שזולג דרכם עלול לחרוך את הרצועה והיא פשוט תקרע והנזק יהיה מאוד יקר. העבודה דיי יקרה בגלל שזו עבודה של כמה שעות טובות שכוללת פירוק רצועת התיזמון.

פורסם

מאור, צביקה, תודה על המידע.

לא היו הערות על המחיר אז אני מניח שהמחיר סביר לעבודה הזו.

זה יתוקן שבוע הבא אצל מכונאי שאני סומך עליו ושעשה עבודה נהדרת על הרכב עד היום.

פורסם

מכונאי טוב בודק מה מצב המשאבה ומה מצב המותחן ובהתאם מחליט אם להחליף .

אם אתה מתכוון להחזיק את האוטו עוד הרבה זמן אז תחליף גם מחזירי שמן , מותחן , משאבת מים ואת שתי רצועות השרות .

• תוכן חדש...