Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי,סיימתי לראות את כל הסרטונים של JUNKMAN2000 . אני בכנות חושב שאלה סרטוני "מאסט" לכל אחד (כל אחד!). הוא נותן שם תשובות לכל כך הרבה שאלות ומעביר את זה בצורה מקצועית וטובה! זה יכול לעשות סדר גם להרבה אנשים שמתעסקים עם זה בין אם חובבני ובין אם לא. אז תודה גדולה ל adidas1 שהמליץ ועשה לי סדר בדברים :mm_yeah: .

לגבי המשך הפרויקט הקטן שלי,

אז אני מקורקע. אין לי מכונה, ולכן לא אוכל גם לקנות פדים.

אבל פולישים אקנה, וכל השאר כפי שכתבתי כבר בדרך , THERE IS NO TURNING BACK.

יש מכונת פוליש של יונדאי 350 ש"ח 1400 וואט עד 3,000 סל"ד , 6 מהירוית. איזו סיבה יש לי להמנע מרכישה כזו? על פניו נשמע בסדר לא? אני יודע שזה לא פירמה ויש מצב שהיא תמות אחרי שנתיים , היא לא מיועדת לעבודה תחת עומס ועוד ועוד..

אבל בהתחשב שבסך הכל מדובר על עבודה ביתית פעם אחת לחיתוך כל שאר הפעמים לפיניש בלבד.

אשמח אם מישהו שניסה מכונה כזו בעבר יוכל להמליץ/לשלול.

פורסם

יש לי מכונה של AEG רוטורית עם 6 מהירויות דגם pe150, רכשתי אותה מ א.גלובל לפני שנה ומשהו אם אני לא טועה. קיבלתי מהם שירות מצויין משלוח עד הבית ובזמנו היא היתה במבצע, משהו כמו 1300 ש"ח. היום אני רואה שהמחיר שלה ירד לפי זאפ.

צור איתם קשר, תראה מה הם מציעים.

כמו כן תוכל תמיד להשוות מחירים יש לך את אוטוסטור ואת קאר-מאסטרס וחנויות נוספות (אפשר לראות ברשימת ספקים שמגוואריס פרסמו כאן לפני מספר שבועות).

השאלה מה אתה מחפש? מכונה רוטורית או DA?.

בברכה,

איתמר.

פורסם

לא משנה לי. היונדאי לדוגמא היא רוטורית.

אם יש DA , סבבה. לא ברייק דילר בשבילי. רק שהמחיר יהיה סביר כי בכל זאת אני קונה מכונה , עושה איתה עבודה once וזורק למחסן. מרגע זה תשמש לתחזוקה בלבד.

לא מדובר על מכונה שצריכה לעבוד קשה על המון רכבים.

לכן שאלתי מדוע יש לחשוש מהיונדאי?

350 ש״ח עבור מכונה, שעושה עבודה נשמע לי מצוין.

כל הדיואל האלה יקרות

פורסם

חשבתי על זה אחי, העבודה שאני מתכנן לא תיעשה בסופ״ש. אני צריך מכונה לחודש לכל הפחות. אני לא מעוניין בביצוע חפיף של העבודה, בנוסף מדובר על עבודה שאוכל להתפנות אליה רק כשיהיה לי זמן שזה גם מצרך נדיר אצלי- זמן פנוי.

לכן כל חלק ברכב יעשה בנפרד, יום אחד גג, יום אחר מכסה מנוע וכן הלאה ..

פורסם

המון אנשים עושים את הטעות של לחלק את העבודה לימים נפרדים. (אומנם הם לא כותבים את זה פה אבל בלב הם מתחרטים)

פוליש זה עסק די מלוכלך. יש המון אבק שנכנס להמון חריצים,המשטח דורש הכנה טובה וניקוי יסודי לפני הפוליש. אומנם פלסטלינה עושים פעם ב.. אבל עדיין האפקט שלה אחרי חודש הוא לא כמו באותו היום,ומזהמים נוספים מצטברים על חלקי הפח.

קח בחשבון שרק להכין את הרכב לטיפול ואז לנקות כמו שצריך אחרי הטיפול לוקח בערך שעתיים הכנה ועוד שעה ניקוי.

אז אתה מכפיל את העבודה שלך כפול מספר הטיפולים שתבצע. לא חבל? אדם עסוק שכמוך מוכן לבזבז בכל פעם את הזמן הזה?

תחשוב גם כמה חומר אתה תבזבז לחינם. אתה רק תפסיד ותתבאס בסופו של דבר. עדיף תקדיש יומיים לעבודה מאשר שתיגרר עם הפרוייקט הזה לעד.

אם באמת חשובה לך תוצאה סופית ברמה גבוהה לא תוכל לבצע את הפרוייקט בתשלומים ולקבל תוצאה מעולה ומספקת! (אלה אם תנמיך ציפיות)

פורסם

מסכים עם E-A, רק ההכנה של כל משטח לפוליש, שטיפה, ניקיון, שימוש בחומרים ושימוש בפדים סתם יקח לך יותר זמן ויבזבז לך חומרים.

לי לקח 6 שעות כדי לעשות את התהליך שעשיתי כאן, בזמן הזה ניתן להגיע לתוצאות לא רעות בכלל. עוד כמה שעות השקעה והתוצאות ישתפרו. הכל יחסי כמובן.

פורסם

חברים, אולי לא נסחתי את עצמי נכון, מה שהתכוונתי ב"עבודה בחלקים" זה באופן הבא:

שטיפת מכסה המנוע בלבד עם עם שמפו

פלסטלינה למכסה המנוע בלבד

ייבוש מכסה המנוע בלבד

עבודה עם הפולישר על המכסה בלבד

ויישום גלייז ואוטם על המכסה מנוע בלבד.

כך יוצא שלא עבדתי על על הרכב אלא על מ א-ת על חלק אחד בלבד וכך לעבוד על כל חלק ביומו. כל חלק יקל בנפרד טיפול של שטיפה ,פלסטלינה, פוליש, גלייז,אוטם . שבוע אחרי, עוד חלק ככה עד שאסיים את כל הרכב.

לא יוצא שאני עובד לחינם אלא עובד נטו על החלק הספציפי שנבחר. לא מבזבז זמן ולא אנרגיה לשווא.

רק בבקשה , שאראלה מהפיס תחייג ותגיד לי שזכיתי בפולישר!

אגב מצאתי את זה:

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=66024

בחור בשם דייב מסביר בצורה מדהימה ופרטנית על היתרונות בעבודה עם רוטורית לעומת DA, טכניקות עבודה, ניפוץ המיתוס לגבי עבודה עם רוטורית וההתייחסות אליה בפחד יתר על המידה, טיפים ועצות.

ממליץ בחום.

אני קראתי , ונהנתי. יש הרבה לקרוא , אז קחו את הזמן.

נ.ב

מה נסגר עם המכונה של יונדאי, לא אמרתם. יש סיבה להזהר ממנה ? כי על פניו עושה רושם שהיא מכונה סבירה לחלוטין.

• תוכן חדש...