Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
m3x7r3m3

לפי מה שאתה אומר כשאתה מגיע לחברה\מגרש גדול ורוצה לראות את העבר הבסיסי של הרכב

בכדי לדעת אם לבזבז זמן וכסף ולהתקדם לבדיקה חיצונית במכון,

אז סתם לדוגמא אם הרכב התקמט בתאונה ותוקן באיזשהו מוסך,

אבל עשה טיפולים שוטפים של 15, 30 וכו' במוסך אחר,

אז יתנו לך את הפלט מאותו מוסך של הטיפולים השוטפים והשאר לא משנה ולא חשוב?

(אני לא אומר שזה המקרה, עדיין לא ברור מה קרה כאן)

לא אלא שכמו שציין אייל שלוש דקות לפניי, היסטוריית טיפולים לא בהכרח מעידה על עבר תאונתי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 163
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שוב - אני לא אומר שזה המצב כאן, אבל בצורה היפותטית למה שעלה כאן, מצב כזה לא תקין,

זו הרגשה של הסתרה וחוסר שקיפות,

שדווקא פרט שכזה יושתק והטופס הנקי והנחמד של הטיפולים שמתוקתקים בזמן כן יוצג.

so far so good so what

פורסם
אז לא הוצגה לו בדיקה אלא הסטורית טיפולים.

אם על בסיס הסטורית טיפולים החבר שלך היה קונה את הרכב, הבעיה היתה ברובה שלו.

לא אלא שכמו שציין אייל שלוש דקות לפניי, היסטוריית טיפולים לא בהכרח מעידה על עבר תאונתי

סליחה, אבל אלה תשובות מיתממות ולא רלבנטיות. כשבן-אדם בא לרכוש רכב מסוכנות גדולה ומוכרת, ולא מסוחר "פשוט", סביר מאוד שיצפה למידה מסוימת של יושרה, על אחת כמה וכמה אם מציגים לו גיליון טיפולים. ברור שהוא צריך לקחת לבדיקה - וכך נעשה. אך אם חברה גדולה מציגה לך גיליון טיפולים, שעל בסיסו אתה מחליט אם לקחת את הרכב לבדיקה - אין תמה שאתה מסתמך עליו.

יש פה הטעיה/הסתרה. לגלות חלק מהאמת ולא את כולה, זו לא אמת. SORRY.

השאלה מי ידע או היה צריך לדעת על זה, והאם היו צריכים לספר לו (ברור) או לפחות להחזיר לו את דמי הבדיקה (לעניות דעתי לפחות את זה, אם לא גם את עלות הזמן שביזבז).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא תשובה מתממת בכלל, אלא יחס של כבדהו וחשדהו, מבחינתי זה לא משנה אם זה אלדן, אלבר, קל אוטו או יוסף עסקי מכוניות או bar72 (כן גם מוכרים פרטיים תחת אותו יחס).

רצף טיפולים הוא התחלה טובה, אבל זה בדיוק העניין - זו התחלה, לדעתי צריך גם לקחת בחשבון שייתכן והרכב (לא הספציפי הזה אלא ככלל) טופל על השעון במוסך הקבוע שלך (נלך יותר רחוק - מוסך יבואן), אבל רצה הגורל ונכנס בך רכב באשמתו המלאה, הביטוח שלו לקח אחריות ותיקן את הרכב במוסך הסדר שלו או מוסך הסדר של הביטוח שלך, הסיכוי שהמוסך שלך יהיה בהסדר הוא אפסי.

ולא לכל אחד יש את היכולת לשים צ'ק (גם דחוי) של 30 או 40 אלף שקל לתיקון.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ובדיוק תדבר בשבחי הרכב ומצבו, תנופף בפלט הטיפולים אך תשכח להוסיף את הפרט הספציפי הזה שהרכב עבר תאונה?

נו באמת, זו התממות.

so far so good so what

פורסם

אתה מבין שמהבחינה הזו דין פקיד במגרש רכבים לא כדין בעלים של רכב שהכניס את הרכב לכל טיפול?

