Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C4 2007

select_
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הפורום הוא לא שלך! לי ולכל אחד אחר יש בדיוק אותה זכות להגיד מה הוא חושב על כל רכב בלי קשר אם אתה אוהב את זה או לא. אז שמור על הפה שלך, בבקשה!

כ- 3 שנים זה ממש לא נחשב הרבה. אז המסקנות שלי כן היו מאוד נכונות.

מכרת אותם ממש לפני סיום האחריות או שקיבלת רכב ליסינג אחר. צירוף מקרים? לא חושב.

אני לא כתבתי מילה רעה אחת על C4. רק שהגיר שלו לא אמין. כנראה שלדבר איתך זה כמו להגיד למישהו שהגיר DSG7 הוא לא אמין. תהיה אותה תגובה בדיוק. בהצלחה!

יש לך זכות להגיד על סמך ניסיון עם הגיר , לך אין ואתה מודה שעשית חיפוש ועל סמך זה ייעצת, לכן מי שבהחלט צריך לשמור על הפה והמקדלת זה אתה , אין לך שום ניסיון עם הרכב אבל אתה מרשה לעצמך לייעץ מיד שלישית.. , אמינות ומקצועיות לשמה.

3 שנים לא נחשב הרבה... ,מה שתגיד חבל על הויכוח.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אין לך שום ניסיון עם הרכב אבל אתה מרשה לעצמך לייעץ מיד שלישית...

יש לך ניסיון עם יונדאי I35, טויוטה קורולה, פיג'ו 308, סקודה אוקטביה, יונדאי I30, טויוטה ורסו, מיצובישי אאוטלנדר, פולקסווגן גולף וכו'? לא חושב. אבל זה לא ממש מפריע לך בכל ההודעות שלך לכתוב על כל הרכבים מה אתה חושב.

תעשה לי טובה - אל תגיד לי אם יש לי זכות להגיד ומה להגיד. אני לא אישתך ולא ילד שלך!!!

פורסם
יש לך ניסיון עם יונדאי I35, טויוטה קורולה, פיג'ו 308, סקודה אוקטביה, יונדאי I30, טויוטה ורסו, מיצובישי אאוטלנדר, פולקסווגן גולף וכו'? לא חושב. אבל זה לא ממש מפריע לך בכל ההודעות שלך לכתוב על כל הרכבים מה אתה חושב.

תעשה לי טובה - אל תגיד לי אם יש לי זכות להגיד ומה להגיד. אני לא אישתך ולא ילד שלך!!!

בהחלט וגם עם הפורטה , הפיקנטו, X3 , יאטי , סידרה 3 דור קודם, גולף דור 5+6 , פיזו 3008 ועוד הרבה רכבים אחרים.

בניגוד לך אני כותב מנסיון מנהיגה ברכב בארץ וגם בחו"ל , בניגוד לך ילד מקלדת מיד שלישית.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
בהחלט וגם עם ... יאטי ... בניגוד לך אני כותב מנסיון מנהיגה ברכב בארץ וגם בחו"ל

חוץ ממך אף אחד בעולם נהג על יאטי :wave:

פורסם
יד שניה מפרטי לרכב בן 6 שנים עם 70000 ק"מ בלבד - לא נראה לי אמיתי.

בנוסף - מי היה יד ראשונה?

הגיר ב- C4 ידוע כי לא אמין.

איזו תגובה מוזרה:cry:

יכול להיות שהרכב מצויין, ואתה מרחיק אותו מקניה שלו כי... הוא נראה טוב מדי???

הגיר "הלא אמין" הזה שירת אותי מ- 2003 בשלושה רכבים שונים. בכולם הוחלף שסתום בתקופת האחריות ללא עלות, ומאז לא היתה אף בעיה. הראשון הוא C5 שחגג השבוע 350,000 ק"מ ונמכר למוסכניק שקנה אותו בשביל זוגתו. הגיר אכן נתקע רק עכשיו, אבל המוסכניק אמר שזה לא מזיז לו ושהוא מתקן אותו בגרושים. כנראה שהמוסכניק הזה לא התייעץ איתך קודם. אתה בטח מבין יותר ממנו.

פורסם

מדוע מסיק כבודו שרכב בן 6 לא נסע 70 אלף?

אני רכשתי צרפתיה בת 13 מיד ראשונה עם ספר טיפולים ו160 אק"מ אמיתיים. מבחינתי הכל אפשרי. סה"כ בדיקה קטנה לוודא.

לא צריך לצאת מנקודת הנחה שכולם רמאים

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אשמח לדעת מה המקור של השטות שכתבת לגבי הגיר. אולי הוא לא המילה האחרונה בתחום אבל מאיפה הבאת את זה שהוא לא אמין?!

ולמה שכ-11 אלף ק"מ בשנה לא נשמע לך אמיתי.

פורסם

הגיר של C4 הכי טוב והכי אמין. אפילו יותר טוב מגיר DSG7.

זהו, עכשיו כולם מרוצים???

מדוע מסיק כבודו שרכב בן 6 לא נסע 70 אלף?

ולמה שכ-11 אלף ק"מ בשנה לא נשמע לך אמיתי.

כי רכב יד שניה ולא יד ראשונה!

