Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם הצמיגים [יוני 09] מוכנים לטסט בעוד שבועיים(פונטו 2004) מצ"ב תמונות של מצב הצמיגים + ציריה שנקראת לי מעט רטובה.

סה"כ הרכב נוסע מעולה ואחיזה טובה גם ב-100 קמ"ש , חבל לי להוציא המון כסף עבור הצמיגים אם הם טובים לעוד שנה.

הם עברו בערך 22 אלף ק"מ.

http://postimg.org/image/hp88tuqj9/

20131026_163455.jpg

qcf3zlddd

qrgtt1aml

4wm8wc0mt

פורסם

הצמיגים עייפים. יש סימני יובש וסדקים בכל מבנה הצמיג.

יעברו טסט או לא זה כבר כפוף לשיקול דעתו של הבוחן, אבל זה לא מה שצריך להדאיג אותך. מה שצריך להדאיג אותך זה שהצמיגים הללו במקרה חירום ממש לא יעשו את מה שאתה מצפה מהם, גם אם נדמה לך ש"הכל בסדר על 100 קמ"ש".

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ניראה שלצמיגים אין דיי עומק בחריצים שלהם אז כמו שאמר איתמר...תלוי במצב רוחו של הבוחן.

לגבי צירייה שמרטיבה , אני פשוט לא מתליח לראות את התמונות - אני מניח שאתה מיתכוון לגומייה שהיא מעט קרועה ומתיזה גריז. את זה תהיה חייב לסדר כי על זה תיפול בוודאות.

פורסם

בכל אופן אני מתכנן לקנות צמיגים בסוף השנה לקראת החורף , הוצאה של אגרת רישוי ו-4 צמיגים כבדה מאוד בחודש אחד.

מצ"ב מצב הציריה הימנית :

בנוסף התקנתי לדים ללא נגד בנורות הבלם , איתות ותאורת דרך , האם עליי לחזור להחזיר את הנורות הרגילות בטסט או שלא מתחייסים לזה ?

קצב האיתות מאוד מהיר עם נורת לד למי שמכיר את התופעה.

20131026_163419.jpg

20131026_163505.jpg

פורסם

זו עלות הגומייה אבל כמה העבודה וכמה כיוון הגה לאחריה ?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

חובה להחליף את הגומיה מסרק הגה , אי אפשר לרסס אותה באיזה חומר ולחדש ?

כנ"ל לגמי הצמיגים יש תרסיס שנותן להם מראה יותר חדש ? כמו ששמים סוחרים במגרשים לפני מכירה.

פורסם

אתה מנסה לעבוד על עצמך? בוחני רכב מודעים לכל השטיקים.

אם אין לך כסף להחזיק רכב אז אל תחזיק, אל תנסה לשאול אותנו איך לעשות "הבה ונתחכמה" על חשבון הבטיחות שלך ושל הסובבים אותך בכביש.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תעשה לי טובה, אם הוא הולך להחליף אז שיחליף, שלא יעשה קומבינות על הטסטר. מי שמורח חומר על הצמיגים לא הולך להחליף אותם יום אחרי הטסט :roll:

וכן, מי שאין לו כסף להחזיק אוטו אז שלא יחזיק אוטו, ואני עומד מאחורי כל מילה במשפט הזה. מצטער אם לא נעים לשמוע אותו.

איתמר

פורסם
אתה מנסה לעבוד על עצמך? בוחני רכב מודעים לכל השטיקים.

אם אין לך כסף להחזיק רכב אז אל תחזיק, אל תנסה לשאול אותנו איך לעשות "הבה ונתחכמה" על חשבון הבטיחות שלך ושל הסובבים אותך בכביש.

איתמר

יש לי את הזכות להחזיק רכב כל עוד לא עברתי שום עבירה בדיוק כמו לך בלי קשר לעלות הרכב.

אם הייתי מנסה לעשות קומבינות תדע לך שיש טסטרים שמעבירים כל רכב גם רכבים במצבים מאוד מסוכנים (רכב 1 שהורכב מכמה רכבים טוטל לוס בשטחים ) בתוספת של 200 ש"ח לכיסו.

תחשוב שעקב אילוצי תקציב אצטרך להחליף לצמיגים סיניים זולים בטסט במקום בעוד כחודשיים לצמיגים איכותיים עם אחיזה יותר טובה ובטיחותית.

בכל אופן אשמח לקבל תשובה על הלדים בפנסים מאחורה , קצב האיתות מהיר יותר מנורות רגילות , האם זאת בעיה בטסט ?

פורסם

מציע לך לברר קצת מחירים לפני שאתה שם "צמיגים סיניים זולים " שיסכנו אותך ואותנו. במידה שלך ההבדל בין זבל לצמיג סביר (הנקוק או פאלקן ) הוא גג 50 ש"ח.כלומר עוד 200 ש"ח השקעה ואתה מסודר ל 3-4 שנים.תחשוב על זה

• תוכן חדש...