Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש המלצה לרמקולים עבור החדר הקטן שלי. הרמקולים צפויים להתחבר לממיר YES (אופטי/HDMI) ולמחשב + טלפון ב Bluetooth.

התקציב הוא 1500 ש"ח.

שמתי עין בהתחלה על Sony HTCT260H - העלות היא 1500 ש"ח מחו"ל (Amazon) דרך Buy2USA, אבל לאט לאט אני מפקפק בהחלטה הזו וחושב שאולי יש דברים טובים יותר ואולי במחיר נמוך יותר. רכישה מ Amazon אפשרית כמובן.

האם יש למישהו המלצה לסט מעניין?

תומר.

פורסם
תבדוק אופציה לרמקולים שנקראים מיקרו פוד ,רמקול סופר איכותי ,מעוצב יפה ובגלל הגודל גם מתאים מאוד לחדרים .

http://www.podspeakers.dk/portfolio/micropod-51/

עיצוב מרשים. איך מביאים את זה ומה המחיר ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

סנטר + שני קדמיים ,זה בתקציב של פותח השרשור ,5.1 זה כבר סיפור יותר יקר , מי שבתחום מכיר את הרמקולים הללו ,הם בדרך כלל מיועדים לאלה שיש להם מפלצות בסלון ורוצים גם איכות גבוה בחדרים ,הרמקול נפוץ גם בארץ ולא חסרות חנויות שמחזיקות מוצר זה .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לי כאלו בתור אחוריים, כקדמיים יש לי Kef iQ3.

הם לא אקטיביים כמובן כך שדרוש גם מגבר, ואז התקציב נמוך מדי.

הייתי בודק את Audioengine

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

עד לא מזמן הייתי גם פריק של רמקולים בחדר והיו לי רמקולים למחשב 5.1 ובנוסף היה לי מערכת סראונד תלויה בחדר מסביב (5.1). יותר מדי חוטים יותר מדי סיבוכים וחיבורים עד שנחשפתי לפטנט חדש שנקרא סאונד-בר. אחי הגדול הזמין את זה לדירה שלו (סלון 5מ על 5מ תת קרקעי) חיבר לטלוויזיה והסאונד לא פחות ממדהים! והיופי בדבר שהוא פשוט יפה פשוט ובלי חוטים. יש לך אפשרות להתחבר אליו עם בלוטוס (איכותי!! ונוח לבעלי מחשבים ניידים), אופטי' AUX וUSB. זה פשוט רמקול אחד ארוך עם סאב.

הזמנתי אחד כזה והעפתי את כל הרמקולים שלי מהחדר. פשוט נוח והכי איכותי שיש.

הסאונד-בר המדובר זה של סמסונג F355 (בעבר עלה 400 ש'ח היום מתחיל מ550 ש'ח). בתקציב שלך הייתי קונה את הF450 של סמסונג. שמעתי אותו אצל קרוב משפחה- וזה יותר טוב מכל מערכת סראונד שתמצא.

נתתי לך פרספקטיבה קצת שונה,

לשיקולך.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

SmartCoupe, אתה מכיר מקום בארץ שמוכר אותם? באמזון המחירים של ה- F450 הם בסביבות ה- 1600 ש"ח כולל המשלוח.

-- עריכה: חיפשתי שוב ב- ZAP, המחירים מתחילים מ 1300 ש"ח עבור ה F450

מהצד השני, ראיתי את ה F355:

zap.co.il/model.aspx?modelid=853763

נראה לא רע.

הסתכלתי גם על סאונד-ברים ואז התחרטתי, ואז הסתכלתי שוב והתחרטתי שוב - אני לא יודע אם זו ההחלטה הנבונה להשקיע (יחסית) הרבה כסף על "תוסף לטלוויזיה" כמו שהרבה מכנים אותו.

תומר.

פורסם

הF355 אצלי ואצל אחי פשוט עושה את העבודה. אחי עם בסלון שלו ואני בחדר שלי, יותר גדול משלך ובאמת באמת שלא צריך יותר מזה. סאונד חזק מאוד ואיכותי בטרוף. חיברתי למחשב הנייח עם כבל אופטי מזהב.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
יש לי כאלו בתור אחוריים, כקדמיים יש לי Kef iQ3.

הם לא אקטיביים כמובן כך שדרוש גם מגבר, ואז התקציב נמוך מדי.

הייתי בודק את Audioengine

מצטרף להמלצה

הדגם החלש יותר תוכל למצוא במחיר טוב פה:

https://www.massdrop.com/buy/audioengine-a2-plus

בד"כ יש גם את ה A5+ שעולה 300 דולר + 15 דולר משלוח, אני מתכנן עליו :twisted:

שווה לעקוב ....

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מצטרף להמלצה

הדגם החלש יותר תוכל למצוא במחיר טוב פה:

https://www.massdrop.com/buy/audioengine-a2-plus

בד"כ יש גם את ה A5+ שעולה 300 דולר + 15 דולר משלוח, אני מתכנן עליו :twisted:

שווה לעקוב ....

ב15$ משלוח? בד״כ המשלוח שם לא כ״כ זול..

נעקוב.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

תחשוב אולי לכיוון MICROLAB C7. זה זוג רמקולים. מדפיים שנותנים תוצאה מפתיעה.

תקרא קצת ביקורות באינטרנט.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...