Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפעלת ממסר GSM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש שלט GSM אלחוטי להפעלה וקבלת הודעות מרחוק.

המטרה היא להפעיל נעילת דלתות אלקטרומגנטית מרחוק / תאורת חירום מרחוק / כיבוי מזגנים / ועוד.

אני מחפש יחידת שליטה של 5 ערוצים (ממסרים / RELAY)

ושתכלול חיבור ל 3-4 גלאים (תנועה / אור / וכו)

ואני יכול לראות את המצב של כל גלאי / ממסר מרחוק.

אני לא מכיר את התחום הזה. ולכן אני פונה אליכם.

נתקלתי במכשיר שכלל תוכנה. שאני יכול לראות כל ממסר / גלאי עם הוא פועל או מנותק.

אבל אני לא מכיר את זה מספיק עדיין. ולכן אני פונה אליכם. למי שכן מכיר ויכול לעזור ולשפוך אור על התחום הזה.

וכנ"ל לגבי מחיר והבדלים.

כי בארץ ראיתי מחירים בין 600 ל 2500 שקל ל יחידה.

באליבבא ראיתי בין 60 ל 100 דולר ליחידה (לדוגמא)

בתודה מראש

אלי

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מה שמצאת נראה מתאים וגם מאיכות סבירה. המחירים בארץ תמיד מנופחים כי הישראלים לא מסתפקים ברווח של 30%, הם צריכים רווח של 300%

רוב המוצרים האלה מובאים מסין בדיוק כמו שאתה מזמין אותם ומוסיפים להם רווח מנופח.

פורסם

מסכים עם אביב לגבי הקנייה מהארץ, יחד עם זאת, למרות שהמעגל הזה תיאורתית אמור למתג 10 אמפר ב-230 וולט, מהסתכלות על תמונות המעגל עצמו, לא הייתי סומך על הנתון הזה בכלל.

פורסם

שי אני במקרה גם חשמלאי.

אין לי כוונה לנסות אפילו לעביר דרכו כזה אמפרז. הצורך האמיתי הוא סביב ה 2-3 אמפר במקרה הטוב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

אני מאמין ששלוש אמפר יהיה בסדר.

אני אישית לא הייתי סומך עם החיים שלי על המעגל הזה (וכל הגאג'טים מהסוג הזה שמוצאים בזול בשוק שאנזן), מה שהייתי עושה זה בונה את מעגל המתח הגבוה סביב ה-GSM SWITCH הזה בעזרת סדרה של ממסרים (בהתאם למספר הערוצים) בצורה כזאת שהמפסק הזה ימתג רק 12V.

כל המתח ה"חי" ימותג חיצונית למעגל הקיקיוני הזה, רק בשביל השקט הנפשי.

זאת למרות שכנראה 3 אמפר דרך המעגל הזה יהיה בסדר.

פורסם

מה שיעבור דרך המעגל הזה: שנאי לאלקטרו מגנט (כ 2 אמפר)

שנאי לצופרי אזעקה.

5 פרוזקטורים LED של 20-30W

ניתוק מרחוק של מזגנים (דרך ממסר צד חיצוני)

פורסם

הזמנת בסוף ?

ראיתי שב EBAY יש גם פשוטים לערוץ 1 עם חיבור פשוט (שקע תקע). כמובן שאפשר לפתוח ולשפצר אותו, אבל העקרונות דומים.

לפי מה שאני מבין זה יעבוד רק על תדרים של דור II, מה שאומר מבחינתנו, כאן בארץ, רק סים של גולן טלקום\סלקום\אורנג'. סים של רמי לוי\פלאפון\הוט-מובייל לא יעבוד כנראה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הדבר הזה עובד על SMSים אז מסלול 9.99 של גולן תפור על זה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני עדיין בודק את כל הנושא.

כי אחד הדרישות. שמערכת האזעקה הרגילה תדרוך את הזה. ותבטל את זה כל יום.

