Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר שנים שהכסאות עור שלי לא מקבלים טיפול ראוי, מה לא נסיתי. קניתי כל מוצר לניקוי עור שקיים בסופר. אז החלטתי לבדוק את השיטה בה אני משתמש לרכב על העור שיש בבית.

אני השתמשתי ב:

- טרטל ווקס קלינר&קונדישינר

- סקוץ׳

- ספוג הפלא

- מגבת מ.פייבר + סמרטוט ביתי

- כלי עמוק עם מים

העבודה:

טובלים את הספוג במים ומתחילים לשפשף

איזורים קשים יותר בהם הלכלוך והעור נראה ממש עקשן משתמשים נקודתית עם הסקוץ׳ שגם הוא טבול במים ועובדים בלחץ בינוני נקודתי עם האצבע.

עוברים מספר פעמים עם ספוג הפלא כשכל פעם סוחטים את הג׳יפה שיוצאת בכלי עם מים.

מעבירים ניגוב עם המטלית כל פעם על האיזור הרטוב כדי שלא לא לתת ללכלוך לשקוע שוב אל תוך העור.

עובדים בצורה הזו מספר פעמים ספוג-מטלית-סקוץ׳-מטלית עד שרואים שמתקבל מרקם נקי ללא חלק ונעים.

מנערים היטב את בקבוק הטרטל ומורחים עם מטלית נקייה על המשטח, משאירים למס דקות בודדות ועוברים שוב עם המטלית.

תוצאות לשיפוטכם:

לפני-

eva6e7ab.jpg

לפני ואחרי-

aqy9e8yt.jpg

8a7eqymu.jpg

detyru3u.jpg

אחרי-

ravy8u2e.jpg

y7esu8ev.jpg

התוצאות מדהימות בעיני בעיקר כי אלו כסאות שכבר איבדו תקווה בעיני. עכשיו אני מרגיש כאילו הרגע קניתי אותם. התמונות לא מספיק טובות כדי להמחיש כמה חדש זה נראה! הכי חשוב זה שסוף סוף האשה מרוצה מהשריטה שיש לי.

כל מה שאני צריך זה למצוא שיטה איך מחדשים את הניקלים בכסאות, להעלים שריטות ולהחזיר להם את אפקט המראה. זה יהיה כנראה השלב הבא.

פורסם

כנראה שאתה צודק, במידה והייתי משפשף את העור בחוזקה וכל יום במשך שנה או יותר סביר להניח שבסופו של דבר היה באמת נוצר בלאי מסוים בעור. אך כיוון שלא כך המצב, ומדובר בטיפול של פעם בכמה חודשים (6) ברמת עוצמה בינונית/נמוכה (בהתאם לכתמים והעקשנות) אין כל סיבה שיגרם נזק ממשי לעור.

העור חזר להיות נעים למגע, נקי, גמיש וללא סימנים לפגם או כשל כלשהו. הקונדישינר מחזיר לו את הגמישות והלחות ומגן עליו. זה ניקוי ״מאסט״ שאני עושה קבוע לכל רכב עם ריפודי עור שאני קונה כדי להוציא את כל הג׳יפה של קודמיי. כל פעם אני לא מאמין מה יוצא משם, אחרי שאני מנקה ורואה את המים העכורים מאוד בכלי אני לא מבין איך נהגו ברכב מזוהם כל כך.

כך או כך, אני שיתפתי את הצורה בה אני מנקה עור ברכב (ועכשיו גם בבית) ושכל אחד יעשה מה שמתאים לו.

זאת בסך הכל עוד גישה לנקות עור. ובעלות זולה יש לציין. האם זה טוב? התוצאות מדברות בעד עצמן.

האם זה לא טוב? הזמן יגיד. בנתיים לא נתקלתי בתופעות מוזרות בעור הרכב שלי ואני מאוד קפדן ופדנט.

פורסם

^מסכים.

אוף דה רקורד- באותה הזדמנות, מכיוון שראיתי שאתה גם בעניינים אם אתה מכיר מישהו שרוצה להיפתר ממכונת מגס אני פה!

פורסם

עבודה יפה, תתחדש ;-)

לגבי הניקלים, אצלי באוטו, אני מרסס את החומר לניקוי חלונות, ומנגב עם הנייר, יוצא פשוט חדש...

• תוכן חדש...