Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדבקת מראה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על המראה המרכזית. העניין שזוהי מראה נוספת שמולבשת(ע"י קליפסים) על מראת הבסיס. פעם בהרבה זמן היא נופלת, אך הבעיה היא בקרקושים שהיא עושה בזמן נסיעה.

חשבתי על משו בסגנון של דבק סופר גלו 3 שניות. האם כדאי?

פורסם

אני ממליץ לחפש שיטת הדבקה אחרת. דבק מהיר בד"כ אינו עמיד בחום ו"נשבר" עם הזמן, אני משתדל להדביק ברכב דברים עם סיליקון.

פורסם

ובכל מקרה, אם אתה מהמקרים הבודדים שמראה פנורמית עדיפה, והמראה הזו היא מהמיעוט שהם טובות (כמו באחד הרכבים שהיו לי), אז בכל מקרה: דבק 3 שניות, סופרגלו, הוא לא סוג הדבק שיכול לתפוס לך את מה שאתה מנסה לתפוס שם. בלי קשר אם זה יושב בשמש.

פורסם

לא הייתי משתמש בדבק, אלה פוזל לכיוון הפעלת לחץ על הקליפסים עם אזיקונים או גומיה.

כרגע זה עצה באוויר שלא שווה הרבה, אם תעלה תמונה של: איך היא מולבשת עכשיו. ואז יהיה לי יותר קל לעזור לך למצוא פתרון.

לי המראה

(שאציין שהיא לא פנורמית! אלה מורחבת, התווכחתי פה באחד השרשורים והסתבר לי שמה שיש לי זה לא פנורמית אלה מורחבת).

שהוספתי, לא נפלה ב5 שנים האחרונות (לפני זה אני לא זוכר), כנראה המראה שלך לא טובה כל כך.

• תוכן חדש...