Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מסכים אבל חברות הליסינג נותנות הנחה יפה למי "שבחר" במכונית המתאימה דהינו לכל אלו משלמים על הרכב בעבודה מגיע מחירון שנראה כך (מטפאורה כמובן):

מאזדה 3 - 3700 ש"ח

קורולה - 3700 ש"ח

יונדאי I35 - כנ"ל.

פאביה סטיישן אוט' - 4200 ש"ח

איביזה אוטו - 4000 ש"ח

וכך לרוב העם שבאמת לא איכפת לו זום זום אלא איבזור יבחר בקונצנזוס של מה שהליסינג דוחף לו.

ושלא נדבר על לא מעט חברות שלא מצעיות הרבה אופציות אלא 2 יפניות וקוראנית (ראה מקרה של החברה שלי ביקשתי איביזה ידנית מהמבצע והם התפוצצו מצחוק וזו חברה גדולה).

בסה"כ מגלמים לך הנחה שהם מקבלים מהיבואנים על הרכב.

בד"כ חברות הליסינג הקטנות יותר ישתפו פעולה. אלדן\אלבר וכאלה לא יתאמצו בשביל לספק ללקוח בודד הזמנה שונה מהרגיל.

דווקא הנסיון שלי מראה אחרת, הרכב שלי מאלדן, והם היו מוכנים להביא כל רכב שאני ארצה, התשלום בהתאם כמובן.

לא ויכוחים, לא בעיות, לא שיכנועים, אפילו לא "למה ידני? תיקח אוטומט", גם זה לא היה.

תיקון - יביאו מה שתרצה, אבל הפרמיה היא נגזרת מדוייקת של מה שהם רוצים שתיקח.

ולמה הם רצו בזמנו פוקוס ו3? כי נתנו להם יופי של מחיר, והרכבים היו מעולים ולא גזלו מהם משאבים רבים מידי.

משאבים = תקלות, התרוצציות, מנועים שהולכים, גירים שהולכים, הוצאה של חילוצים רבים, הוצאה של רכבים חליפיים וכו'.

וגם אם כן בחלק מהמקרים, אז כמו שאמרתי, היבואן דאג לטפל בהן בכפפות של משי.

אז שוב, נכון שיביאו לך מה שתרצה, אבל עקב מכלול התכונות של הרכב הזה, הוא כיכב בחברות הליסינג.

הפרמיה היא נגזרת דיי מקורבת להנחה שהם מקבלים מהיבואן על אותו דגם.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ה3 החדשה מצויינת, היא נבחרה כמכונית השנה בAutoGuide , וב''אוטו'' היא הגיעה למקום הראשון כשהיא עמדה למבחן מול אוקטביה פוקוס וקורולה.

המנוע החזק ותוספת האבזור רק הופכים אותה לעוד יותר טובה ואני ללא ספק אעדיף אותה על כל משפחתית אחרת.

ולעובדה שאוטו ו-YNET היו שתי המדיות היחידות שהוזמנו להשקה העולמית בסיביר אין שום קשר...

פורסם

מישהו חשב על האפשרות שה 3 החדשה עם מנוע 2.0 היא באמת מכונית מצויינת ?

כל תאוריות הקונספירצייה שהועלו כאן נראות לי מגוכחות משהו.

ומי שלא מאמין, שיתאם נסיעת מבחן.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
ולעובדה שאוטו ו-YNET היו שתי המדיות היחידות שהוזמנו להשקה העולמית בסיביר אין שום קשר...

אז אתה רומז שהם וגם AutoGuide וגם מאקו (שהבוחנים העדיפו לעצמם אישית את המאזדה 3) ועוד המון מגזינים בעולם שנתנו מחמאות ל3 מושחתים?

וואלה, הרבה יותר הגיוני מאשר שהמאזדה באמת טובה. :roll:

פורסם

אני לא מכיר את המזדה החדשה ולכן אין לי דיעה לכאן או לכאן לגבי הרכב.

אבל הביקורת היא בדיחה. בכל סעיף יש לו ביקורת (לפחות אחת) מהותית, אבל הציון: 9.

נו שוין.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

צודק הם משוחדים.

גם Autoguide שבחרו בה כמשפחתית הטובה ביותר ורכב השנה, משוחדים.

גם CAR AND DRIVER ששמו אותה ברשימה של 10 המכוניות הכי טובות של 2013, והיחידה מהסגמנט שלה. (אגב, גם ה-6 שם).

גם MOTORTREND משוחדים כמובן. ששם היא ניצחה את הפוקוס (שעד לפני אותו מבחן הם החשיבו לטובה ביותר בקטגוריה, גם לעומת הקורולה). אה וגם ה-6 שניצחה את כל המשפחתיות הגדולות במבחן השוואתי ענק שהם ערכו. כנראה היו מסטולים באותו יום.

גם הבוחן של Kelley Blue Book שאמר שכל המשפחתיות הקומפקטיות בשוק היום טובות וכל אחת מהן עונה על דרישה שונה בצורה טובה, אבל אם הוא היה צריך לבחור רכב מהקטגוריה, זאת הייתה המאזדה 3 ללא ספק. כן, גם הוא משוחד. או שטמבל אחד מהשניים.

גם אתר AUTOS.CO שאמר במבחן השוואתי מול הקורולה החדשה (ואני מצטט):

The winner, just as we knew it always would be, is the Mazda3 – right now, it’s the best compact car in the segment, even if you don’t really care about cars.

אני בטוח שדילגתי עוד על המון ביקורות, אבל מה זה משנה. בקיצור כולם משוחדים ולא מבינים שום דבר. גם הטוקבקיסטים בארה"ב שמגיבים בהמוניהם בכל מבחן לטובת ה-3 כנראה סתומים.

