Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קודם כל חייב לציין שעשיתי חיפוש בפורום, במיוחד על התגובות של LANOSFORCE ועדיין אני נתקל בקשיים.

באוטו שלי הכל עדיין מקורי, יש את הרדיו עם המחשב רכב (מראה מעלות וצריכת דלק...) ולמטה יש את הטייפ.

בכל מקום אשר מתקינים מערכות, ובמוסך המרכזי של טויוטה אמרו לי שהמקום הייעודי של הHU הוא למטה במקום הטייפ.

הבנתי לפי ההודעות של LANOSFORCE שאפשר להתקין למעלה במקום הרדיו עם המחשב רכב. עשיתי הכל לפי איך שהוא כתב (להוציא את הפתחי מזגן, לפתוח בפנים 2 ברגים גודל 10 והרדיו יוצא, שם כבר אמור להיות מקום מותאם ל-HU) עכשיו אני נשאר עם חור גדול בדשבורד ולא מוצא מקום ייעודי ל-HU החדש.

בינתיים בלית ברירה התקנתי את ה-HU למטה במקום הטייפ אבל המיקום לא ממש נוח.

ניסיתי לקפוץ גם לפירוקיה לחפש את החלק של קורולה שנת 97-00 (בדגם שלפני מתיחת הפנים, במקום הרדיו עם המחשב רכב היה חיפוי ל-HU רגיל) אבל לא מצאתי כלום.

אשמח לעזרה (במיוחד מLANOSOFRCE) או מכל אחד אחר שמכיר את האוטו, ויודע איך להתקין למעלה.

על הדרך, במקום לפתוח מלא אשכולות הייתי רוצה לדעת האם קומפוננט MOREL TEMPO\DOTECH OVATION 6.5 ייכנס חופשי בדלתות או שאני אצתרך לעשות חיתוכים בחיפוי הדלת? (הבנתי שהדלת דיי צרה, או שזה לא נכון?)

תודה מראש :-D

פורסם
שלום לכולם,

על הדרך, במקום לפתוח מלא אשכולות הייתי רוצה לדעת האם קומפוננט MOREL TEMPO\DOTECH OVATION 6.5 ייכנס חופשי בדלתות או שאני אצתרך לעשות חיתוכים בחיפוי הדלת? (הבנתי שהדלת דיי צרה, או שזה לא נכון?)

תודה מראש :-D

מבירור קטן בחברינו היקר גוגל גיליתי שכל 4 הרמקולים ברכב המדובר בגודל 6.5" .

הכי חכם זה לפרק את אחד הדיפונים מקדימה ולמדוד את הרמקול .

הרמקולים שמותקנים כרגע הם המקוריים של הרכב \ יצאו ככה מהמפעל ?

פורסם

מה בעיה להתקין את HU במקום המתאים למטה? היכן שיושב האורגינל

כך זה אצלי. אין בעיה של תפעול המכשיר גם שהוא למטה - במיוחד שיש היום שלטים נוחים. (במילא יש חיבורי USB שפותרים הרבה התעסקות במכשיר)

לא רואה טעם לפרק את כל לוח התצוגה.

פורסם

האוטו מקורי כמו שיצא מהמפעל..

בקוטר ידוע שרמקול 6.5 ייכנס, השאלה היא האם בעומק ייכנס

בפוסט אחד קראתי שמישהוא הכניס 6.5 בלי חיתוכים בדיפונים והמגנט לא נגע בחלון, ובפוסט אחר ראיתי שעדיף 5.25 אם אני רוצה שהכל ישאר מקורי

עריכה:

מה בעיה להתקין את HU במקום המתאים למטה? היכן שיושב האורגינל

כך זה אצלי. אין בעיה של תפעול המכשיר גם שהוא למטה - במיוחד שיש היום שלטים נוחים. (במילא יש חיבורי USB שפותרים הרבה התעסקות במכשיר)

לא רואה טעם לפרק את כל לוח התצוגה.

לי לא נוח, אני לא אתחיל להתעסק עם השלט כשאני רוצה להנמיך\להגביר בזמן נהיגה, מבחוץ השלט לא נקלט כי הHU יושב נמוך והידית הילוכים מסתירה אותו, לבישת\הורדת הפנל דיי בעייתית כי הכל צפוף שם, וגם כי "המחשב רכב" הזה סתמי. עד עכשיו לא השתמשתי בנתוני צריכת הדלק ושעון יש לי בHU החדש..

פורסם

אם הגודל המקורי הוא 6.5 אין בעיה . מה שכן תמדוד את הגבוה של הרמקול המקורי כשהוא עומד על המגנט או תגגל קצת ותמצא .

• תוכן חדש...