Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חמותי החליטה להפתיע אותי, ורכשה לי את הצעצוע הבא:

קנון eos m

המצלמה דווקא באה לי בטוב, טיול אופנועים לסקוטלנד, הוזמן בנוסף מתאם בשביל העדשות שיש לי בבית.

בקרוב אני יעלה ביקורת על המצלמה.

לבנתיים הנה היא ליד האחיות שלה, אני יכול להגיד שזה מרגיש מוזר אם המסך מגע.

2013-12-21 12.52.52.jpg

2013-12-21 12.53.01.jpg

פורסם

אני שקלתי לרכוש אותה במבצע בלאק פריידי שהיה לBH, בסוף רכשתי את הJ1 של ניקון עם ה10-30 וה30-110. הניקון דווקא מפתיעה מאוד לטובה בהתחשב בעובדה שהחיישן שלה קטן מהותית מזה שיש לך בקנון EOS M.

כמובן, תתחדש! :)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה, אני לא ממש מת על כל המירורלס, הם מרגישות לי קטנות מדי בידים :lol:

אבל הקנון פשוט חמודה, ופשוט נכנסת לכיס, תנסה פעם להכניס את ה5D MK2 לכיס, ונראה מה התוצאה :twisted:

בכל מקרה היא תשמש כגיבוי, ובסקוטלנד כמצלמה ראשית

פורסם

נחמד, אשמח לראות תמונות, כרגיל.

מעניין מה הייתה דעתך עליה אילו היית מקבל אותה עם העדשה הקבועה (22 מ"מ F2).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

קראתי ביקורות טובות על ה22, אבל לא משתלם להוציא 200 דולר עליה.

תמונות אני יעלה בהקדם, בא לי לראות איך היא מתפקדת עם העדשות שיש לי בבית :twisted:

פורסם

אני מת לקנות את המתאם לJ1 שלי, ולהרכיב את ה70-300VR.

יש לה מקדם הכפלה של 2.7 :twisted:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

הנה מספר תמונות שצילמתי להתרשמות, התמונות ללא עריכה וצולמו כולם בISO 400

המסקנות שלי מהמצלמה:

המצלמה לא מהווה תחליף ל5D לא למרק 1 ולא ל2.

היא מהווה תוספת, הביצועים שלה לא רעים, והפיקוס שלה לא רע במיוחד, הוא מזכיר את הפיקוס של ה5D מרק 2 (פיקוס מעצבן ביותר).

היתרון שלה שהיא קטנה, קלה, זולה מאוד ועדין מספקת את הסחורה, אי אפשר לצפות ממנה שתתן ביצועים כמו אחיותיה הגדולות, אבל עדין היא נותנת פייט לא רע, גם עם עדשת הקיט שמגיע איתה.

החסרונות מבחינתי לבנתיים:

מסך מגע - למי שיש ידיים גדולות זה מעיק, ארגונומיה שלה לא מי יודע מה טובה.

מחר יצא לי לבלות איתה כל היום בחוץ, אז יהיה לי רשמים יותר טובים, בכל מקרה לטיול לסקוטלנד היא מצתרפת, וה5D מרק 1 גם.

IMG_0088.jpg

IMG_0089.jpg

IMG_0111.jpg

IMG_0118.jpg

IMG_0166.jpg

IMG_0190.jpg

פורסם

תתחדש ותהנה! :-D

מוכרח להודות שזה נראה לא רע בכלל. רק מפריע לי שהיא כל כך פצפונת - וזה בדיוק מה שאני אוהב באחיות הגדולות (6D ו-5DM3), בעיקר כשצמוד אליהן גריפ.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה, זה מה שטוב ורע בה, הגודל שלה.

מצד אחד, אני לא יכול לקחת את ה5d , לכל מקום, והיא פשוט נכנסת ישר בכיס

ומצד שני, זה לא תמיד נוח להחזיק אותה.

אבל יש לציין שהיא מרגישה איכותית

פורסם

בתחילת ימי עם DSLR - פשוט לא רציתי לקחת אותה איתי לכל מקום... כי לא היה נוח.

מאז ימים עברו, דברים השתנו וממש לא אכפת לי. היא איתי תמיד. בשביל זה קניתי תיק גב איכותי ונוח (טמרק).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

רק לי לא מפריע לסחוב את הרפלקס לכל מקום כמעט?

טוב אולי זה בגלל שאני בחור צעיר ובגלל שאין לי ילדים לקחת איתי.

מצד שני בטיול האחרון לחו"ל שקלתי לקחת את החסרת מראה שהייתה לי אז, בסופו של דבר צמצמתי את היצע העדשות ולקחתי עדשה רחבה, סטנדרטית וטלה. כיסה לי כל תחום צילום אפשרי כמעט.

פורסם

בכל הטיולים האחרונים שלי, לקחתי את כל הציוד איתי - בלי להשאיר דבר בבית. זה בדיוק מה שיקרה גם בטיול הקצרצר הבא (חודש הבא...). מאז המעבר לתיק הנוכחי (והגדול), ממש לא מפריע לי להסחב עם כל הציוד. תיק איכותי ונוח משנה הרבה דברים...

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...