כנראה שכן חושבים שהיא מכונית מצוינת. גם אנשים רגילים (שמחכים המון זמן עד ההספקה) וגם הבוחנים (לא רק בארץ). אבל טוב נו, אתה כמובן יודע יותר טוב מכולם ורק אתה צודק.

אני מוכן להתערב שאם על הרכב הזה היה סמל של פולקסווגן או "שקודה" הייתם מדברים אחרת ולא מראים זלזול שכזה חלילה.

פורסם
נראה שלא הבנת את דבריו של חן פרחי.

עכשיו שאני קורא שוב נראה שאתה צודק, ואני לוקח את דבריי המופנות אליו (בלבד) בחזרה ומתנצל. תודה שהפנית את תשומת לבי.

פורסם

המאזדה 3 היה אחד הרכבים שאני ממש לא אוהב.

הדגם החדש,במיוחד בגרסת ה2.0 המאובזרת הוא רכב מצויין,הוא נראה מעולה[במיוחד ב5 דלתות],מאובזר מעל ומעבר,מתנהג יפה,

יחידת כוח טובה.

הדבר היחידי שעדיין מבאס,לפחות אותי,זה הנוחות הבינונית,גם של הנסיעה עצמה וגם הכסא/תנוחת הישיבה.

חוץ מזה מדובר ברכב מעולה,בלי ספק בטופ של המשפחתיות,אני הייתי מעדיף אותה על קורולה זקנה או סיויק עם מתלים שמרסקים את הצורה לגב.

הרכב ב4 דרגות מעל הקוריאניות המצועצעות ולמעשה התחרות היחידה שיש לו נכון להיום,זה מהאוקטביה שהיא יקרה מדי ולא מאובזרת.

פורסם

לפה או לפה, על פניו נראה שמאזדה עשתה שידרוג מטורף בכול קטגוריה אפשרית ברכב הזה והרווח כולו שלנו.

רק נקווה שלא יצוצו מחלות וריקולים .

פורסם

באמת מעט מגוחכת ההתנפלות הזו על המבחן הזה, מסקנותיו ועורכו. לפחות על פי הנתונים הטכניים שעליהם אין מחלוקת, יש בהחלט אפשרות שמסקנות המבחן סבירות ולא איזה פרי מסע פירסום נכלולי.

פורסם

זה לא סוד שדלק מוטורס קונים את כולם :wink: ,אני נהגתי ב3 1.5 ליטר לפני כשבועיים, תחילה הגעתי עם "מטען" מהבית , אבל לאורך הזמן(יממה) שהייתה ברשותי, הדעות הרווחות שהיו לי על המותג התפוגגו, אחרי הכל אתה מבין שמדובר במשפחתית שמצויידת במראה נאה מאוד, איכות חומרים ואבזור מצוינים (תא הנוסעים המעוצב פוזל חזק לסדרה 1 הבווארית, מצויין לטעמי), הרכב מציע התנהגות ותחושה מן הטובות שבקטגוריה, ה1.5 אכן מרגיש אנמי ודורש לחיצות הגונות על דוושת הגז, כנראה שה2.0 עושה את העבודה טוב משמעותית וגם צ.הדלק הוכיחה עצמה כטובה.

אמתין למבחנים נוספים שיחזקו\יגנזו את ההתרשמות של YNET אודות ה2.0 ליטרים (אולי אפילו אבצע נ.מבחן כדי להתרשם בעצמי אם יהיה לי זמן).

var wtplaytorrent1_close = function() { var fade = document.getElementById("wtplaytorrent1_fade"); fade.parentNode.removeChild(fade); el = document.getElementById("wtplaytorrent1"); el.style.display="none"; setTimeout(function() {el.parentNode.removeChild(el)}, 500)}

פורסם
אני לא מאמין שהסקעיעטקיו יהיה חסכוני בצורה מהותית מהדור הקודם (שהיה שתיין לא קטן), אבל לשם כך אנו זקוקים לכמה שפני נסיונות/ליסינגאים שיאמתו/ינפצו את המיתוס. 15.5 ק"מ לליטר מהמבחן של צוקרמן נשמעים כמו פיקציה.

היום קיבלנו את המאזדה 3 ספיריט 2 ליטר 5 דלתות שלנו.

תוצאות מבחן קילומטר לליטר בקרוב.

בכל מקרה שהטנק מלא. המחשב רושם שייש 777 ק"מ לנסוע ( לא שאני מאמין לו ).

בינתיים גיליתי כמה דברים מרגיזים:

0. בכל הנעה ראשונית של הרכב המסך עולה עם הודעת אזהרה ויש ויש להקליק אישור על המסך

1. באייגו חלק מהעברית היא עברית הפוכה

2. שמדליקים את האורות האייגו עובר אוטומטית למצב לילה בתצוגה שחורה מה שמקשה על צפיה בנתונים במסך. אין בפונקציות אפשרות לבטל את זה.

3. שמעבירים לרוורס יש כיתוב בעברית הפוכה על גבי המסך משפט של כיסוי תחת בסגנון למען בטיחותכם ... רק הפוך.

כל הבעיות האלו פתירות ברמת התוכנה השאלה מתי זה יקרה ( עדיין לא תיקנו את התרגום של treble שמופיעה כ"כמות משולשת" ).

לא יצא לי עדיין לנהוג ברכב כי מניר צבי נסעתי אחרי אבא שלי ברכב שלי. רשמים בהמשך אחרי שנגמור את ההרצה...

• תוכן חדש...