Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עדין ממתין לגלגל השיניים של משאבת המים לאופנוע המושבת שלי שנשלחה מגרמניה ב- 17.5.

רשמתי לדואר בפייסבוק הודעה וקיבלתי תגובה שלפריט רשום מסוג זה לוקח עד 30 ימי עסקים מרגע הכניסה לארץ ועד להגעה לנמען.

30 ימי עסקים!!! וזה נראה להם לגיטימי התשובה הזאת.

חברה פח.

פורסם

^ 70 יום מההזמנה עד שהגיע אלי מודול ידיות (אורות מגבים) של מגאן 2 מגרמניה, רובם המוחלט בארץ!

עדיין עלה אחרי הובלה ומסים 40% ממה שקרסו רצו.

פורסם

יש מצב שברתי שיא?

הרגע קבלתי את המטען של NILLKIN :-).

http://bit.ly/1o0lsDM

הוזמן ב27/05 ונישלח ב28/05 - ממתי אנחנו סופרים הימים לתחרות ?:-).

P1010057.jpg

בנוסף הגיעו עוד חבילות שנישלחו סביב ה20/04 וולקראת סוף אפריל בדואר CN.

זה ממש לוטו טוטו-מי יעלה בהגרלה ויעזוב את מחסן הדואר :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

קיבלתי את החבילה האחרונה ל-Batch הנוכחי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
אני הזמנתי מצלמת מוביוס מאיביי ב 4.4. ב7.4 נוספה שם הודעה שהחבילה התקבלה במשרד הדואר המקומי בת"א. מאז נעלמו עקבותיה...

עדיין אין חדש. מה שכן, חבילה שהזמנתי באותו יום מאותו מוכר הגיעה כבר לפני שבועיים. לא ברור מה הולך שם, הרי ההגיון אומר שהן כנראה היו באותה מכולה/ צרור/ וואטאבר. בהחלט לוטו טוטו.

עריכה אחרונה על ידי RedLabel

"ai motoare capul doare"

פורסם

מסכן המוכר כבר פתחתי קייס, 5.4 ועדיין אין זכר לחבילה שלצערי היתה ללא מספר מעקב.

אגב יש עוד חבילה שהזמנתי מארה"ב לא מזמן ותקועה כבר כמה ימים על הסטטוס "Processed Through Sort Facility".

מה זה אומר? כמה זמן ממיינים שם?

פורסם

לאט לאט טפטפו ארבעה חבילות שהוזמנו מאיביי ב30.4-2.5.

עדיין ממתין לדפוקטוב ו-zainy שנשלחו באמצע מאי.

בקיצור 4~6 שבועות לחבילה מסין.

business as usual.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אתמול הגיעה המצלמת רכב שהוזמנה מבנג טוב, 15 ימים :)

גם אני הזמנתי מצלמה ( G1WH ) מ - banggood , נשלחה ב - 24 באפריל ועדין לא הגיעה! .

לפי מספר המעקב החבילה כבר בסניף ראשון מרכז ואמורה להגיע לסניף מזרח, הקטע שלא מספיק שאני מחכה כל כך הרבה זמן גם לוקח להם יותר משבוע להעביר את החבילה בעיר .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

יכול להיות שזה פשוט לא מתעדכן באתר. תנסה לגשת עם המספר מעקב לסניף.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

כניראה שהחבילות שלכם הן מה שראינו על המישטחים בנתב"ג בכתבה, באמת לא ידוע מתי ביכלל יטופלו :-(.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

יש לי חבילה מבאנגוד (של הטבלט של colorfly ב68$) שנשלחה ב24.4 ונמצאת כבר כ3 שבועות על local mail tracking, נשלחה דרך שוודיה.

חבילה אחרת שנשלחה באותו יום ללא מספר מעקב כבר הגיעה, ובנוסף דברים שהזמנתי גם חודש אחרי(!!),

מה לעשות לדעתכם ? לפנות כבר לבנאגוד בבקשה שישלחו שוב/ריפאונד? הם בכלל יסכימו לזה ?

• תוכן חדש...