Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן הגה, גולף MK4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה,

בעקבות הסערה וגם סתם כי התחשק, בדקתי את הנוזלים ברכב וגיליתי שנוזל הגה נמצא על המינימום במדיד.

הבנתי שיש דגמים שהשתמשו בנוזל ירוק, ויש דגמים שהשתמשו בנוזל שקוף.

לא הצלחתי למצוא מידע לגבי זה, מישהו יכול לעזור איזה סוג שמן הגה אני צריך?

פרטי הדגם: גולף SDI, 2001 דגם מנוע AGP

תודה לעוזרים ושבוע נפלא :)

דור

פורסם

פנה לשלמה ש.י.א יבואנים בת"א, יש לו בדיוק את מה שאתה צריך

זה שמן באמת כמעט שקוף עם גוון טיפה ירקרק.

בדקת האם יש נזילה מהמסרק?

אם חסר שמן המשאבת הגה זועקת לשמיים בזמן סיבוב ההגה.

http://www.amazon.co.uk/Cartechnic-power-steering-fluid-green/dp/B00C3I7AKU

זה הבקבוק שקניתי אצלו. עדיין נשאר לי...

פורסם

הי mozman

לפי מה שבדקתי נראה שאין נזילה, הרמתי את האוטו והכל נראה יבש. המשאבה לא זועקת בסיבוב, מכיר את מה שאתה מנסה לתאר- כרגע זה לא המצב. השמן נמצא על המינימום כבר הרבה זמן, וליתר בטיחות אני רוצה להוסיף וכמובן, תמיד טוב שיהיה בהישג יד למקרה ש...

הייתי היום בחנות חלפים, לא היה להם מושג מה מתאים, התייעצו עם מישהו בטלפון ונתנו לי שמן בלמים DOT3 :( כמובן שלא לקחתי.

תודה על העזרה, מקווה למצוא את השמן המתאים באזור שלי - רמת גן בני ברק. אם לא, נקפוץ לתל אביב.

פורסם

כנס לחבר הפורום מוסך רון והוא ישלים לך את החסר.

תוכל לרכוש שמן מקורי אצל פליקס או מוסך רון (בסביבת מוסך רון).

איזה כייף לי :)

פורסם
כנס לחבר הפורום מוסך רון והוא ישלים לך את החסר.

.

מרק קבלתי את עצתך, עברתי היום אצל רון, קיבל אותי במאור כרגיל למרות שהגעתי בשעה המאוחרת ולפני סגירה - הוסיף את הכמות הרצויה ללא תשלום ונסעתי לשלום.

באותה ההזדמנות שאלתי את רון, ושמן ההגה הרצוי בדגם זה הוא הנוזל השקוף ולא הירוק.

אז תודה לעוזרים, ותודה שוב לרון :)

פורסם

אני לא יודע מה זה נוזל שקוף או ירוק והתייחסתי לצבע של הפקק של המיכל.

במהלך השנים האחרונות ייצרן הרכב שינה את המק"ט של הנוזל ההידראולי המומלץ לרכבך.

בזמנו שהייתה לי גולף דור 4 המק"ט היה G 002 000.

היום G 004000M2.

איזה כייף לי :)

פורסם
אני לא יודע מה זה נוזל שקוף או ירוק והתייחסתי לצבע של הפקק של המיכל.

.

כשהגעתי לחנויות חלפים, שאלו אותי אם אני צריך את השמן השקוף או הירוק, והכוונה הייתה לצבע הנוזל. הבנתי איך שהוא שהירוק מיועד לדגמים החדשים יותר, אז ציינתי שגם רון הוסיף לי את השמן 'השקוף'. לגבי מק"טים לא יודע האם המק"ט שציינת מתייחס לנוזל הירוק או השקוף..אני מניח שהתכוונת לזה:

http://www.ebay.com/itm/1-LITER-ORIGINAL-VW-AUDI-SERVOLENKUNGSOL-OL-FUR-ZENTRALHYDRAULIK-G004000M2-NEU-/310657746143?pt=DE_Autoteile&hash=item4854a504df#shpCntId

• תוכן חדש...