Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי על כל השרשורים כאן לגבי צמיגים מהחודשים האחרונים ועדין מבולבל.

הרכב הוא POLO GTI 08.

מקדימה מורכב זוג פדרל 595RS בני חצי שנה ומאחורה זוג גמור משנת 2009(ככה נקנה הרכב לפני 8 חודשים).

המפדרל דביקים כמו דבק ברגע שמתחממים אך הבעיה היא שלרוב אני לא מספיק לחמם אותם(הרוב נסיעות מנהלתיות:-()

ובמצב רגיל הם די חמאה על הכביש.

ההצעות הכי רלוונטיות שאספתי מהפורום הם:

MAXISS MA-1Z(הבנתי שהם ברמה של T1R).

הנקוק Z222 (גם RS3 הומצלץ לי בחום).

דנלופ DZ101(אני רואה שמקבל תגובות סבירות אך מניסיון ברכב הקודם הייתי מבסוט עליהם מאוד גם באחיזה על רטוב).

התקציב הוא עד 600 שקל בלחץ לצמיג (צריך 2).

תודה מראש.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

Z222 זה ה-RS3, זה אותו דבר.

הפדרל שיש לך הוא צמיג עם אחיזה גבוהה מאוד (אקסטרים), גם ה-R1R כאלה וגם ה-Z222.

המקסיס הם צמיגי ביצועים ברמה גבוהה.

ה-DZ101 רמה או שניים מתחת. אם אהבת אותם אולי אתה לא צריך צמיג אקסטרים (יותר זמן לחמם, פחות נוח וכו'...).

תבדוק פשוט איזה צמיג ביצועים רגיל מחברה מוכרת אתה משיג בהכי זול, הבדלים זניחים, במיוחד בנסיעה מנהלתית, החוכמה לקנות בזול.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

ואיך המקסיס ביום יום?

אני מאוד אוהב לתקוף פניות גם בנסיעות מנהלתיות.

בפדרל אני אוהב הכל חוץ מזמן החימום.

מה דעתך על:

גודייר AFM,

יוקואמה C DRIVE.

מה ייתן את התמורה הכי טובה לכסף?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מה קשור יוקוהמה C DRIVE ל-595RS שיש לך עכשיו?! זה צמיג נוחות, לא ספורטיבי.

הגודייר Assurance Fuel Max זה בכלל צמיג ירוק :roflmao::roflmao::roflmao:

איך הגעת לדגמים האלה בכלל?!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אם תעלה קצת את התקציב שלך תוכל לקחת מישלין פילוט ספורט 3 ופירלי פיזרו נרו שהם צמיגים בכמה רמות מעל הצמיגים שהזכרתם..ישנה לך את ההתנהגות של האוטו ב100% ...לשיקולך...

פורסם

לחבר שציע להעלות קצת התקציב נראה לי שהתבלבלת,הפשוט מהשניים שהצאת עולה כמעט כפול מהתקציב שלי.:lol:

SHMELOV-הצמיגים האלו הומלצו לי בפרטי כתגובה לאשכול.:?

אס דרייב-570 שקל.

הנקוק= 520 שקל.

לא עדיף להוסיף 50 שקל לצמיג הנקוק לדגם Z222?

עוד הצעות?

פורסם
עברתי על כל השרשורים כאן לגבי צמיגים מהחודשים האחרונים ועדין מבולבל.

הרכב הוא POLO GTI 08.

מקדימה מורכב זוג פדרל 595RS בני חצי שנה ומאחורה זוג גמור משנת 2009(ככה נקנה הרכב לפני 8 חודשים).

המפדרל דביקים כמו דבק ברגע שמתחממים אך הבעיה היא שלרוב אני לא מספיק לחמם אותם(הרוב נסיעות מנהלתיות:-()

ובמצב רגיל הם די חמאה על הכביש.

ההצעות הכי רלוונטיות שאספתי מהפורום הם:

MAXISS MA-1Z(הבנתי שהם ברמה של T1R).

הנקוק Z222 (גם RS3 הומצלץ לי בחום).

דנלופ DZ101(אני רואה שמקבל תגובות סבירות אך מניסיון ברכב הקודם הייתי מבסוט עליהם מאוד גם באחיזה על רטוב).

