Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

רכשתי לאחרונה קיה פיקנטו 2013.

קיבלתי במתנה מחבר את כפתורי השליטה מההגה (המקוריים), ועכשיו צריך למצוא מישהו שיידע להתקין אותם.

אשמח אם תוכלו לעזור לי בכמה שאלות:

- האם מישהו שמע/מכיר/ראה את המערכת G2240 מתוצרת Eonon? - בפרט: האם היא מתאימה לקיה פיקנטו (מבחינת גודל)?

[לצערי אני חדש פה ועדיין לא יכול לפרסם לינק ישיר למפרט של המערכת]

אני יודע שמדובר בחברה סינית, אבל יחסית למחיר אולי שווה לקחת את הצ'אנס?... (אני לא רוצה להוציא כמה אלפי שקלים על מערכת מתוצרת פיוניר וכיו"ב).

בנוסף, האם יש למישהו מושג מה סדר גודל של עלות התקנה במידה ואני רוכש את המערכת הזו (כולל התקנת הכפתורים בהגה).

תודה רבה לכל העוזרים! :-)

פורסם

לא הבנתי. קיבלתה את כפתוקי השליטב מההגה אבל לא מותקנים ? או רק כבל לחיבור במידת הצורך???

לגבי המערכת. אינני מכיר . אבל סהיר להניח שהיא לא תתאיין ישר למיקום.

במקרה שזה רדיו דיסק רגיל-קונים מתאים 1דין דרך איביי או משהו בארץ התואם לפיקנטו

ועם זה 2דין כנל.

נ.ב

קניתי לעצמי כפתורי שליטה מההגה ( אמורים להגיע בקרוב) אבל בסוף אני מקבל זוג נוסף אז ני ימכור את שלי צור איתי קשר אם אתה רוצה במייל [email protected]

פורסם
לא הבנתי. קיבלתה את כפתוקי השליטב מההגה אבל לא מותקנים ? או רק כבל לחיבור במידת הצורך???

לגבי המערכת. אינני מכיר . אבל סהיר להניח שהיא לא תתאיין ישר למיקום.

במקרה שזה רדיו דיסק רגיל-קונים מתאים 1דין דרך איביי או משהו בארץ התואם לפיקנטו

ועם זה 2דין כנל.

נ.ב

קניתי לעצמי כפתורי שליטה מההגה ( אמורים להגיע בקרוב) אבל בסוף אני מקבל זוג נוסף אז ני ימכור את שלי צור איתי קשר אם אתה רוצה במייל []

אהלן, תודה על המענה.

בארץ היבואן לא מוכר את הפיקנטו עם כפתורי שליטה (לא ניתן להוסיף אותם אפילו בתשלום). חבר קנה לי במתנה את סט הכפתורים המקורי מחו"ל ואני אצטרך למצוא מישהו שיודע איך להרכיב אותם על ההגה.

לגבי המערכת - כמובן שצריך מתאם ל-2DIN עבור הפיקנטו (פלסטיקה). השאלה האם גודל המערכת מבחינת העומק יהיה בסדר (אני רוצה שזה יראה כמו שצריך ולא יבלוט(. האם הגודל של המערכות האלה הוא סטנדרט קבוע?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אם אתה באר שבעי אתה מוזמן לבוא לראות אצלי הכל. כולל עזרה בכפתורי שליטה:

לצערי המערכת כאן לא נותנת לי לשלוח הודעות פרטיות.

אפשר לשאול איך התקנת את כפתורי השליטה?

איזו מערכת יש לך ברכב?

תודה!

פורסם

אם אתה אמיץ :http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=486813.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...