Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני מאוד מופתע שבירושלים, עיר שיש בה 30 אחוז של חרדים, יקראו לכביש על שמו של רב :shock:

אני גם חילוני, אבל באמת שלא ברורה לי על מה ההתלהמות. דרך אגב, על שמו של יוני נתניהו ישנם רחובות בגבעת שמואל, אור יהודה, אשקלון, רמת השרון ופתח תקוה, ואלה רק ההצעות הראשונות מגוגל.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תגובות 528
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בושה וחרפה למדינת ישראל. לעולם לא אבין מדוע בחרו לקרוא כביש על שם הרב "המהולל" ולא על שם יונתן נתניהו ז"ל לדוגמה. חסרים אנשים שעשו מעל ומעבר עבור המדינה הזאת והם ראויים להנצחה?

מעניין מאוד אם ביום שאביגדור קהלני, גיבור ישראל (שיבדל לחיים ארוכים) יפרוש מהעולם הזה האם גם על שמו יקראו כביש? מה לגבי צביקה גרינגולד מ"כוח צביקה" המפרוסם?

אבל אני שואל, למה לעצור כאן? בוא ונשים את הרב "המהולל" גם על השטרות החדשים.

http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/513/452.html?hp=16&cat=163&loc=4

ושוב הכל נמדד אצלך בהישגים צבאים. בחיים לא נמצא ב"סתם דוגמאות" שלך איזה פרופסור לכימיה או הוגה כלשהו או סתם מישהו שלא זכור לכולנו מקרב כזה או אחר.

אם להציב את עולם הערכים הסופר מיליטנטי שלך אל מול זה החרדי... בהחלט קשה לבחור משני גושי צואה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
בושה וחרפה למדינת ישראל. לעולם לא אבין מדוע בחרו לקרוא כביש על שם הרב "המהולל" ולא על שם יונתן נתניהו ז"ל לדוגמה. חסרים אנשים שעשו מעל ומעבר עבור המדינה הזאת והם ראויים להנצחה?

מעניין מאוד אם ביום שאביגדור קהלני, גיבור ישראל (שיבדל לחיים ארוכים) יפרוש מהעולם הזה האם גם על שמו יקראו כביש? מה לגבי צביקה גרינגולד מ"כוח צביקה" המפרוסם?

אבל אני שואל, למה לעצור כאן? בוא ונשים את הרב "המהולל" גם על השטרות החדשים.

http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/513/452.html?hp=16&cat=163&loc=4

כל דבר קטן שעושים בשביל החרדים אתה מתלהם? גם על הרחובות קרליבך והרב קוק אתה עושה מחאות?

תקפוץ לשכונת פסגת זאב בירושלים, מעבר לכך שהשכונה קרויה על שם ז'בוטינסקי כל הרחובות שם הם על שם אנשי צבא.

אז כאן נתלונן על כפייה צבאית?

גם על אנשים אחרים שמתו בשנים האחרונות יש הנצחות, בדקת על שם מי נקרא כביש הבקעה או כביש 6? הם ממש לא קרואים על שם רבנים.

יש הבדל ע-צ-ו-ם בין לקנות לפלסטיני קלצניקוב ותחמושת ולהגיד לו "תירה על מתנחלים" לבין לתת לפלסטיני מצלמה ולהגיד לו "אם מפרים זכויות אדם, צלם".

כן, כמו למשל כל יום שישי בבילעין, המפגינים שם כולל שמאלנים זורקים אבנים ומקללים את חיילי צה"ל, אבל העיקר שיש להם מצלמות כדי לצלם את התגובה של חיילי צה"ל בעידוד השמאל האנרכיסטי, כדי להציג את עצמם כ"מסכנים שצה"ל פוגל בהם" ולתת את הוידאו לבתי משפט.

כנ"ל בהפרות סדר שהם עושים.

אני כבר יודע מה זה פרובוקציות של פלסטינאים, 3 שנים שירות בעוטף ירושלים הספיקו לי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בתור אתאיסט מיליטנטי אני חייב להגיב על זה:

אני לא רואה שום דבר רע בהנצחת דמות ציבורית בשם של רחוב או של מחלף כלשהו.

למרות שלא הסכמתי עם דעותיו ואני חושב שהוא היה חלאה לא קטנה ואדם לא מוסרי, הוא עדיין היה דמות ציבורית וראוי שיפתחו מחלף על שמו.

וסליחה אבל יונתן נתניהו אולי מת במסגרת התפקיד אבל אני לא יודע עד כמה הוא היה אדם טוב.

יכול להיות שהוא היה ממש לא נחמד, ואולי אפילו, במקרה הכי גרוע, הוא היה כמו אחיו בנימין.

צורת המוות של האדם לא מעידה על המוסריות שלו או הערך שלו, אז לדעתי הוא לא ראוי ליותר או פחות מאשר המרן.

