Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 - בעיות בטורים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

מדובר ברכב פיג'ו 206 אוט' 2002 מנוע 1400

לפני שבוע לערך בנסיעה הטורים התחילו לזייף ונורת המנוע בלוח השעונים נדלקה, ז"א בעמידה הטורים היו נמוכים מהרגיל והמנוע רעד, שגרם לטורים לעלות ולרדת. לפעמים המנוע נכבה לאחר עצירה או האטה אגרסיבית.

הרכב הוכנס למוסך, במוסך אמרו שכנראה הלך סליל הצתה, הבעיה שהסליל הצתה הוא חדש (פחות משבועיים) אז התעקשתי על כך שימשיכו בדיאגנוסטיקה, לבסוף הסתבר כי מדובר במזרקים. המזרקים נוקו, המוסך התקשר ואמר שענשתה נסיעת מבחן והכל בסדר.היום כשלקחתי את הרכב מהמוסך לאחר נסיעה של כמה דקות וירידה לכביש מהיר, נורת המנוע בלוח השעונים נדלקה (כמו במתואר מעלה) ונראה כאילו המנוע מחסיר צלינדר, רעידות ברכב למשך כמה שניות, לאחר כמה שניות הנורה נעלמה והרכב חזר לנסיעה רגילה. הדבר חזר על עצמו כ-5 פעמים בנסיעה שגרתית של כרבע שעה.

הטיפול הנ"ל נעשה בצירוף לטיפול גדול של טיימינג, שמן, מים, פלאגים, פילטרים.

עכשיו השאלה העיקרית שלי היא כזאת:

היות ושילמתי למוסך 450 שקל על העבודה שכוללת דיאגנוסטיקה וניקוי המזרקים, ונראה כי הבעיה לא נפתרה לגמרי אלא רק שופרה משמועתית אך נראה כי הבעיה עדיין ישנה. מה עלי לעשות? מבחינתי המחיר ששולם הוא לתיקון הבעיה ולא לפתרון חלקי שלה.

בנוסף אם מישהו יכול להמליץ על כיוון אחר למחשבה בנוגע לתקלה או במה יכול להיות מדובר זה יהיה מצוין.

פורסם

כמובן לאחר נבירה ברשת, הן בפורום ומחוצה לו. כל מה שמצאתי זה תשובות כלליות ופתרונות רבים ומגוונים לבעיה האפשרית.

פורסם

שלום לכל חברי הפורום למנהלים.

במידה והקוד תקלה היה על אחד או יותר מזרקים - ניקוי לא עוזר במקרה זה מפני שהתקלה היא לא מכאנית במזרקים (סתימה מליכלוך) אלה חשמלית אפידמית ורק החלפה בחדש יפתור את בעיית המזרק\ים.

נכון רק עם יש קוד תקלה ספציפי על מזרק\ים המאומת עם סורק תקלות.

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

משיחה שערכתי עם המוסך נאמר לי שבבדיקה הממוחשבת נראו תקלות בקשר להצתה באופן כללי, ללא פירוט על מזרק מסויים.

מחקו את התקלות, ניקו את המזרקים והחזירו. החברה במוסך אמרו שמזרק אחד היה תפוס לגמרי ולא עבד, והשני סתום גם כן.

אני מעוניין להחליף את המזרקים בחדשים, מבדיקה באינטרנט מצאתי 2 אופציות אבל קשה לי לשים את האצבע בנוגע לאיזה מזרק יתאים מבחינת מק"ט.

ישנם שתי פריטים:

aliexpress.com/item/Free-Shipping-Peugeot-Fuel-Injector-01F002A-for-Peugeot-206-high-performance-wholesale-price-fuel-nozzle/713573136.html

aliexpress.com/item/Petrol-Fuel-Injector-Berlingo-C2-C3-Saxo-Xsara-1-4-1984E0-0280156357-RETAIL-WHOLESALE-FREE-SHIPPING/1471587492.html

המלצות?

• תוכן חדש...