Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הונדה סיוויק האצ'בק 1998 אוטומט 1.400 סמ"ק

קיה פרייד 97 אוטומט 1300 סמ"ק

פיג'ו 306 98אוטומט 1800 סמ"ק

יונדאי אטוס 00 אוטומט 1000 סמ"ק

אני רוצה רכב בתור רכב ראשון ... מחפש חסכוני אמין שיהיה לי נוח לנסוע איתו ... אשמח ליעוץ ועזרה

פורסם

התקציב הוא עד 10K

נסיעות קצרות של שעה בערך ...

ביררתי הרבה רכבים אבל אני שומע המון "אל תתקרב" "שותים דלק" "חלקים יקרים"

חשבתי לקבל פה חוות דעת מאנשים שיותר מבינים אשמח עם תעזרו לי לסדר קצת את הראש.

אם יש רכבים אחרים שאתם ממליצים אליהם אשמח לשמוע ...

פורסם

בתקציב כזה לדעתי כדאי לקחת רכב כמה שיותר חדש.

למרות שה 1000 סמ"ק נשמע לי מנוע מאוד אנמי וחלש.

הרכבים משנתון 97-98, צריך לקחת בחשבון שאלו רכבים שנמצאים תקופה מאוד ארוכה על הכביש,

מה שזה אומר שיש בלאי של שנים ברכב.

ויהיה צורך להחליף חלקים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

10K נטו לקניית רכב?

לקחת בחשבון את מחירי הביטוח (חובה+צד ג') ויישור קו לאוטו?

נסיעות של שעה באיזה תנאים? עירוני? בין עירוני? משולב? עליות\מישור?

ככל שתתן יודע מידע, יהיה פשוט יותר לעזור לך.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

10K נטו לרכב .. יש לי עוד 5K בצד ככה שזה בסדר

יש לי משכורת חודשית של 4K במועדפת אז אין לי ממה לחשוש (חודש הבא אני מסיים את המועדפת ואני יקבל את המענק)

הנסיעות הן לרוב בין עירוניות אין עליות זה בישוב שקט ללא הרבה תנועה של רכבים והדרך היחידה לצאת משם בשבתות זה עם רכב .

פורסם

אם כך, הייתי בודקת את פיאט פונטו ספייס שנים 2001-2002 שמגיעה עם גיר רציף.

כל עוד אין עליות צריכת הדלק שלה נהדרת ועלויות אחזקה גם לא גבוהות בכלל. אבל ויש אבל גדול, צריך למצוא אחת שמורה ומטופלת באמת. ז"א עם היסטוריית טיפולים מתועדת ולא אחת כזאת שנכנסה למוסך של הדוד של השכן רק כשמשהו התקלקל.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

כן, יש כמה דברים.

במע' הקירור צריך להשתמש בנוזל פרפלו (ירוק\אדום\כחול) לא זוכרת בדיוק לגבי הדגם הזה. האוטו רגיש למי ברז. אם לא מקפידים על נוזל הקירור המתאים הדבר יכול להביא להתחממות ופתיחת ראש מנוע. אני אישית לא הייתי נוגעת באקזפלר אחרי פתיחת ראש.

בנוסף, לרכב יש הגה כוח חשמלי, מנגון ההגה ידוע כאחד שעלול לעשות בעיות בשלב מסויים של החיים, פעם זה היה סיפור ממש מסובך ובמורשה אפילו מבקשים עליו 3000 ש"ח, אבל יש כבר אנשים שיודעים לטפל בזה ואתה יכול להרכיב מנגון משופץ בעלות של 900 ש"ח עם אחריות. כשאתה רואה את האוטו תסובב את ההגה עד הסוף ימינה ושמאלה שים לב שהכל בסדר, תפעיל את מנגנון הסיטי (לחניה קלה יותר, ההגה ממש מתרכך) ותחזור על הסיבוב המלא, תוודא שהכל עובד.

יש לציין שהספייס מגיעה עם הגיר האוטומטי רק ברמת גימור הגבוהה ELX, אנשים בדר"כ אוהבים להאדיר את האוטו שלהם בזה שהם מספרים לך שזה הדגם המפואר והחזק יותר, בעל 80 כ"ס. אין מה להתרגש, בשנים 2001-2003 הגיר האוטומטי מגיע אך ורק ברמת גימור הזאת, כך שהם כולם כאלה.

דבר נוסף, הרכב הזה מאוד אהוב על סוחרי רכב, כי הוא זול ומושך המון צעירים חסרי ניסיון שרואים אוטו אחרי וקס ושטיפה ויפה ונופלים במלכודת. אני לא אומרת שרכב מסוחר הוא לא רכב טוב, פשוט צריך להזהר ולבדוק אותו היטב, כמובן במכון בדיקה מטעמך ולא לאן שהוא ימליץ לך ללכת.

לגבי הגיר, בקישור הבא http://www.fiatclub.co.il/forum/showpost.php?p=18024&postcount=6

אתה יכול לקרוא קצת יותר פרטים.

כמובן שמומלץ לבצע חיפוש על הדגם בפורום כי יש המון, אני בטוחה שזה יעזור.

לא לשכוח לעבור טוב טוב על כל המדריכים בשרשורים הדביקים, במיוחד בקניית הרכב הראשון הם עוזרים מאוד. :wink:

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

לגבי הקיה הייתי נזהר כי נדמה לי שמאז התחלף היבואן שלהם ולא בטוח שבמוסכים שלהם כיום תוכל למצוא חלקים כשתצטרך. בגלל זה הייתי מכוון יותר לכיוון של ההונדה או הפיזו. בכל מקרה, בתקציב כזה הייתי בודק טוב טוב טוב את מצב הרכב והמכלולים כי חלק אחד שהולך כמו גיר או משאבה וזה עולה לך כמו המחיר של האוטו כמעט. בגלל זה ממליץ לך לחפש את הרכב שמצבו המכאני הוא הטוב יותר ופחות להתמקד בביצועי מנוע וכו'.

פורסם

בשנתונים האלה לך רק על אמינות, אל תחפש הרפתקאות, יש לך מזדה לנטיס, הונדה סיויק, סוזוקי בלנו, רכבים אמינים.

אני בחרתי בהונדה סיויק כאוטו ראשון שזאת בחירה מצויינת, גם חזק גם אמין לא אוכל יותר מידי דלק, טיפולים זולים לא בחברה כמובן, ביטוח זול רכב כייף ומתאים גם לצעירים, יש המון אפשרויות לתוספות ושיפורים, בקיצור רכב מצויין וממש לא משעמם.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...