יכול מאוד להיות שמישהו שם עשה פאשלה גדולה וקנה רכב עם תאונה קשה מבלי לבדוק אותו? הרכב יכול לעבור ממגרש אחד לשני ולשלישי ואז החבר של פות"ש הגיע לראות אותו וקנה.

היחיד שאולי איכשהו ידע מזה (כלומר הקונה מטעם חברת ההשכרה) נמצא 2-3 חוליות במעלה השרשרת

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
סליחה, אבל אלה תשובות מיתממות ולא רלבנטיות.

ההיפך. אני אומר שאין מה להסתמך על טופס טיפולים ולא על הצהרות מכירה אלא לקחת רכב לבדיקה.

לא מן הנמנע שמה שנעשה, נעשה בזדון למרות שקשה לי להאמין כי כמו שכתבו כאן, אלדן זה לא משה ובניו מכוניות על האש בע"מ.

היסטורית טיפולים מקבלים מהמוסך המורשה שבו הם נעשים ובאלדן לפחות עושים את הטיפולים במוסכים מורשים של היבואן מטעמי אחריות.

יתכן שתאונת השלדה תוקנה ע"י הבעלים בכפר כלשהו והוסתרה מאלדן. חשבת על זה?

וגם יתכן שהתאונה תוקנה במוסך חאפרלנד בלי תיעוד.

ויתכן בכלל שהתאונה תוקנה ע"י צד ג' שהיה אשם.

אבל כבדהו וחשדהו חייבים להיות תמיד.

פורסם
ההיפך. אני אומר שאין מה להסתמך על טופס טיפולים ולא על הצהרות מכירה אלא לקחת רכב לבדיקה.

ברור, אבל לו אלדן היו מיידעים אותו הוא לא היה לוקח לבדיקה.

היסטורית טיפולים מקבלים מהמוסך המורשה שבו הם נעשים ובאלדן לפחות עושים את הטיפולים במוסכים מורשים של היבואן מטעמי אחריות.

יתכן שתאונת השלדה תוקנה ע"י הבעלים בכפר כלשהו והוסתרה מאלדן. חשבת על זה?

איזה בעלים? אלדן הוא הבעלים... זה היה רכב השכרה, לא?

מה אתה מציע, בעצם? ששוכר מסויים עשה תאונה ותיקן לבד תיקון מהותי מאוד וכנראה לא זול ולא קצר, בלי לערב את אלדן + כשהרכב הוחזר אלדן לא שמו לב?

.

כל מה שאני אומר- מסירת האמת המלאה היתה מונעת בזבוז זמן וכסף. מצד שני, היתה מונעת עסקה בוודאות...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

רכב השכרה עם 19K ק"מ? זה סימן אדום מובהק

נראה לי יותר הגיוני שזה פשוט רכב שנמכר לאלדן (אולי כחלק מעסקת טרייד אין).

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

השכרה זה לא ליסינג, גם לבכירים.

זה פשוט לא משתלם, ההורדה במחירון על השכרה הרבה יותר גבוהה מההורדה על ליסינג

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא ברור איך אנשים מגינים על חברה שמתיימרת למכור אוטו עם פגיעה בשלדה בלי להודיע ללקוח. פשוט לא אמין.

פורסם

זה פשוט לא משתלם, ההורדה במחירון על השכרה הרבה יותר גבוהה מההורדה על ליסינג

ברגע שחברה חותמת חוזה עם חברת השכרה על 100-200 רכבים לפחות זה פחות רלוונטי.

פורסם

על השכרה יצחק לוי מוריד הרבה יותר מאשר על החכרה, וזו בתורה סופגת מכה גדולה יותר מאשר החכרה לנהג יחיד.

היינו לחברה המשכירה (אלדן, אוויס וכו'), עדיף לתת לחברה אחרת רכבי החכרה ולא השכרה.

ועניין של 9%-10% על 100-200 מכוניות הרבה יותר רלוונטי מאשר לרכב בודד, הנזק במחירון הוא מכה קשה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

איזה יד הרכב ?

יכול להיות שמכרו להם את הרכב יד שניה וגם אלדן לא ידעו שהוא "נטול תאונות" ?

חומר למחשבה

5 3 1 R

┤┼┼└

6 4 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...