Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום

הרכב הוא גולף דור 5, 6 הילוכים פלנטרי ועם 70 אלף ק״מ על המד.

אתמול בפעם הראשונה שמתי לב לרעשים, קלים מאוד ולא קבועים, של חיכוך בנסיעה. הרעשים נשמעים מאיזור התחתית/הגלגלים של הרכב ומופיעים החל ממהירות של 20 קמ״ש בערך.

יש לציין שהם מופיעים גם כשאיני לוחץ על דוושת הבלם .

נתתי הצצה מתחת לרכב אבל לא מצאתי משהו שנתפס למטה. בנוסף, ניסיתי ללחוץ על פינות הרכב שמא הרעשים מכיוון המתלים/בולמים, אבל לא שמעתי את אותם רעשים.

רציתי לדעת, האם מישהו נתקל באותם רעשים והאם יש רעיונות מה מקור הרעש? לפני שאלך לצ׳מפיון ויודיעו לי שזה עוד אחד מאותם חלפים ״שעולה 2000 ש״ח ללא מע״מ״ :x

תודה מראש.

פורסם

האגזוז (מפלט) - יושב בסדר ? התושבות שלו תקינות ? (יש מצב אולי שקיבל מכה...?)

תנענע אותו (כשהוא קר !) קלות ותראה אם הוא נוגע בגוף בנקודה כלשהי.

alfa 156 2.5.

פורסם

תודה על התגובה. בדקתי את עניין האגזוז ואין רעשים יוצאי דופן מהכיוון שלו.

עדכון מהיום:

מנסיעה היום בבוקר, שמתי לב שרעשי החיכוך מתחילים בסביבות 15-20 קמ״ש, החיכוך עולה ככל שהמהירות עולה וב60 קמ״ש בערך מפסיקים להיות קבועים ומופיעים מידי כמה שניות.

אני לא בטוח, אבל נראה שלא הופיעו כאשר הרכב היה קר יותר.

יש רעיונות?

פורסם

השחיקה של הרפידות האחוריות היא בערך 1/2 משחיקת עובי הרפידות הקידמיות ברכב הזה לכן לא נראה לי שיש בעיה עם

הרפידות האחוריות. אבל אני לא פוסל אפשרות כזו.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...