Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1רציתי להחליף תושבת אחורית קרועה למאזדה לאנטיס אבל אמרו לי שזה בעיה להחליף את התושבת הזאת ועלות ההחלפה היא יקרה

התושבת החליפית עצמה עולה כ150 שח בערך אך עם עבודה ומעמ רצו 850 ש"ח כולל הכל האם זה מחיר הגיוני?? והאם יש לכך השלכות אם אני לא מחליף את התושבת?

2אני ממלא נוזל קירור לרדיאטור בערך כל שבוע וחצי האם זה הגיוני שהרדיאטור שלי צורך כמות כזאת של נוזל קירור או שיש חשש לבעיה ואם כן מה היא?

3הזמנתי נורה לגג הרכב באייבי בגודל 33M אבל היא לא מתאימה היא גדולה מידי ולא מצאתי נורה קטנה יותר מישהו מכיר מקום שאני אוכל למצוא נורה לבנה (LED) מתאימה?

פורסם

1) התושבת: עלות התושבת עצמה זולה ממה שאני מכיר. רוב הסיכויים שזה תוצרת סין. כמה עולה מקורי? תחליפי באיכות ירודה יכולה להתעייף מהיר יותר, וגם יכול להיות שתרגיש רעידות בנסיעה ו/או בעמידה אם הגומי בתושבת קשה בהרבה מהמקורי. אם לא תחליף ושאר התושבות עדיין בסדר, הסיכון וסיכוי עולה שגם הן ילכו בזמן הקרוב. זה מכוון שיהיה יותר עומס עליהן עקב הכישלון בתושבת האחורית. גם, יכול להשפיע על איכות הנסיעה, אולי תרגיש "השהייה" של חצי שנייה כזאת בין מתי שתלחץ על הגז עד שהמנוע מגיב. גם החלפת גירים יכול להיות קשה יותר, כמו מכה. יש עוד דברים אבל אני מאמין שהבנת את הרעיון... בקיצור, מומלץ להחליף!

2) צריכת מים. ממש לא תקין. תקווה שזה רק נזילה ולא משהו הרבה יותר גרוע כמו אטם ראש מנוע. יכול להיות שהרדיאטור הלך או בדרך לעולם הבא. שים חתיכת כרטון גדולה מתחת לאיזור המנוע ורדיאטור ללילה ובבוקר תבדוק אם אתה רואה מים (יש לזה ריח מתוק)

3) מצטער, לא יודע! תמשיך לחפש באיביי ואולי פורומים של חו"ל. אבל זה לא משהו שתוכל לקנות מהמוסך המורשה וזהו? כמה יכול לעלות נורה פשוטה כזאת, אפילו במורשה מזדה??

http://www.iherb.com?rcode=EGE170

$5-$10 הנחה על ההזמנה הראשונה. $4 עלות משלוח בלבד לישראל לחבילות עד 1.814 ק"ג!

פורסם

1. בטח מדובר בתושבת שקרובה "לקיר האש" , התושבת הזאת סופגת את הויברציות לתא הנוסעים.

כן יש הרבה עבודה בהחלפה שלה, אבל אצלך הגזימו מעט.

בעבר קניתי את התושבת הזאת בכ 250 שקל (איכותית של NOK) וההחלפה עלתה עוד כ 250.

2. רדיאטור לא צורך מים, כנראה שיש לך נזילה. יכול להיות מכל מקום ברדיאטור אפילו מפקק רדיאטור לא מקורי.

פורסם

מניסיון עם מאזדה לנטיס, אל תתקמצן, ושים תושבות מקוריות בלבד! אם יקר לך, נסה להזמין באינטרנט.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...