Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי גטס מושך ימינה

adom
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום, החלפתי בולמים קדמיים בגטס שלי לפני כמה ימים ומאז שמתי לב שבכביש מהיר הוא מושך ממש מעט ימינה. מה יכולה להיות הסיבה? יש לציין שהחלפתי צמיגים לפני כחודש. תודה מראש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כיוון פרונט זה פק"ל אחרי החלפת חלקי מתלה.. גש למכון הקרוב לביתך לפתרון הבעיה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אומנם לא קשור לעבודה שנעשתה על הבולמים, אבל כדאי לבדוק גם לחץ אוויר בצמיגים.

אם אני לא טועה, רצוי שיהיה עד 30 PSI

מילאתי היום וזה לא פתר את הבעיה. מאחורה מילאתי גם עד 30.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום
ובוודאות הכיוון פרונט יפתור לי את הבעיה? תודה לך.

לא בטוח שכיוון פרונט יפתור את הבעיה, כי יכול להיות שהיא נובעת גם מהצמיגים. אבל מה שבטוח, ביקור במכון פרונט מקצועי יוכל לתת לך קצה חוט לפתרון הבעיה. גם אם הכיוון עצמו לא יפתור את הבעיה, איש מקצוע יוכל לזהות בקלות צמיג לא תקין או כל בעיה אחרת שעלולה לגרום לבעיה.

אם תציין מהיכן אתה בארץ ננסה לכוון אותך לאיש מקצוע כזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא בטוח שכיוון פרונט יפתור את הבעיה, כי יכול להיות שהיא נובעת גם מהצמיגים. אבל מה שבטוח, ביקור במכון פרונט מקצועי יוכל לתת לך קצה חוט לפתרון הבעיה. גם אם הכיוון עצמו לא יפתור את הבעיה, איש מקצוע יוכל לזהות בקלות צמיג לא תקין או כל בעיה אחרת שעלולה לגרום לבעיה.

אם תציין מהיכן אתה בארץ ננסה לכוון אותך לאיש מקצוע כזה.

ציינתי שזה קרה לאחר החלפת הבולמים הקדמיים ולפני ההחלפה האוטו נסע ישר פלס והצמיגים חדשים (לפני חודש החלפתי). בעיקרון אני מחולון והמליצו לי ללכת לפרונט ארביב..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום
ציינתי שזה קרה לאחר החלפת הבולמים הקדמיים ולפני ההחלפה האוטו נסע ישר פלס והצמיגים חדשים (לפני חודש החלפתי). בעיקרון אני מחולון והמליצו לי ללכת לפרונט ארביב..

אז כנראה שכיוון פרונט יפתור את הבעיה.

פרונט ארביב בסדר גמור, גש אליהם ואני בטוח שאם הבעיה אינה בפרונט הם לא "יעבדו עליך" ויגידו לך מה הבעיה וכיצד לטפל בה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...