Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה על קנית רכב במימון, בתקציב 35-40K.

אני מעונין לשלם 10000 מידית ועוד 20-30K בהחזרים של כ 1000 לחודש בריבית כמה שיותר נמוכה (אולי בכלל בלי) - האם בקניה מחברות הליסינג אפשר לקבל תנאי תשלום כאלה ללא ריבית ? מה הריבית המקובלת לעסקאות מסוג זה ?

פורסם

בליסינג אין הלוואה ללא ריבית, הייתי בודק גם בבנק שלך למה אתה זכאי. יש שם הלוואות אטרקטיביות לסכומים קטנים

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

פורסם
יש לי שאלה על קנית רכב במימון, בתקציב 35-40K.

אני מעונין לשלם 10000 מידית ועוד 20-30K בהחזרים של כ 1000 לחודש בריבית כמה שיותר נמוכה (אולי בכלל בלי) - האם בקניה מחברות הליסינג אפשר לקבל תנאי תשלום כאלה ללא ריבית ? מה הריבית המקובלת לעסקאות מסוג זה ?

בחברות הליסינג אין כמעט רכבים בתקציב של 35 אלף ₪, אלא אם מדובר באיזו פיאט פנדה מהשכרה עם 150 אלף קילומטרים.

הריבית תלויה מאוד בסוג המימון שאתה לוקח. בגדול בתנאי הריבית של היום זה נע בין 3.5 ל-10 אחוז. יש גם הלוואות של 14% לשנה, בשוק האפור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...