Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

NOKIA LUMIA 920 מול NOKIA LUMIA 1020

מרק10
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מערכת WP מגבה את הכל לענן של מיקרוסופט באופן אוטומטי, כאשר אתה מתחבר ל wifi (בבית או בעבודה)

גם את התמונות שאתה מצלם אתה יכול להגדיר שבאופן אוטומטי לאחר הצילום יעלו לענן של מיקרוסופט (SkyDrive)

כיצד מתבצע האיחזור ? את זה עדיין לא ניסיתי.

אני מעדיף גיבוי מלא למחשב ולא גיבוי לענן.

תאר לך שיש לך 4 גיג'ה של נתונים שאתה צריך לכבות לענן. כנראה הגיבוי יתחיל היום והסתיים בעוד למחרת כול עוד אין תקלת תקשורת וכדומה ולא תמיד יש לי WIFI זמין ככה שזה לא רלוונטי לכולם.

גם לאפל יש שירות גיבוי ICLOUD שגם הוא איטי להחריד.

אני כרגע מגבה דברים שנמצאים על הנקסוס ל-GOOGLE DRIVE בצורה ידנית מכיוון שגוגל עדיין לא תומכת בגיבוי של כול המידע באופן אוטומטי לשירותי הענן שלה.

איזה כייף לי :)

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תלוי על איזה גיבוי אתה מדבר - מוזיקה, תמונות, סרטונים, מסמכים - אתה יכול לחבר את המכשיר למחשב ולהעתיק מה שאתה רוצה וכמה שאתה רוצה.

אנשי קשר, הודעות, מיילים וכו' אין לך גישה בכלל, וגם לאפליקציות אין גישה לזה ככה שאי אפשר לכתוב תוכנה שתעשה לך גיבוי של כל אנשי הקשר למסמך Excel או משהו כזה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
התרשמות ראשונית אחרי בערך 30 דקות:

* המצלמה - טובה בפני עצמה, אבל לא עומדת בקו עם הלומיות (אפילו ה-810), מצד שני מעט מאוד מכשירים אחרים כן עומדים בקו עם הלומיות. 8MP באיכות סבירה זה לא רע בכלל למכשיר של 1200 שקל. הזמן תגובה סביר לחלוטין (לפי ההרגשה זה באיזור חצי שנייה לתמונה כולל האנימציה), אין אפשרות לסרט רץ (החזקת כפתור הצילום בשביל לעשות Roll של תמונות).

* האופיס - נראה מצוין ונוח, נראה לי שזו אחת האטרקציות של ה-WP8.

* הממשק לא מקרטע בכלל ועובד מהר ויפה.

* המכשיר הוא בגודל של ה-Galaxy S3 בערך וגודל המסך זהה, בדומה ל-S3 ובניגוד ללומיות כפתור ה-Win הוא פיזי ולא Touch (החיפוש ואחורה עדיין כפתורי Touch), בנוסף יש כמובן כפתורי הדלקה ווליום באותם מיקומים, והוסיפו כפתור למצלמה בצד ימין למטה.

* יש ריבוי משימות אמיתי, אפשר לפתוח את ה-Internet Explorer, לשים קובץ להורדה, ללחוץ על כפתור ה-Win, לעשות שיחות ומה שרוצים ולחזור ל-IE, ההורדה מתבצעת בזמן השיחות וכו'.

* האנטנה של ה-GPS וה-WiFi נראית מצוינת ונראה שקולטת היטב.

* אפליקציית המפות נראית נחמד, יודעת לחשב מסלול, לא בדקתי אותה בניווט בנהיגה.

* המסך נראה מצוין במשרד (לא בדקתי בחוץ וגם אין מי יודע מה שמש לבדוק).

* הפלסטיק לא מרגיש פחות איכותי משל ה-S3/S4, והאפקט של ה"אלומיניום המוברש" נחמד מאוד

* המקלדת דורשת התרגלות לכל הפחות, קשה לי להגיד אם היא גרועה או שזה עניין של להתרגל אליה.

הערות:

* גירסת המ"ה 8.0.10211.204 (זהה ללומיות שבדקתי).

* לגבי עדכונים קיבלתי Failure מהשרת לבדיקה האם עדכונים קיימים. ייתכן בגלל שלא הכנסתי SIM למכשיר.

* ייתכן ששפטתי עוד לחומרא את המצלמה כי עכשיו שמתי לב שפשוט השאירו אצלנו את הניילון של ההגנה, אני לא אוריד אותו כי זה לא מכשיר שלי, אבל לכל הפחות המצלמה היא כפי שכתבתי.

תודה רבה על הסקירה, עכשיו אני תוהה מדוע הS3 נימכר במחיר הגבוהה שלו שניראה שעלות הBOM היא כמעט זהה בין המכשירים וגם האנדרואיד הוא חינמי...