פורסם
יכול להיות שהוא היה ממש לא נחמד, ואולי אפילו, במקרה הכי גרוע, הוא היה כמו אחיו בנימין.

מניין הידיעה אודות תכונותיו האישיות של בנימין? לא שאני מחסידיו (אני בכלל חושב שאין לנו כרגע מנהיג ראוי לשמו...), אבל מאיפה הידיעה?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

במחלף זה ינהגו לפי חוקי התורה :lol:

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

מי יתן למי זכות קדימה: כרכרה או חמור?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

וסליחה אבל יונתן נתניהו אולי מת במסגרת התפקיד אבל אני לא יודע עד כמה הוא היה אדם טוב.

לא באמת קשור אבל אמא שלי גדלה באותה שכונה עם יוני נתניהו. הוא היה כמה שנים מבוגר ממנה והיא זוכרת שכל הבנות היו מאוהבות בו :wink::-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זו דרך של אמא להגיד שהוא היה רב-שגל? :lol:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
גם אני מאוד מופתע שבירושלים, עיר שיש בה 30 אחוז של חרדים, יקראו לכביש על שמו של רב :shock:

אני גם חילוני, אבל באמת שלא ברורה לי על מה ההתלהמות. דרך אגב, על שמו של יוני נתניהו ישנם רחובות בגבעת שמואל, אור יהודה, אשקלון, רמת השרון ופתח תקוה, ואלה רק ההצעות הראשונות מגוגל.

דווקא כל מי שאני מכיר די התלהב. הם לא יכולים לחכות לנסוע בכביש הזה בשבת תוך כדי שהם נוגסים בכריך עמוס בבשר לא כשר נוטף רוטב.

ושוב הכל נמדד אצלך בהישגים צבאים. בחיים לא נמצא ב"סתם דוגמאות" שלך איזה פרופסור לכימיה או הוגה כלשהו או סתם מישהו שלא זכור לכולנו מקרב כזה או אחר.

אם להציב את עולם הערכים הסופר מיליטנטי שלך אל מול זה החרדי... בהחלט קשה לבחור משני גושי צואה.

אתה צודק בהחלט ואני מקבל את הערתך. כל אדם שהגיע להישג כל שהוא בתחום כל שהוא. מעניין אם יש רחוב בירושלים או בכל עיר אחרת הקרוי על שמו של אוסקר שינדלר?

בתור אתאיסט מיליטנטי אני חייב להגיב על זה:

אני לא רואה שום דבר רע בהנצחת דמות ציבורית בשם של רחוב או של מחלף כלשהו.

למרות שלא הסכמתי עם דעותיו ואני חושב שהוא היה חלאה לא קטנה ואדם לא מוסרי, הוא עדיין היה דמות ציבורית וראוי שיפתחו מחלף על שמו.

צורת המוות של האדם לא מעידה על המוסריות שלו או הערך שלו, אז לדעתי הוא לא ראוי ליותר או פחות מאשר המרן.

מי יודע, אולי אחד מקרובי משפחתך היו בקרב ניצולי מבצע אנטבה? אולי ההורים של חברה שלך\אשתך? זה קצת מפגר ודיבילי להשוות אותו לאחיו. וחוץ מזה, מה רע לך עם ביבי? חוץ מהרגל הפסול שלו להתרפס לפני הדתיים הוא לא כל כך נורא. אולי אני לא מבין טוב בפוליטיקה אבל בבחירות האחרונות הוא הפך עולמות בכדי להכניס את ש"ס לממשלה אבל גם כוחותיו כראש הממשלה מגובלים במסגרת הדמוקרטיה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בטח שיש רחובות בערים מרכזיות ע"ש אוסקר שינדלר. אמנם לא בירושלים, אבל שם הוא קבור.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הוא היה רק דוגמה קטנה, לא חסרים אנשים שראויים לקרוא על שמם רחובות, מחלפים וכבישים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אוקי, לא הבנתם אותי בכלל.

אני לא בא להגיד משהו ספציפית על יוני נתניהו.

לא מכיר את החיים שלו, רק מכיר את המוות שלו.

אני מדבר על זה שכל אדם שתרם משהו למדינה במידה שאנשים יוכלו לזהות אותו כאדם ראוי, מגיע לו שיקראו למשהו על שמו.

לא כל כך מעניין אותי איך קוראים לרחובות או מחלפים ואני לא נעלב מזה שקוראים למחלף על שם מישהו שני באופן אישי לא מזדהה איתו.

כל אחד מאיתנו מזדהה עם סוג אחר של אנשים וצריך לתת ביטוי לכל הזרמים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני הבנתי אותך טוב מאד. פשוט לפי קורטקס זה בזוי לקרוא לרחובות על שמות אנשים שלא שרתו בצבא ונהרגו למען המדינה.:roll:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...