Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לזוג +1 עד 70K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה שהדיעות מאוד חלוקות והויכוח לוהט, מה שלא ציפיתי שיקרה. כמו שאמרתי, זה לא אני שרוכש את הרכב, זה חבר טוב. הוא מכיר את השרשור ואני משתדל לעדכן אותו לגבי ההודעות המתפרסמות, אבל אני לא יכול להיות בטוח שהוא קרא את כולן.

בכל מקרה, אני גם חושב שלא אמורה להיות בעיה עם סופר מיני. אותי "גידלו" בחלק מהזמן באוטוביאנקי.

תודה על חוות הדעת שלכם. סופש נעים שיהיה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני רואה שהדיעות מאוד חלוקות והויכוח לוהט, מה שלא ציפיתי שיקרה. כמו שאמרתי, זה לא אני שרוכש את הרכב, זה חבר טוב. הוא מכיר את השרשור ואני משתדל לעדכן אותו לגבי ההודעות המתפרסמות, אבל אני לא יכול להיות בטוח שהוא קרא את כולן.

בכל מקרה, אני גם חושב שלא אמורה להיות בעיה עם סופר מיני. אותי "גידלו" בחלק מהזמן באוטוביאנקי.

תודה על חוות הדעת שלכם. סופש נעים שיהיה.

נו ואיך הייתה החוויה לגדול באוטו ביאנקי?

אני לא אומר שאי אפשר לנהוג בהילוכים, אני לא אומר שאי אפשר לעמוד בפקק ולנהוג עם הילוכים 6 שעות ( עשיתי א ת זה לא מעט.*) לא אומר שאי אפשר לדחוף 10 ילדים כלב וטרמפיסט לאוטו מיני, השאלה הפשוטה היא

למה?

למה?:?::shock:

למה לא לקנות באותו מחיר של רכב סופר מיני, רכב משפחתי?:roll: (זה אותו מחיר אני חוזר שוב.. (לפעמיםי זול יותר)..)

גם יותר מקום, למשפחה, ולכל הציוד, גם לרוב הם משמעותית יותר ביטיחותיים, יותר יציבים על הכביש, וחזקים יותר. ( לרוב לאחר שמרחיבים את המשפחה כבר יש מקום לעולל נסוף ללא בעיות והינדוסים מיותרים, למה להקשות סתם מלכתחילה?)

מתקשה להבין את הלוגיקה של מה שמציעים לך.

פורסם

1. מכוניות סופר מיני של היום קרובות בגודל למכוניות קומפקטיות של לפני עשור. הן מספיק מרווחות לזוג + תינוק.

2. זוג עם ילד (כרגע בלי...) לא צריך יותר מרכב סופר מיני, לכל שימוש. הרכב העיקרי שלי עם תינוקת היתה קליאו 2001. מקסימום, אם צריך היה יותר נפח הטענה, מקפלים מושב.

3. סופר מיני יותר זולה ממשפחתית, מבחינת צריכת דלק ומחיר, קלה יותר ל. לטעון אחרת זו בדיחה, כי אפשר לדוג את הנתונים לבד, בלי קושי.

4. הטיפשות של לקנות רכב גדול יותר ממה שצריך, עולה סתם הרבה כסף לזוגות צעירים, ללא סיבה מעשית. בטח ובטח אם רב השימוש הוא עירוני (ואפשר לחשוב אילו מרחקים יש לחרוש בארץ, כשכבר יוצאים מהעיר...).

5. אין לסופר מיני מודרנית שום בעית "יציבות" (מושג של הדיוטות) ואין לשום משפחתית יתרון משמעותי בתחום הדינמי. אם כבר, ההפך הוא הנכון.

6. אין לסופר מיני מודרנית שום בעיה של בטיחות, והיא לא בהכרח נחותה ממשפחתית, שהיא טיפה יותר גדולה.

7. לא קונים היום מכונית שתספיק לילד שיבוא עוד... 4 שנים. אולי כבר שייקנו קלנועית, שיהיו מוכנים לפנסיה :roll:

8. לא כולם נוהגים בפקקים. אלו שלא, ידני יכול להיות מאוד משתלם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

רק לחזק עת עופר:

כשהייתי ילד והיתה לי אחות קטנה - רכב המשפחה היה פיאט 600. אבל אז לא היו מושבי בטיחות, אפילו לא חגורות בטיחות.

כאשר היה לי תינוק אחד הרכב היה רנו 14 (שניים כאלה - גם לאתשי היה רכב מאותו דגם)

כאשר היו לי שני תינוקות רכב המשפחה היה סקודה פייבוריט.

כשנולד השלישי רכב המשפחה היה יונדאי אקסנט 4 דלתות.

כדי לסבר את האוזן - חרשנו את כל הארץ, עד אילת, עם שלושת הילדים על מושביהם וציודם. ההערה היחידה היא שאף פעם לא נזקקנו ליותר מעגלה אחת, כיון שמגיל 12-14 חודש הילדים הלכו עצמאית ולא נזקקו לעגלה.

אחר כך באו השנים של ילדים הולכים וגדלים, וגם המצב הכלכלי השתפר מעט - אז עברנו למכוניות משפחתיות.

וכיום - כאשר הילדים גדולים וממעטים לנסוע אתנו - נזקקתי למכונית חדשה. הפלא ופלא - בחרתי בסופרמיני! ממלאת את כל הצרכים כולל נסיעות בין עירוניות לעבודה. ולא שלא יכולתי להרשות לעצמי רכב יותר גדול - פשוט לא ראיתי צורך להוציא עוד כסף על המכונית ולשרוף 30% יותר דלק עבור אותו שירות בדיוק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
1. מכוניות סופר מיני של היום קרובות בגודל למכוניות קומפקטיות של לפני עשור. הן מספיק מרווחות לזוג + תינוק.

2. זוג עם ילד (כרגע בלי...) לא צריך יותר מרכב סופר מיני, לכל שימוש. הרכב העיקרי שלי עם תינוקת היתה קליאו 2001. מקסימום, אם צריך היה יותר נפח הטענה, מקפלים מושב.

3. סופר מיני יותר זולה ממשפחתית, מבחינת צריכת דלק ומחיר, קלה יותר ל. לטעון אחרת זו בדיחה, כי אפשר לדוג את הנתונים לבד, בלי קושי.

4. הטיפשות של לקנות רכב גדול יותר ממה שצריך, עולה סתם הרבה כסף לזוגות צעירים, ללא סיבה מעשית. בטח ובטח אם רב השימוש הוא עירוני (ואפשר לחשוב אילו מרחקים יש לחרוש בארץ, כשכבר יוצאים מהעיר...).

5. אין לסופר מיני מודרנית שום בעית "יציבות" (מושג של הדיוטות) ואין לשום משפחתית יתרון משמעותי בתחום הדינמי. אם כבר, ההפך הוא הנכון.

6. אין לסופר מיני מודרנית שום בעיה של בטיחות, והיא לא בהכרח נחותה ממשפחתית, שהיא טיפה יותר גדולה.

7. לא קונים היום מכונית שתספיק לילד שיבוא עוד... 4 שנים. אולי כבר שייקנו קלנועית, שיהיו מוכנים לפנסיה :roll:

8. לא כולם נוהגים בפקקים. אלו שלא, ידני יכול להיות מאוד משתלם.

שאלה לי אליך, היכן תעדיף להמציא בתאונה? במזדה 3 או בסוזוקי סוויפט?

האם תעדיף לשבת במושב האחורי של הסוזוקי? בו הבגאז בלתי נראה, בתאונה מאחור, או במזדה?

מוגש כחומר למחשבה...

• תוכן חדש...