כרגע הוא בראש הרשימה שלי לגבי עלות/תועלת למי שלא צריך את השטויות של אנדרואיד(לא בנימה של זילזול) ורק צריך מכשיר חכם לעבודה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני מניח שיש לזה הרבה קשר לעניין TouchWiz וכל התוכנות Preload של סמסונג באנדרואיד, מישהו צריך לפתח את כל הדברים האלה, ב-WP8 אין את ה-TouchWiz ואין הרבה תוכנות Preload (למשל ה-Samsung Zone בחנות של WP8 מכילה בסה"כ 15 אפליקציות)

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כמה הערות:

צילום ב-1020: המכשיר מצלם 2 תמונות: 5MP ו-38MP. כדי לצפות בתמונות ה-38 יש להוריד אותן למחשב. בעדכון הבא (NOKIA BLACK) יתאפשר גם לצלם ב-RAW ללא עיבוד תמונה.

BSOD: עוד לא קרה לי פעם אחת ב-920. כנראה בעיית חומרה. בכל מקרה, מהמירורים ששבעתי מאנדרואיד אני יכול לכתוב ספר ולגבי IOS:

במכשירי נוקיה אתה מקבל מכשיר עם מערכת הפעלה מהירה, נוחה לשימוש (בחיבור למחשב ניתן להשתמש ככונן), אלגנטית, עם אופיס בתמיכה מלאה בעברית, תוכנת HERE DRIVE+ שמספקת גם ניווט באופליין בכל מקום בעולם והכל ללא תוספת מחיר.

אגב, בכנס שהתקיים היום במלון הילטון נמסר שבתחילת 2014 יהיה גם עדכון תנועה ובנוסף מכוניות מיפוי של HERE יגיעו לישראל (street view).

פורסם
אני מניח שיש לזה הרבה קשר לעניין TouchWiz וכל התוכנות Preload של סמסונג באנדרואיד, מישהו צריך לפתח את כל הדברים האלה, ב-WP8 אין את ה-TouchWiz ואין הרבה תוכנות Preload (למשל ה-Samsung Zone בחנות של WP8 מכילה בסה"כ 15 אפליקציות)

עכשיו אני עוד יותר מתעניין בגירסת הווינדוס שלהם- אם אתה אומר שלשם הם לא הצליחו לידחוף את כל השטויות שלהם שגורמות ללאגים וכו' אני מאושר :-).

ולגבי הiOS- מאז מותו של סטיב ג'ובס מבחינתי בתחום הסלולארי הם לא קיימים, לפחות עד שיבוא אדם בעל חזון כמו סטיב.

בתקופתו של סטיב בחיים לא היו משחררים מערכת בגירסת בטא מסריחה כמו הIOS 7 עם מליון ואחד באגים ולאגים-אשכרה יצרו תחרות עם אנדרואיד בנושא LOL.

ואני עוד לא מדבר על החוסר חדשנות מאז האיפון 4...

662rneocQUo דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
כמה הערות:

צילום ב-1020: המכשיר מצלם 2 תמונות: 5MP ו-38MP. כדי לצפות בתמונות ה-38 יש להוריד אותן למחשב. בעדכון הבא (NOKIA BLACK) יתאפשר גם לצלם ב-RAW ללא עיבוד תמונה.

BSOD: עוד לא קרה לי פעם אחת ב-920. כנראה בעיית חומרה. בכל מקרה, מהמירורים ששבעתי מאנדרואיד אני יכול לכתוב ספר ולגבי IOS:

במכשירי נוקיה אתה מקבל מכשיר עם מערכת הפעלה מהירה, נוחה לשימוש (בחיבור למחשב ניתן להשתמש ככונן), אלגנטית, עם אופיס בתמיכה מלאה בעברית, תוכנת HERE DRIVE+ שמספקת גם ניווט באופליין בכל מקום בעולם והכל ללא תוספת מחיר.

אגב, בכנס שהתקיים היום במלון הילטון נמסר שבתחילת 2014 יהיה גם עדכון תנועה ובנוסף מכוניות מיפוי של HERE יגיעו לישראל (street view).

ב-1020 חיברתי למחשב, חיפשתי וחיפשתי, אך תמונות שאינן JPEG, או אפילו תמונות שהגודל שלהם ירמז על 38MP לא מצאתי.

כמו שאמרתי, כשייצא העידכון אשמח לבדוק ולעדכן בהתאם.

