Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הרבה זמן שלא עשיתי כלום ברכב מפאת בעיית תקציב קלה.

הרכבתי פנסי ערפל ווינקרים כתומים דלוקים קבוע.

בשיא העבודה..

j2e2jz0nmqm3.jpg

סיום העבודה.

ghwznztzjvf4.jpg

thgoytjrkooa.jpg

אשמח לתגובות.

פורסם

זה מה שנקרא jdm style.

מחליפים לנורה בעלת 2 חוטי להט.

חוט הלהט הרגיל איתות קבוע.

חוט הלהט החזק איתות רגיל

פורסם

שלום,

בדיוק בימים אלו אני מחפש איך לעשות את זה בדרך יפה באוטו של חבר.

הכוונה מבלי לחתוך חוטים כדי שביום הטסט או במקרה הצורך יהיה אפשר להחזיר הכל למצב מקורי מבלי הרבה כאבי ראש

הרעיון שלי היה להשיג את הקונקטורים של הצמות של האורות איתות ואורות חנייה, להחליף את הנורת איתות לנורה עם 2 חוטי להט, החוט של האור החלש יהיה מחובר לאור חנייה ככה שידלוק באופן קבוע. החוט של האור החזק יותר יהיה מחובר בצורה הרגילה לאורות איתות.

התוצאה שתתקבל היא שבמצב רגיל אור כתום דולק תמיד וכשמאותתים - האור החזק יותר במנורת איתות יהבהב.

אשמח אם תצלם איך חיברת אצלך ואם זה פועל במצב כמו שתיארתי

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

לי גם יש את זה ברכב.

מכיוון שמחליפים בית נורה והוא 99% לא יתאים אז :

פירקתי טמבון,הוצאתי פנסים ובעזרת סכין יפנית התאמית את בית הנורה החדש לפנס שלי. ככה הכל יושב מושלם ומקורי .

אופן החיבור שתיארת נכון ועובד

פורסם

תתחדש! רק שתדע זה מגנט משטרות הדבר הזה :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אורות כחולים + אוטו ישן + נורות איתות קבוע + פנסי ערפל (במידה ודולקים) = מגנט לדרדסים

לא חושב שיש באמת צורך לפרט מעבר לזה..אבל תהנה!

פורסם

^ כל העיניין הזה לא חוקי כי הוא כנראה יסע עם זה גם כשאין ערפל (ואני לא מאשים אותו, הייתי עושה זאת גם ברכב הקודם).

עושה רושם שזה גם מסנוור בטירוף אבל אני לא יודע איך זה במציאות.

כמו כן רכב עם ערפל דולק+לדים+איתותים דולקים קבוע=הטרדות ממשטרת התנועה כל שני וחמישי.

בסופו של דבר אני גם עובר על החוק עם הלדים שהתקנתי בקיה ואני יודע על מה אני מדבר מבחינת ההטרדות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
אני מדבר רק על האיתות קבוע וזה הנושא המדובר כאן.

האם לדעתכם רק איתות קבוע גם מגנט ?

לא חושב כי ברכבים אמריקאים זה סטנדרט.

פורסם

אני לא מצליח להבין את הרעיון של פנסי איתות דולקים קבוע. דווקא בזמן האחרון ראיתי כמה רכבים כאלה (מנחשים איזה? הונדה שנים 95-99, מיצובישי לנסר אותן שנים, הבנתם את הרעיון לא?)

למה?!

זה מכוער, לא בטיחותי, מבקש משוטרים לעצור אותך.

אני מקווה שפנסי הערפל החדשים שלך מכוונים לרצפה ולא לנהגים.

תתחדש.

renault clio 2001 1.4 16V- מתה.

seat ibiza 2001 1.6 - נמכרה.

volkswagen passat 2002 2.0- עדיין איתנו =]

• תוכן חדש...