Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,לאחרונה קניתי פונטו ספייס 16V ידנית והשקעתי בה בישור קו רציני מאוד שכלל טיפול גדול וכל מה שכולל בו,טיימינג משאבת מים צינור נשם קלאץ' בולמי זעזועים ועוד.

מהמנוע נשמעים טקטוקים בקצב אחיד בזמן פעולתו ואיני יודע אם זה אופיני למנוע או לא צרפתי הקלטה ואשמח אם תענו לי,למרות שהוא נבדק במוסך מורשה בחיפה ואז טופל לגמרי במוסך מורשה בעכו ובשניהם לא נאמרו דברים על המנוע אני עדיין חרד.

http://www.youtube.com/watch?v=lA-fA_VIlAc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

יעזור אם ההקלטה תהיה ציבורית ולא פרטית :arrow:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אם מדובר בתקתוקים בסאונד מונוטוני - אלו הם מזרקי הדלק. תקין לעניות דעתי.

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

פורסם
אם מדובר בתקתוקים בסאונד מונוטוני - אלו הם מזרקי הדלק. תקין לעניות דעתי.

הייתי אומר שהם מונוטונים,נתתי למנוע להתקרר כשעתיים והנעתי שוב,בהתחלה לא היו רעשים כלל,עשיתי סיבוב של דקה שתיים ונעמדתי החלו שוב רעשים חלשים וכעבור עוד כמה דקות הרעשים התחזקו בערך לעוצמה שיש בהקלטה.

ממה שהבנתי רעשי שסתומים אמורים להתנהג בצורה הפוכה לא? זאת אומרת כשהמנוע קר הם חזקים וכשהמנוע חם יותר הם נחלשים לא?

מה הסיכוי שאכלתי אותה בגדול?

פורסם
הייתי אומר שהם מונוטונים,נתתי למנוע להתקרר כשעתיים והנעתי שוב,בהתחלה לא היו רעשים כלל,עשיתי סיבוב של דקה שתיים ונעמדתי החלו שוב רעשים חלשים וכעבור עוד כמה דקות הרעשים התחזקו בערך לעוצמה שיש בהקלטה.

ממה שהבנתי רעשי שסתומים אמורים להתנהג בצורה הפוכה לא? זאת אומרת כשהמנוע קר הם חזקים וכשהמנוע חם יותר הם נחלשים לא?

מה הסיכוי שאכלתי אותה בגדול?

תהיה רגוע שי...לא אכלת אותה שום בגדול ואתה עוד תיהנה המון מהרכב. פונטו זו אגדה! גם אם מדובר ברעשי שסתומים זה בר תיקון. שסתומים יכולים להרעיש על קר ויכולים להרעיש על חם. מכיוון שאיכות ההקלטה לא הכי טובה יהיה חבל לנחש וכדאי שתחזור למוסך בו ביצעת את הטיפול הגדול ושיקשיב לרעש. לי אישית כאחד שמכיר הייטב את הפונטו ויש לי אחת כזו שנת 95 המנוע חייב להיות יותר שקט ממה שנשמע בהקלטה.

פורסם

לקחתי את הרכב למוסך פאטין עכו,האדם שעשה לי את הטיפול ברכב בדק אותו ואמר בדיוק את מה שנאמר פה,שאלה רעשים של המזרקים ואין שום סיבה לדאגה והמנוע שלי והרכב בסדר גמור.

אני מאוד מקווה שכך הדבר,הוא היה נשמע מאוד בטוח בדבריו,נוסף לכך חיו להגיד שכולם שם נורה אדיבים ונחמדים ואפילו צלצלו אלי לאחר כמה שעות לראות שהכל בסדר

פורסם

חברים חרדה חדשה.

ישנם תקתוקים בעת הזזה של ההגה,בנסיעה ובעמידה כאשר אני מסובב את ההגה יש תקתוקים,כן שוב תקתוקים....

מוריד הרגשה רציני כל זה,האם ללכת מחר בבוקר למוסך? האם לא לגעת עד שאין תקלה? הרי הכל מתפקד מצוין.

פורסם
מהיכן הרעש נישמע? מבחוץ או מתוך הרכב?

היו תקתוקים שנשמעו מחוץ לרכב מאזור המנוע,איתם הגעתי היום למוסך ואמרו לי שאלה בעצם רעשים של המזרקים ואין לי סיבה לדאגה.

רעש שונה של תקתוק התחיל להיות מההגה,אותו שומעים בתוך האוטו כמובן,בכל הפניה של ההגה נשמעים תקתוקים,ההתנהגות של ההגה של השתנתה והוא בסדר גמור חוץ מהתקתוקים המדאיגים האלה,בטח זה לא רלוונטי אבל שיניתי את גובה ההגה אתמול.

שני רעשים שונים אבל שניהם נשמעים כתקתוק

פורסם

רעש מכיוון של הגה בעת סיבוב זה מנוע הגבר חשמלי.

רעש בקלטת זה אותו דבר שניתן לשמוע ממנועים אלו. רק ב8V זה שונה.

• תוכן חדש...