התקציב הוא עד 600 שקל בלחץ לצמיג (צריך 2).

תודה מראש.

נעשה פה קצת סדר :-)

מקסיס - שמעתי עליו מחברים ביקורות די נחמדות, אבל פער המחיר בינו לבין המוכרים אינו עצום...

נקוק - זהו הצמיג המתחרה של הטויו R1R, משמע קרוב יותר לסמי סליקס מאשר UHP, מה שאומר שרמת האחיזה אמורה להיות גבוה מהותית ממה שאתה מכיר, אך רמת השחיקה תהיה מהירה עד מאוד. אם כבר הנקוק, רצוי לבדוק את ה-K110 (המתחרה של ה-SDRIVE וה-T1SPORT) - מורכב אצל חברים (סיאט לאון 1.8TSI חזקה / אבארת' פונטו איוו משודרגת) ועושה עבודה נאמנה - שקט להפליא, אוחז טוב ברטוב ואוחז מצויין על יבש. צרף לכך גם תמחור אטרקטיבי יותר מהמתחרים שלו.

דנלופ - היו לי כאלה במידה שלך (פאביה) והם היו סבירים מינוס. על רטוב אחזו זוועה, על יבש היו די בסדר. צמיגים די רועשים - ובימינו (בניגוד לימי העבר...) גם תג המחיר שלהם גבוה למדי, כך שהם ממש לא רלוונטים לטעמי. יש אופציות עדיפות מהותית.

פדרל - יוני, אתה מתכוון אל הפדרל 595RS-R (המתחרים שלו ה-R1R / Z222), הם זוכים בביקורות חיוביות מצד המשתמשים. לבחור היו את ה-595RS (הרגילים, יעני UHP) ומניסיון של חבר עימם (על OPC) - הם זבל עופות. הקונטי SC2 - הגמורים שלו - אחזו טוב מהותית מהפדרל, לכן שלשום הפדרל הושלכו לפח (אחרי חודשיים על הרכב) והורכבו גודייר אסימטריק.

לפני כמה ימים - חבר שלי עמד בפני אותה ההתלבטות, גם הוא נועל את המידה הזאת (פאביה TSI).

האופציות שהיו בפניו היו - דנלופ DZ101, יוקוהמה SDRIVE, הנקוק K110 ו... נקסן SU1 (מדורגים כ-UHP).

אחרי התלבטויות רבות, הוא בחר בנקסן (לאחר שקראנו ביקורות בנט וקיבלתי גם המלצות מפנצ'ריית הבית שלי) - הוא התקשר ואמר לי שהוא המום מהם - לטובה. אמרתי לו - טוב, תן עוד יום / יומיים ונראה איך הם. אז אכן, כך עשינו - נסענו לנו אל הצפון רחוק למטרת טיול נהיגתי... בכנות - הופתעתי לטובה. שקטים להפליא ואוחזים טוב להפליא ביבש (ברטוב עוד לא יצא לחוות אותם). לטעמי - עדיפים על הדנלופ DZ101 ובפער גדול.

אם תרצה, אפנה אותך אל הפנצ'רייה - יש להם זמינים את היוקוהמה, הנקוק והנקסן. קח בחשבון שהנקסן זול להפליא - במחיר שציינת לצמיג, יכנסו לך כמעט זוג נקסן. הנקוק K110 / דנלופ DZ101 יעלו כ-450 ש"ח (לצמיג). היוקוהמה SDRIVE יעלו כ-500 ש"ח (לצמיג - כמובן).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
נעשה פה קצת סדר :-)

מקסיס - שמעתי עליו מחברים ביקורות די נחמדות, אבל פער המחיר בינו לבין המוכרים אינו עצום...

נקוק - זהו הצמיג המתחרה של הטויו R1R, משמע קרוב יותר לסמי סליקס מאשר UHP, מה שאומר שרמת האחיזה אמורה להיות גבוה מהותית ממה שאתה מכיר, אך רמת השחיקה תהיה מהירה עד מאוד. אם כבר הנקוק, רצוי לבדוק את ה-K110 (המתחרה של ה-SDRIVE וה-T1SPORT) - מורכב אצל חברים (סיאט לאון 1.8TSI חזקה / אבארת' פונטו איוו משודרגת) ועושה עבודה נאמנה - שקט להפליא, אוחז טוב ברטוב ואוחז מצויין על יבש. צרף לכך גם תמחור אטרקטיבי יותר מהמתחרים שלו.

