Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם אתמול הייתה לי איזה שהיא בעיה ברכבי הרכב הוא פיג'ו 206 שנת 2006 X-line 1.4 אוט'

המנוע נשאר יציב בעת נסיעה על 70 מעלות אך אחרי נסיעה ממושכת אפשר לומר (בערך חצי שעה) המנוע קופץ לקו האדום מבחינת החום ואחרי 10 דק' מתאפס שוב ל70 רציתי לדעת מה זה יכול להיות ?

בנוסף נדלקה לי המנורה שמצביעה על שגיאה במנוע היא מופיעה בצבע צהוב מה זה אומר ?

תודה רבה לעונים .

גולף V5 2.3 שנת 2001

פיג'ו 206 1.4 שנת 2006

נוכחי SEAT IBIZA 1.0TSI 2016

פורסם
החום קופץ לפתע או עולה בהדרגה?

קופץ לפתע .

גולף V5 2.3 שנת 2001

פיג'ו 206 1.4 שנת 2006

פורסם

לפני הכל כדאי להתחיל בבדיקה של נוזל הקירור לראות שהכל בסדר ובדיקה של הטרמוסטט לראות שמתפקד כמו שצריך למיקרה והשעון עצמו מתפקד כמו שצריך ולא משקר.

פורסם
לפני הכל כדאי להתחיל בבדיקה של נוזל הקירור לראות שהכל בסדר ובדיקה של הטרמוסטט לראות שמתפקד כמו שצריך למיקרה והשעון עצמו מתפקד כמו שצריך ולא משקר.

כן היה לי חשד קל שזה הטרמוסטט או היונט של החימום אבל השאלה הנוספת מה לגבי מנורת המנוע?

גולף V5 2.3 שנת 2001

פיג'ו 206 1.4 שנת 2006

פורסם
בנוסף, יש לבדוק הארקה לקוייה ללוח שעונים .

ב 206 יש לוח שעונים אלקטרוני, ומה שהכנס אליו זה בסה"כ קונקטור אחד עם 10-12 חוטים וזהו.

שעון טמפ' (וגם כל שאר השעונים) זה מנוע חשמלי והוא מסובב את המחט לזווית מסויימת לפי פקודת המחשב.

לא חושב שעיניין הארקה רלוונטי כאן.

פורסם
יונית חום דפוקה?

שוב כמו שרשמתי אלה החששות שלי .. למישהו יש מושג כמה תרמוסטט עולה וכמה יונת חום עולה ?

ואני משתמש במים ירוקים לקירור האם זה בסדר או שיש העדפה אחרת ?

וגם ברגע שאני רואה שהחום עולה אני מיד עוצר פותח את מכסה המנוע ונוגע במנוע ביד חשופה והמנוע ממש לא חם ובטח לא רותח ככה שהחששות הם כמו שחלכם אמר ...

ומה לגבי מנורת המנוע שלי שדולקת באור צהוב/ירוק קבוע ?

גולף V5 2.3 שנת 2001

פיג'ו 206 1.4 שנת 2006

• תוכן חדש...