BSOD אגב לא קרה לי ב-920, קרה לי ב-1020 (פעם אחת) וב-810 (שלוש פעמים), והעניין הוא לא איזה מערכת יותר יציבה, אלא להודיע למי שחשב ש-WP8 יציבה לחלוטין כי לא כך הדבר.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
עכשיו אני עוד יותר מתעניין בגירסת הווינדוס שלהם- אם אתה אומר שלשם הם לא הצליחו לידחוף את כל השטויות שלהם שגורמות ללאגים וכו' אני מאושר :-).

ולגבי הiOS- מאז מותו של סטיב ג'ובס מבחינתי בתחום הסלולארי הם לא קיימים, לפחות עד שיבוא אדם בעל חזון כמו סטיב.

בתקופתו של סטיב בחיים לא היו משחררים מערכת בגירסת בטא מסריחה כמו הIOS 7 עם מליון ואחד באגים ולאגים-אשכרה יצרו תחרות עם אנדרואיד בנושא LOL.

ואני עוד לא מדבר על החוסר חדשנות מאז האיפון 4...

662rneocQUo דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הצליחו לדחוף (לא את הדברים שעושים לאגים, אבל כל מיני זבל), אבל בגלל המבנה של WP8 זה הרבה פחות מציק והרבה פחות בא לידי ביטוי, פשוט יהיו לך עוד כמה אפליקציות ברשימה שבהם לעולם לא תשתמש.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
ב-1020 חיברתי למחשב, חיפשתי וחיפשתי, אך תמונות שאינן JPEG, או אפילו תמונות שהגודל שלהם ירמז על 38MP לא מצאתי.

כמו שאמרתי, כשייצא העידכון אשמח לבדוק ולעדכן בהתאם.

BSOD אגב לא קרה לי ב-920, קרה לי ב-1020 (פעם אחת) וב-810 (שלוש פעמים), והעניין הוא לא איזה מערכת יותר יציבה, אלא להודיע למי שחשב ש-WP8 יציבה לחלוטין כי לא כך הדבר.

תבדוק כאן: http://forums.wpcentral.com/nokia-lumia-1020/236017-downloading-1020-high-res-photos.html

עריכה - עד שלא יצא ה-BLACK, כל התמונות יהיו ב-JPEG. זה לא אומר שהיא לא מצלמת ברזולוציה הזו כבר עכשיו. העידכון רק יביא את היכולת לצלם ללא עיבוד תמונה פנימי (RAW).

WP8 - יציבה לחלוטין - יכול להיות שלא. יציבה משמעותית מהאחרות - בהחלט כן!

פורסם

ה-WP8 בהחלט יציבה יותר מהמערכות האחרות - באופן מורגש ומשמעותי, אבל עדיין לא יציבה לחלוטין, אבל גם זה בטיפול מול נוקיה, אני אעדכן ברגע שיהיו חדשות בחזית הזו.

לגבי ה-1020 אני אבדוק זאת בהקדם, אולי אספיק כבר היום

עריכה:

נבדק, יש קובץ בגודל 8-11MB (כמובן JPEG) מה שמרמז על איכות של 34MP, ב-Windows 7 תחת Properties מופיעים הערכים Width, Height על 0, פתיחה של הקובץ מראה שהתוצר לא איכותי וזה לא נראה כמו 34MP כשעושים Zoom In.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
תלוי על איזה גיבוי אתה מדבר - מוזיקה, תמונות, סרטונים, מסמכים - אתה יכול לחבר את המכשיר למחשב ולהעתיק מה שאתה רוצה וכמה שאתה רוצה.

אנשי קשר, הודעות, מיילים וכו' אין לך גישה בכלל, וגם לאפליקציות אין גישה לזה ככה שאי אפשר לכתוב תוכנה שתעשה לך גיבוי של כל אנשי הקשר למסמך Excel או משהו כזה.

אני רוצה לגבות הכול בלחיצת כפתור בודדת כמו באייטונס של אפל. בנקסוס 4 הדבר בלתי אפשרי מבלי לרכוש תוכנה של צד שלישי.

איזה כייף לי :)

פורסם

בכל WinPhone8 תשכח מזה, טכנית זה בלתי אפשרי

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
יש לי כרגע רק שתי מילים להגיד לרעת WP8- אין וייז.

אתמול ראיתי את הוייז עובד על WP8. אמנם מדובר בגרסת בטא אך לפי מנהל החברה שמפתחת עבור וייז את האפליקציה ל-WP8, הם סיימו לפתח את האפליקציה ובזמן הקרוב תשתחרר סוף כל סוף האפליקציה לחנות.

אתמול רכשתי מארה"ב בתיווכו של אותו אדם (גיסי :-) ) לומיה 920 ב-850 ש"ח שיחליף את ה-N8 הישן שלי.

עכשיו רק צריך לחכות שלושה שבועות עד שיסע ויחזור מארה"ב :twisted:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מה יהיו השימושים שלך בו?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...