זה אומר שכאשר אני מחמש (מפעיל) את האזעקה. היא תפעיל את המעגל, תנעל את הדלתות.

וכאשר אני מנטרל (מפסיק) את האזעקה. היא תנתק את המעגל ותפתח את הדלתות.

אגב כל המערכת תהיה מחוברת לאל פסק. למקרה ויש אפסקת חשמל הדלתות ישארו נעולות.

פורסם

מהסתכלות כללית המעגל נראה באיכות לא רעה.

לא הצלחתי להבין מה בדיוק אתה רוצה לעשות איתו כי הרעיון הוא שהוא נשלט ע״י סלולר ולא ע״י אזעקה. בכל מקרה זה כבר עניין שלך.

פורסם

אגב כל המערכת תהיה מחוברת לאל פסק. למקרה ויש אפסקת חשמל הדלתות ישארו נעולות.

מה יקרה במקרה של שריפה (וניתוק החשמל)?

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

לדעתי הרעיון, בגדול, הוא רעיון מעולה.

למכשיר מהלינק הראשון בשירשור (זה) יש את היתרון שערוץ אחד עובד רק בצילצול (למי שיש שער חשמלי בכניסה לבית) ויתר הממסרים יכולים לפקד על דברים אחרים.

אני חושב שבגדול, השימוש הכי *ליגה* לדבר הזה הוא עבור דוד חשמל... אתה בדרך הביתה, היה יום קריר ואין מים. SMS אחד והדוד נדלק - ועד שאתה בבית יש לך מים חמים. מוסיפים למכשיר ממסר (לא הייתי מסתמך על הממסרים שיש בו) ובא לציון גואל.

ההפרש בין המכשירים הפשוטים של ממסר אחד (בערך 90 שח למכשיר פשוט) ביחס ל 80$ (כ 280 שח) עבור מכשיר עם 7 ממסרים (6 פעילים ואחד לשער) הופך את האחרון למשתלם הרבה יותר (מה גם שניתן להתקין אותו בחוץ, במקום שגם אם חלילה יקרה לו משהו, זה לא ישרוף את כל הבית).

בבית שמתוכנן לדברים האלו, אפשר למתג את התריסים החשמליים לסגירה דרך הפיקוד של השער החשמלי (אבל התריסים חייבים להיות עם לחצן הפעלה ולא מפסק הפעלה. יש הבדל בין לחצן למפסק - אבל זה לדיון אחר).

אני עדיין מתבשל על זה, נראה מתי אלחץ על ההדק ;-)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בשעות הפעילות הדלתות פתוחות פיזית / והמערכת לא מחוברת.

המטרה שלה זה כאשר הולכים הביתה. שתהיה לדלתות נעילה פיזית. ולא יורידו את החשמל. ואז הן יפתחו.

פורסם
אני עדיין מתבשל על זה, נראה מתי אלחץ על ההדק ;-)

איציק

תלחץ,תלחץ... :twisted:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בשעות הפעילות הדלתות פתוחות פיזית / והמערכת לא מחוברת.

המטרה שלה זה כאשר הולכים הביתה. שתהיה לדלתות נעילה פיזית. ולא יורידו את החשמל. ואז הן יפתחו.

מה יש לכם שם? משרדי השב"כ? חדר כספות של הפד? ברגע שתהיה שריפה אתה תראה את הכבאים מבצעים את ריקוד הקרוקודיל כדי לכבות לכם שם את השריפה (מאחל שלא תהיה).

תבדוק אם זה עומד בתקינה של כיבוי אש, אחרת זה הרבה קש לאכול איתם.

לאיציק, אפרופו לסמס לדוד שיחמם מים, אטמור אחד קטן וגמרת עם הבעיה.

בנושא הזה יש לי תוכניה שלמה, אני רק מחפש מהנדס וחברה שתאמץ את הרעיונות שלי.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
  • תוכן חדש...