Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש כאן המבלבלים בין מכוניות (כמעט) זהות שנמכרות תחת מותגים שונים, לבין שימוש בפלטפורמת בסיס אחידה לייצור מכוניות שונות (מישהו יכול יכול לאמר שפיאט קופה ופיאט טיפו הן מכוניות זהות?), לבין לקחת קריילזר (מותג עממי) ולשווק אותה כלנצ'יה (מוצג יוקרה).

אם יישתמשו בפס הייצור של קרייזלר כבסיס (פלטפורמה) ועליו ירכיבו מכונית עם מנוע שונה, מתלים שונים (או לפחות משודרגים), פנים שונה ובודי אחר, הרי זה עובר כמכונית אחרת.

"בכתבה" מדובר על ייבוא הקרייזלר לאירופה תחת השם לנצ'יה.

אבל בואו נבטל את אזעקת השווא.

מדובר פה בסתם מישהו שכתב איזו משהו נטול כל בסיס, באינטרנט, מתוך מוחו הקודח, ואני מצטט:

so let’s hope the people at Lingotto can find enough reasons to bring this car to Europe as a Lancia

לסיכום, לא ידיעה, במקרה הטוב, ניחוש פרוע.

מותג לנצ'יה יכול לנוח על משכבו בשלום.

קרייזלר איננה מותג עממי, היא איננה מקבילה לפורד או שברולט (דודג' היא המקבילה שלהן) אלא התחרתה בעבר בארה"ב במותגי סמי-פרימיום כמו ביואיק, מרקורי וגם וולוו, סאאב ואקיורה - בדומה למותג לנצ'יה שגם הוא סמי-פרימים בבליל התוצרים של קבוצת פיאט.

פורסם

הפרונט נראה כמו רכב סיני :|

אני מקווה שלפחות ב200 לא יהיה ״בלם-רגל״ כמו ב300 (שזה הדבר הכי מטופש בעולם. צריך לתלות את מי שחשב על השטות הזו)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

קרייזלר איננה מותג עממי, היא איננה מקבילה לפורד או שברולט (דודג' היא המקבילה שלהן) אלא התחרתה בעבר בארה"ב במותגי סמי-פרימיום כמו ביואיק, מרקורי וגם וולוו, סאאב ואקיורה - בדומה למותג לנצ'יה שגם הוא סמי-פרימים בבליל התוצרים של קבוצת פיאט.

צודק.

זה סתם היה בשביל הפרובוקציה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ידעתי על התמא ועל הוואן, לגבי ה"פלאביה" האם כבר מיוצרת או "צילום" תדמית?

פלאביה פולביה ופלאמיניה זו כבר התעללות בתור הזהב של לנצי'ה.

בכל אופן, מי שמוצא את הנקודה היחידה המשותפת ברוחה בין ה"פלאביה" הזו לישנות מקבל נקודה.

מי שמביא צילום של לנצ'יה קלאסית בשילוב עם אותו פריט אותנטי מקבל שלוש נקודות.

מי ייתן ונופתע במכוניות סבירות אבל.. תנו קצת עיצוב להפחית את העצוב.

פורסם
הפרונט נראה כמו רכב סיני :|

אני מקווה שלפחות ב200 לא יהיה ״בלם-רגל״ כמו ב300 (שזה הדבר הכי מטופש בעולם. צריך לתלות את מי שחשב על השטות הזו)

רגע גם בארץ ל300 יש בלם יד ברגל?

אני דווקא אהבתי את זה :D

HONDA CIVIC hatchback-RED

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

והנה קרייזלר פרסמו תמונות רשמיות והודעה לעיתונות, בטעות כמובן:

http://www.autoblog.com/2014/01/08/2015-chrysler-200-200s-leaked-photos/

- שני מנועים: 2.4 ל' אטמוספרי (מולטיאייר) או 3.6 ל' V6 Pentastar.

- גיר 9 הילוכים.

- מערכת הנעה כפולה מתקדמת.

Chrysler-200-2014-1%25255B3%25255D%25255B3%25255D.jpg

2015-Chrysler-200-6%25255B9%25255D%25255B3%25255D.jpg

Chrysler-200-New-02%25255B7%25255D.jpg

Chrysler-200-New-01%25255B3%25255D.jpg

Chrysler-200-2014-2%25255B3%25255D%25255B2%25255D.jpg

Chrysler-200-New-3%25255B7%25255D.jpg

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

זה רק אני, או שהאוטו מזכיר חיצונית את היונדאי i40 :?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הדגם הזה קצת מאפיל על ה300 לא? הנעה כפולה, נראה לא רע וכבונוס - נראה שנפתרו מהשטות שנקראת "בלם (יד) רגל" לטובת אלקטרו-מכאני.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
הדגם הזה קצת מאפיל על ה300 לא? הנעה כפולה, נראה לא רע וכבונוס - נראה שנפתרו מהשטות שנקראת "בלם (יד) רגל" לטובת אלקטרו-מכאני.

אף פעם לא אהבתי את השטות הזאת עם הרגל, פטנט דבילי, שיפטרו ממנו בכל המכוניות.

הרכב נראה מדהים, יש לו את הטאצ' הנכון.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

בלם רגל זה ממש לא שטות, ללחוץ עם הרגל אפשר חזק יותר מאשר למשוך עם היד. כמו כן שחרור של בלם רגל נוח מאוד.

עדיף על כל פטנט אלקטרו מכני שבעוד כמה שנים יפסיק לעבוד ויהיה צריך לבדבז סכומים עם 3 אפסים ויותר כדי לתקן.

בגלל שהיו לי רכבים גם עם בלם יד קלאסי, גם עם אלקטרוני וגם עם בלם רגל, אני דווקא מעדיף בלם רגל - פתרון הכי נוח שיש.

לגבי דגמים החדשים של לנצ'יה, בעיניי המותג הזה פשוט איבד את הקסם האיטלקי המיוחד שהיה לו. רכב אמריקאי זה סגנון אחד ורכב איטלקי זה סגנון אחר, לא מבין איך אפשר לעשות מרכב אחד רכב שאמור להיות 180 מעלות שונה ממנו.

ולגבי 300: לנצ'יה עם הנעה אחורית? ממתי? הם עברו להנעה קדמית לפני הרבה שנים וזה היה הכיוון שלהם ועכשיו פתאום עם הנדסת מותגים חזרה ההנעה האחורית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...