Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים זה נהיה ואין לי מושג ממה זה ולמה זה...

הלכתי לחשמלאי דרך מישהו והוא טוען שזה אלטרנטור וצריך להחליף,אחרי שיחה קצרה איתו הבנתי שהחשמלאי חרטטן ומנסה לדחוף לי אלטרנטור חדש לכל מקרה.

אשמח לשמוע מה דעתכם בעניין.

מה שעוד נהיה לי זה אחרי כמה ימים (סביבות יומיים) הרכב לא מניע לי גם,לא יודע אם זה קשור לבעיה או לא.

הינה סירטון שממחיש את הרעש,חכו כמה שניות....

http://www.youtube.com/watch?v=Ryu04AxkVjg&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אשמח לעזרה.

Scan Speak

פורסם

האמת שהאלטרנטור יכול להיות באמת הבעיה, הרעש נשמע מרכיב שמייצר סיבובים בסל״ד גבוה, זה די מתאים לרעש של אלורנטור לא תקין.

פורסם

לי הלך לפני כמה חודשים אלטרנטור וגם היה רעש כזה, שמתגבר עם הסלד. (לא הייתה נורת מצבר!).

איזה רכב זה?

אצלי זה היה אלטרנטור שעבר שיפוץ לפני שלוש שנים, הרכבתי חדש כי החשמלאי הביא לי מקורי חדש בזול (700 שח עם התקנה ועוד עבודת חשמל קטנה).

אצלי גם נשרף הכבל של הפלוס שיוצא ממנו למצבר.

מה הוא אמר שגורם לך לחשוב שהוא חרטטן?

פורסם

האם האלטרנטור אמור לעשות רעשים כאלה ?

הרעש מתחזק רק עד 2.5 אלף טורים...שמתי לב כשהלדקתי מזגן הרעש התגבר.

יכול להיות שיש מצב שהחזירו לי את האלטרנטור,לא החזירו כמו שצריך?

חשמלאי פה בעיר אמור לעלות על הבעיה במהירות אתה חושב? כי אני רוצה ללכת לכמה ולראות מה יגידו,פה בעיר לא מאמין לאף אחד.

עריכה:

לגבי כבל פלוס שרוף גם אם יש אצלי אני העברתי אחד חדש מהמצבר לאלטרנטור.

הקטע שהוא עבר שיפוץ בגלל שנשבר הבורג פלוס של האלטרנטור,והוחלף.

הרכב הונדה סיוויק.

Scan Speak

פורסם

שיפוץ שיפוץ? או שעשו קומבינה?

האלטרנטור מספק זרם גבוה, המוליכים חייבים להתחבר באופן נקי מאובטח ומחוזק.

הרצועה יושבת עליו טוב? מתוחה טוב?

אולי לא החזירו את הרצועה טוב.

כמה הטעינה שלו?

פורסם

הרצועה מתוחה היטב,בדקתי שהיא יושבת בכל השיניים כמו שצריך גם.

לגבי האלטרנטור,כשקיבלתי אותו הוא לא עשה לי שום רעש,השאלה אם זה בוודאות האלטרנטור ?

מישהו מצליח אולי לזהות שהיה לו מקרה כזה?

הרצתי חיפוש ביוטוב לשמוע עוד רעשים של שריקה ומצאתי רק עוד אחד שהיה לו את אותו רעש,לא כתוב שום דבר על פיתרון הבעיה.

Scan Speak

• תוכן חדש...