Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפכתי את האינטרנט, מצאתי שמדובר במערכת של פנסוניק מדגם pacr05 אבל אני לא מוצא כמה וואט היא מוציאה.

אני שואל כי אני מתכוון לרכוש דיבורית בלוטות' שמזרימה גם מוזיקה לרכב, כנראה שאין אפשרות לחבר את הדיבוריות הללו שינגנו דרך המגבר של המערכת המקורית, אז אני רוצה לדעת כמה וואט המערכת המקורית מוציאה כדי לדעת אם יהיה הבדל גדול בין הסאונד דרך המגבר של הדיבורית לסאונד כרגע ברכב.

המוטורולה tk 30 מוציאה 60 וואט (15*4) והparrot 9200 מוציאה 80 וואט (20*4).

הסאונד בסוויפט הוא גם ככה מהגרועים ששמעתי, לא רוצה לרדת לעוד פחות מזה.

פורסם

חבל על הזמן שלך

אתה רוצה איכות ? לשמוע מוזיקה דרך דיבורית {גם מהטובות שבהם} זה פשוט לא זה.

אני ממליץ לך להחליף את המערכת המקורית ברדיודיסק אפטרמרקט עם BT.

פורסם

לא רוצה איכות, רוצה לא להוריד את האיכות הנמוכה גם ככה. בעבר היו לי מערכות ממש טובות ברכב , השקעתי המון כסף, אבל ביום אחד פשוט ירד לי מכל זה, והכל מאוחסן באיזה ארגז בבית. יותר נעים לי לשמוע ברדיו המקורי של הרכב.

הדיבורית מתחברת לרמקולים של הרכב, אז ככה שהסאונד גם של השיחה וגם של המוזיקה המוזרמת ישמעו ברמקולים של המערכת, אבל יוגברו דרך המגבר של הדיבורית 15-20 *4 w , השאלה היא מה המצב עכשיו? כמה וואט המערכת המקורית של הרכב

פורסם

עזוב ,אתה צריך להבדיל בין הטפל לעיקר זה ממש לא משנה מה ההספק של המערכת המקורית

איכות אתה לא תקבל ,אגב לרכוש דיבורית פארוט 9200 כולל התקנה יעלה לך כמו

רדיודסיק אפטר מרקט עם BT+מסגרת רדיו פחות או יותר.

פורסם

ייצרני הרכב לא כותבים את הנתון הזה

בעזרת כלי מיוחד אפשר לבדוק את זה

H.U
CZ-500

AMP SAX 100.4 COMP
MLK165

AMP MONO1.2K SUB 2X
ES300

פורסם

כן אבל אני רוצה לשמור על המראה המקורי של הרכב, ויש צורך גם בדיבורית.

אז ככה שהדיבוריות נותנות מענה כפול.

כמה וואט נראה לכם על פי השערה גסה מוציאה מערכת מקורית של רכב מיני בסיסי?

פורסם

או שתיקח רדיודיסק עם דיבורית מובנית.

למה אתה מתעקש להתקין דיבורית נפרדת? זה לא ישמור על ״מראה מקורי״ מכיוון שהוא יבלוט לך מהקונסולה.

אתה חושב הפוך.

אם אתה נחוש בדעתך ללכת על דיבורית נפרדת אז בשביל מה אתה מבקש המלצות?

פורסם

דיבורית בסגנון Motorola Tk30 לא בולטת באופן מיוחד , אלה רק מתווסף בהדבקה קטנה הצג הקטן עם בורר האפשרויות.

הכוונה שלי הייתה שזה לא דורש החלפת חלקים בדשבורד של הרכב.

התייעצתי כי סך הכל אני חושש שישמעו גרוע, זה לא ששומעים כרגע באיכות גבוה, סך הכל אני פוחד שיהיה גרוע יותר.

אבל נראה לי שאני אלך על זה, בהזמנה מאיביי הדיבורית יוצאת באזור ה 350 שקל, הרבה פחות מהארץ, שווה לנסות.

תודה לכולם.

• תוכן חדש...