פורסם
חוץ ממך אף אחד בעולם נהג על יאטי :wave:

איש מוכיח לך שאתה לא יודע על מה אתה מדבר על סיטרואן ואתה ממשיך, מוכיח לך שאתה לא יודע גם בדברים אחרים ואתה במקום לחזור בך מחפש אותו על כך שהוסיף א' קטנה???

אתה מבין שזה מלמד עליך ולא עליו?

ואתה עוד מתיימר לתת עצות? ולקרוא בקילומטרא'ז ובקפה?

אתה לא מתבייש?

אף פעם?

פותח השרשור.אין שום בעיה עקרונית לבדוק את הרכב בכפוף לבדיקת סביבת המחיר שלו מיד 2, כולל מודעות ולא רק מחירון, בדיקת היסטוריית הטיפול ובדיקה במכון או מוסמך אמין. ממש כמו כל אוטו. בהצלחה לך.

פורסם

רגע..רגע..למה רכב יד שנייה לא יכול להיות עם ק"מ שכזה??

אז בטח תגיד לי שרכב 2010 יד שנייה לא יכול להיות עם 17000 ק"מ.

בטח משהו בו מסריח נכון?

פורסם

אז אתה אומר למשל שאם אקנה את הרכב יד ראשונה ב70. אחרי חצי שנה אמכור (טיסה לחול/חובות או כל דבר אחר) או אפילו אחרי שנה. אני אוטומטית צריך להעיף עוד 20 אק"מ מינימום?

אתה פשוט חייב להפטר מהסטיגמות.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
אתה פשוט חייב להפטר מהסטיגמות.

אני כבר כתבתי -

בנוסף, רכב 2010 יד שנייה יכול להיות עם 17000 ק"מ.

זהו, סוף סוף הצלחתי להפטר מהסטיגמות.

ולסיכום : אם מדובר על C4 שנת 2010 יד שניה עם 17000 ק"מ מרופא (יד ראשונה גם מרופא) שנמכר עקב נסיעה לחו"ל או חובות (של רופא 8)) - לרוץ לקנות אותו ומהר! וחבל גם לזרוק 500 ש"ח על הבדיקה. אתם חייבים להפטר מהסטיגמות שכולם רמאים. ב ה צ ל ח ה !!!

פורסם
אני כבר כתבתי -

בנוסף, רכב 2010 יד שנייה יכול להיות עם 17000 ק"מ.

זהו, סוף סוף הצלחתי להפטר מהסטיגמות.

ולסיכום : אם מדובר על C4 שנת 2010 יד שניה עם 17000 ק"מ מרופא (יד ראשונה גם מרופא) שנמכר עקב נסיעה לחו"ל או חובות (של רופא 8)) - לרוץ לקנות אותו ומהר! וחבל גם לזרוק 500 ש"ח על הבדיקה. אתם חייבים להפטר מהסטיגמות שכולם רמאים. ב ה צ ל ח ה !!!

עכשיו מה שעשית זה לקחת כמה משפטים , איחדת למשפט אחד שכולו מלא סטיגמות.

במקום לנסות להבין שכן יש בחוץ מציאות , שהגיר של הרכב עבר כבר כמה שידרוגים ושיפורים והאמינות שלו השתפרה והתקלות שלו כבר ידועות בכל מכון גירים והתיקונים שלו לא יקרים אתה ממשיך ומחזק סטיגמות של מוסכניקים בנים 60 ומעלה שחושבים שמחשב ברכב זה גרוע ורק מתכון לתקלות.

וסתם לידע כללי , רכשתי רכב צרפתי שנת 2010 לפיני 4 חודשים עם 11000 ק"מ אמיתיים על השעון שעבר אפילו 2 טיפולים תקופתיים.

רוצה לבוא לבדוק אותי?? מוזמן.

פורסם

לא יאמן כמה שטויות אפשר לדחוף ב 3 שורות.

אני יכול להעיד מניסיוני שמכרתי רכב יד שניה בן 7 שנים עם 35000 ק"מ בלבד שכל ק"מ על הרכב בדוק ורשום בספר טיפולים.

ומכרתי את הרכב לאחר כ 7 חודשים בלבד בגלל שקיבלתי רכב מהעבודה וזה למרות שאני מחשיב את הרכב הזה כקניה הטובה ביתר שעשיתי אי פעם.

למי איכפת מי היה יד - 1 מצידו זה יכול להיות טרומפלדור, כל זמן שהיד היתה פרטית מה שמשנה זה מצב הרכב.

למרות שבגרסת המגאן היו לגיר הזה בעיות בשסתומים ב C4 הוא הפגין אמינות מצויינת ובכלל בשנתון הזה כל מחלות הילדות של ה AL4 כבר נפתרו.

פורסם
יש לך זכות להגיד על סמך ניסיון עם הגיר , לך אין ואתה מודה שעשית חיפוש ועל סמך זה ייעצת, לכן מי שבהחלט צריך לשמור על הפה והמקדלת זה אתה , אין לך שום ניסיון עם הרכב אבל אתה מרשה לעצמך לייעץ מיד שלישית.. , אמינות ומקצועיות לשמה.

3 שנים לא נחשב הרבה... ,מה שתגיד חבל על הויכוח.

אל תיקח אותו קשה,אבל רק תנסה להגיד משהו על הקיה סיד..תקבל בראש כמו בשוק מחנה יהודה.

• תוכן חדש...