Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב לאון 1.8TSI נכנס למוסך להחלפת שרשרת תזמון לאור כל השרשורים המפחידים שהיו פה לאחרונה וכדי למנוע הפתעות שאולי יצוצו ואולי לא. אני לא יודע אם יש קשר, אבל באותו יום שהרכב יצא מהמוסך (היום) המזגן הפסיק לקרר. אם מדליקים את המפוח יוצא אויר לתא הנוסעים, ואז כשמדליקים AC עדיין יוצא אויר אבל לא קר. (כדי לבדוק שאני לא חולמת שמתי גם מפשיר אדים קדמי כי באיזשהו שלב לא ראיתי כלום, לא עבד. נשארו אדים על השמשה).

אם אני לא טועה באיזור הטיימינג עוברת גם הצנרת של המזגן, השאלה אם לפני שאני מאשים סתם יכול להיות איזשהו קשר בין ההחלפה שבוצעה לתקלה, או שזה סתם צירוף מקרים וצריך להתחיל לחפור ולראות מאיפה זה מגיע (הרכב בן 4 ו 3 חודשים עם 52K ק"מ אם זה משנה).

אם זה נותן איזשהו כיוון, אז כשמדליקים מזגן רואים במחשב הדרך את צריכת הדלק עולה (כנראה שהמדחס נכנס לפעולה) כמו שהייתי רואה כשהמזגן עבד. יש עומס על רצועת אביזרים, הצריכה עולה בסרק מ 0.8 ליטר לשעה ל 1.1 ליטר לשעה, אבל עכשיו, בגלל שהמזגן לא מקרר הצריכה לא נשארת קבועה על 1.1 אלא חוזרת ל 0.9 ליטר לשעה , מה שלא קרה כשהמזגן עבד.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• ספונסר פורום
פורסם

לא אמור להיות קשר בין הדברים ,אמנם צינורות המזגן עוברים בסביבת מכסה התיזמון

אבל אין צורך לפרק אותם או להוציא את הגז .

מה שאתה מתאר נשמע כמו תקלת מדחס ,כלומר המדחס נכנס לפעולה אבל שסתום

הויסות שבתוכו לא מבצע ספיקה מספיקה כדי ליצר קרור .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

גם לי לא נראה שיש קשר ישיר בכל מקרה מה עלות ההחלפה והאם בוצעה במסגרת אחירית\שיטוף היצרן במוסך מורשה?

תודה

פורסם (נערך)

CAM00120.jpgCAM00121.jpg

איזה מזל שיש רון. 2 דקות על הסורק ועוד 5 דקות על הליפט ונפתרה הבעיה. במוסך שכחו לחבר את הקונקטור.

רוב הסיכויים שאם הייתי חוזר למוסך היו רואים את זה בסריקה, אבל יותר קרוב לי להגיע לרון, והרבה יותר קצר. במורשה מקבל אותך יועץ שירות , פותחים כרטיס מחכים שייתפנה מכונאי לטפל בבעיה בסוף דברים מסתדרים אבל גם הזמן זה מצרך יקר.

בכל מקרה, סוף טוב הכל טוב, יש מזגן והוא מקפיא.

עריכה אחרונה על ידי nepet

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אם הטיפול בוצע במורשה אז מאוד קשה לי להבין איך אחרי תיקון כזה מוציאים רכב לא סרוק מהמוסך...

פורסם

מורשה יבואן. לא נורא. שמח שנגמר ככה ולא יותר גרוע. יש טיימינג חדש והכל בסדר.

• תוכן חדש...