Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בשלב זה או אחר, כולן עוברות את זה - ובכולן מחליפים מנוע (כנראה שהמנוע הזה של רנו הוא נפוץ וזול - וזה עדיף).

גם כאן, התפוצץ להם איזה צינור לפני כמה שנים, האוטו התחמם והם נפרדו מהמנוע לטובת אחד אחר.

היו לי הרבה סיבות טובות לבחור דווקא ברכב הזה: הרכב לא הרוס אלא מוזנח קומסטית (ויש הבדל גדול, כי הרוב הרוסות והכל שבור בפנים), טסט לכמעט שנה מלאה, רדיאטור מקורי חדש, מצבר סטארט-אפ חדש, 2 פנסי חזית חדשים (בגלל הטסט לפני חודשיים), 2 צמיגים חדשים, יד פרטית (אמיתית, לא סוחר) שהרכב בבעלות מעל 4 שנים - ובנוסף, אנשים נחמדים שבאמת לא הסתירו כלום וביקשו מחיר הגיוני בהתאם למצב שבו הרכב הועמד למכירה.

תודה רבה לכל המברכים :)

איציק

מתעלק כדי להאיר משהו על רכב מסוג זה. אני בן למשפחה עם לא מעט אחים ואהבה גדולה. אנו מתגוררים במרחקים רציניים אחד מהשני, וכאשר מבקרים עושים זאת למשך סופ"ש ארוך. לשם כך רכשתי רנו קנגו משנת מודל דומה, שמשמשת אך ורק לנסיעות כנ"ל או להעברות מגוונות (נדיר יחסית).

זהו רכב עבודה יעיל, אמין יחסית וזול להחזקה. נוחות טובה למשפחה לנסיעה ארוכה. אין פלא שהמנועים נפוצים וידע לא מבוטל אצל המתמחים בצרפתיות.

ממליץ למי שיש צרכים דומים לשלי...

פורסם
מתעלק כדי להאיר משהו על רכב מסוג זה. אני בן למשפחה עם לא מעט אחים ואהבה גדולה. אנו מתגוררים במרחקים רציניים אחד מהשני, וכאשר מבקרים עושים זאת למשך סופ"ש ארוך. לשם כך רכשתי רנו קנגו משנת מודל דומה, שמשמשת אך ורק לנסיעות כנ"ל או להעברות מגוונות (נדיר יחסית).

זהו רכב עבודה יעיל, אמין יחסית וזול להחזקה. נוחות טובה למשפחה לנסיעה ארוכה. אין פלא שהמנועים נפוצים וידע לא מבוטל אצל המתמחים בצרפתיות.

ממליץ למי שיש צרכים דומים לשלי...

שמעתי על בעיות אמינות. אני מבין ממך שזו סטיגמה לא מבוססת? ואיך הקנגו בכל הפרמטרים שמנית ביחס לברלינגו?

פורסם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה התחדש מאז ?

well, את הרוב ניתן לראות בפורום הטכני. פירקתי דשבורד וסידרתי את כל החיווט לרמת המקור. הוחלף רדיאטור חימום פנימי שהיה מנותק וללא צינורות (התאריך על החלק היה משנת 2002, מה שמאשש את העובדה שהוא היה מקורי).

מתוך 4 אומים עליהם תפוס הדשבורד, היו חסרים 2 בצד ימין.

הרשלנות של מוסכים, במיוחד במכוניות כאלה, מצטברת להמון רג'קטים קטנים שסידרתי עם הזמן והרכב פשוט חזר להיות מקורי.

סידרתי את המשאבת סולר (יש פרוייקט בטכני), התקנתי וו גרירה מקורי של THULE, הדבקתי פילם שחור בחלונות האחוריים צידיים, עשיתי ניקיון לחלק האחורי (פירוק השטיח האחורי, שטיפה עם צינור וסנט מוריץ + שפשוף במברשת) - ובכלל, הרכב נראה טוב עכשיו.

קניתי היום שמן גיר מקורי של ELF 75W80 ואני מתכוון לבצע החלפה ובדיקת מפלס.

אני עדיין ממתין לאזעקת ביפר שצריכה להגיע מחו"ל ויש הזעת שמן שאני רוצה לטפל בה.

אחרי הפרוייקט האחרון (קיט למשאבת סולר שפותר בעיה מסויימת) אני צריך לבצע איפוס למשאבת סולר (מורגשת ירידה קלה בסחיבה) שיבוצע בימים הקרובים.

סה"כ זה באמת יופי של אוטו, קל יחסית לעבודה ובנוי טוב.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני מקנא בך משני סיבות:

1-הקנגו שלך ניראית מצוין,תמיד רציתי כזאת בתור רכב ראשון.

2-יש לך ידע טכני לעשות כאלה דברים.

:snipersmi

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שמעתי על בעיות אמינות. אני מבין ממך שזו סטיגמה לא מבוססת? ואיך הקנגו בכל הפרמטרים שמנית ביחס לברלינגו?

אני לא ממש יודע איך הקנגו בהשוואה לברלינגו אבל מה שכן אני יכול להגיד לך

שזה שהקנגו שלי, מודל 09, עברה את ה- 200K ק''מ ועד היום אני נהנה מכל ק''מ איתה.

לאחרונה הוחלף אלטרנטור ורדיאטור ואני חושב שלאחר הק''מ הזה לפעם הראשונה זה מכובד.

פרט לבעיות האלה הרכב ביקר במוסך אך ורק בטיפולים, כל 20K ק''מ בוצע טיפול,

תמיד זה היה בזמן, מה גם הרכב תמיד ננהג בצורה עדינה, אבי ואני נורא שומרים על האוטו הזה

ונוהגים בו בעדינות ואני חושב שזה כל הקסם, ברגע שנותנים יחס חם ואוהב לאוטו הוא לא מאכזב ומחזיר אהבה.

שלומי.

• תוכן חדש...