Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים כבר הרבה זמן חיפשתי את המוצר הזה שבקישור http://www.ebay.com/itm/DORMAN-03680-CV-Boot-CV-Boot-Boxed-/141098169946?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Year%3A2001%7CMake%3AHyundai%7CModel%3ASonata&hash=item20da1b365a&vxp=mtr

ואני רוצה לדעת האם זו הגומייה שניקרא קארדן ? בספה המקצועית .

ואם כן זו הגומייה שאני שמתאימה לרכב שלי ?

כי הבנתי שהיא גומייה מיוחדת משאר הגומיות של רכבים אחרים

תודה מראש וחג שמח חברים יקרים :)

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

קרדן זה החלק שעליו מיתלבשת הגומייה והוא צמוד אל הגיר. גומייה שכזו ניתן להשיג בהרבה פחות בחנות חלפים. מחירה סביב ה 30 ש"ח. חבל שתזמין מאיביי וזה לא יתאים.

פורסם

תודה , אבל בעבר חיפשתי ונאמר לי שזה חלק מיוחד ולא קיים משהו דומה ליונדאי סונטה שלי יש מלא כאלה בחלפים אבל לרכב שלי זה הזמנה מיוחדת לכן שאלתי אם מה שמצאתי באתר זה זה ואם יש למישהו את המק"ט זה יהיה מצויין

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

פורסם

סלח לי על ההתעלקות, אבל בהחלפת קרדן מכייוון הגיר נוזל שמן גיר? ואם כן כמה? מאור, אשמח אם תוכל לענות לי על זה אני פשוט צריך להיות מוכן...

seat leon 1.8 20v

פורסם
סלח לי על ההתעלקות, אבל בהחלפת קרדן מכייוון הגיר נוזל שמן גיר? ואם כן כמה? מאור, אשמח אם תוכל לענות לי על זה אני פשוט צריך להיות מוכן...

אם בסונטה זה כמו בשאר היונדאי ואתה צריך להחליף רק את הגומייה אתה לא צריך לנתק את הקרדן מהגיר אלא רק לשלוף מתוכו את הצירייה ולעבוד עליה בחוץ ואז ככה לא זולג שמן גיר. תראה את הפרוייקט שהעליתי על החלפת גומיות צירייה ביונדאי גטס.

פורסם

aviady1 לא מדובר בצד של הגיר אלה בצד שקרוב יותר לגלגל .

מאור תודה אני יראה את הפרויקט .

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

פורסם
aviady1 לא מדובר בצד של הגיר אלה בצד שקרוב יותר לגלגל .

מאור תודה אני יראה את הפרויקט .

אם זו הגומייה בצד של הגלגל אז בקלות ניתן להשיג אותה בכל חנות חלפים בכמה שקלים. גם העבודה של ההחלפה היא יחסית פשוטה.

• תוכן חדש...