Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 35K

tomer21
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב עד 35 אלף, אוטומט, הרכב מיועד בעיקר לנסיעה עירונית.

חשוב לי בעיקר שיהיה חסכוני עד כמה שאפשר בדלק, בגז גדול באוטו - יתרון. לא מתלהב כל כך מרכב מיני, אין לי מושג אם הם יותר חסכוניות בדלק או לא הידע שלי במכוניות די שואף לאפס :roll:

**רכב ראשון שאני קונה** אז לקחת את זה בחשבון.

תודה מראש

פורסם

אתה יכול לשים את הכסף הזה כמקדמה ולקנות משהו חדש או קרוב לחדש במידה ואת יכול לעמוד בתשלומים קבועים

אם לא יש לך:

פיאט פונטו גרנדה רובוטית,טיוטה יאריס,הונדה ג'אז,פיג'ו 206,יונדאי גטס,דייהטסו סיריון

פורסם
אתה יכול לשים את הכסף הזה כמקדמה ולקנות משהו חדש או קרוב לחדש במידה ואת יכול לעמוד בתשלומים קבועים

אם לא יש לך:

פיאט פונטו גרנדה רובוטית,טיוטה יאריס,הונדה ג'אז,פיג'ו 206,יונדאי גטס,דייהטסו סיריון

אני מעדיף רכב פשוט יחסית (למרות שלדעתי 35K זה מכובד) כי זה רכב ראשון שלי והוצאתי רישיון לא מזמן ככה שגם אם זה יהיה רכב חדש ישחטו אותי במחיר של הביטוח.

מרפרוף מהיר הבנתי שאני מתלבט בין יונדאי גטס לפיגו 206 אז יש לי כמה שאלות

ראיתי שפיגו 206 בין השנים 2007-2008 זה בטווח מחירים שלי

כמו גם יונדאי גטס פחות או יותר אותם מחירים על אותם שנים

א. ראיתי שהפיגו עם מנוע 1600 והיונדאי 1400. משמעותי?

ב. מבחינת חיסכון בדלק איזה מהם עדיפה?

ג. מבחינת זה שאם אני קונה רכב משנת 08 או 07 - עד כמה קילומטרז אפשר לקנות רכב ומה הקו האדום

ד. אם למשל אני רואה רכב שנת 2008 שהוא יד שלישית או רביעית זה אמור להדליק נורה אדומה?

• תוכן חדש...