דנלופ - היו לי כאלה במידה שלך (פאביה) והם היו סבירים מינוס. על רטוב אחזו זוועה, על יבש היו די בסדר. צמיגים די רועשים - ובימינו (בניגוד לימי העבר...) גם תג המחיר שלהם גבוה למדי, כך שהם ממש לא רלוונטים לטעמי. יש אופציות עדיפות מהותית.

פדרל - יוני, אתה מתכוון אל הפדרל 595RS-R (המתחרים שלו ה-R1R / Z222), הם זוכים בביקורות חיוביות מצד המשתמשים. לבחור היו את ה-595RS (הרגילים, יעני UHP) ומניסיון של חבר עימם (על OPC) - הם זבל עופות. הקונטי SC2 - הגמורים שלו - אחזו טוב מהותית מהפדרל, לכן שלשום הפדרל הושלכו לפח (אחרי חודשיים על הרכב) והורכבו גודייר אסימטריק.

לפני כמה ימים - חבר שלי עמד בפני אותה ההתלבטות, גם הוא נועל את המידה הזאת (פאביה TSI).

האופציות שהיו בפניו היו - דנלופ DZ101, יוקוהמה SDRIVE, הנקוק K110 ו... נקסן SU1 (מדורגים כ-UHP).

אחרי התלבטויות רבות, הוא בחר בנקסן (לאחר שקראנו ביקורות בנט וקיבלתי גם המלצות מפנצ'ריית הבית שלי) - הוא התקשר ואמר לי שהוא המום מהם - לטובה. אמרתי לו - טוב, תן עוד יום / יומיים ונראה איך הם. אז אכן, כך עשינו - נסענו לנו אל הצפון רחוק למטרת טיול נהיגתי... בכנות - הופתעתי לטובה. שקטים להפליא ואוחזים טוב להפליא ביבש (ברטוב עוד לא יצא לחוות אותם). לטעמי - עדיפים על הדנלופ DZ101 ובפער גדול.

אם תרצה, אפנה אותך אל הפנצ'רייה - יש להם זמינים את היוקוהמה, הנקוק והנקסן. קח בחשבון שהנקסן זול להפליא - במחיר שציינת לצמיג, יכנסו לך כמעט זוג נקסן. הנקוק K110 / דנלופ DZ101 יעלו כ-450 ש"ח (לצמיג). היוקוהמה SDRIVE יעלו כ-500 ש"ח (לצמיג - כמובן).

אתה צודק

ה DZ לא הכי טובים ברטוב ואם תחפש בפורומים תיראה די חוות דעת בנושא.

ה SDRIVE בהרבה יותר טוב מה DZ.

קובי

:-)

פורסם
אם תעלה קצת את התקציב שלך תוכל לקחת מישלין פילוט ספורט 3 ופירלי פיזרו נרו שהם צמיגים בכמה רמות מעל הצמיגים שהזכרתם..ישנה לך את ההתנהגות של האוטו ב100% ...לשיקולך...

מבחינת אחיזה הם נופלים מהצמיגים שהוזכרו (פדרל 595RSR והנקוק RS3).

אם אתה מחפש צמיגים ליומיום ה- K110 שהוזכרו יעשו את העבודה ויחסכו לך כמה שקלים.

פורסם

כדי לסבר את האוזן, במידה הזו יש גם Yokohama Advan Neova AD08-R.

מדובר בתרכובת החדשה שלהם (להלן - AD08-R), טריים טריים במלאי.

הם יהיו יותר יקרים מהתקציב שציין פותח השרשור.

ד"א, יש לי רביעיית R1R באותה המידה אם מישהו רוצה (בפרטי).

תמונת המחשה של היוקוהמה מורכבים על המיאטה שלי:

1376624_10151698959517338_1314444019_n.jpg

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...