Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, שכרתי רכב באיטליה שעד עכשיו הוא עונה יפה מאוד על הדרישות, צריכת דלק יפה של בערך 1:19 עם הרבה עליות, מרוווח ועם כוח נחמד ( פיאט 500L דיזל )

רק בעיה אחת שאני מפחד שיעשה לי בלאגן עם החברת השכרה זה שאחרי מילוי פול טנק יש לי שמינית טנק באופן קבוע שלא מתמלא. יש איזה טריק לזה? משהו ברכבי דיזל שאני לא מכיר?

פורסם

כמה דברים:

1. נסה להפוך את פית התדלוק כלפי מעלה, פשוט סובב אותה בחור המילוי

2. שים את ידית התדלוק על מהירות התדלוק הכי נמוכה

3. אחרי שהידית קופצת פעם ראשונה נסה לתדלק שוב, רק תזהר שלא יפרוץ דלק, תתרחק מחור התדלוק

פורסם

אם אתה לא רגיל בתידלוק עצמי, אז מה שהם מתכוונים זה כך:

אתה יכול למלא על מהירות גבוהה, אבל לקראת סוף התידלוק, תתמשיך לתדלק לאט לאט, וככה אפשר למלא עוד כמות משמעותית לפעמים. גם בלי להפוך את ידית התידלוק. וגם אם קפץ, אתה יכול לנסות אחר כך להמשיך למלא עוד.

נשמח כאן לדעת אם אנו מכוונים לדבר הנכון, תעדכן איך הסתדרת.

פורסם

אוקיי. תדלקתי היום שוב את הרכב.

הפעם עשיתי זאת בצורה מבוקרת ואיטית עם הפסקות קצרות וגם הפעם זה לא עזר.

כאילו אחרי שהידעת קופצת 3 פעמים אני מפסיק, אבל יש מקום לעוד איזה 5 ליטר.

עוד לא ניסיתי את השיטה של הידית ההפוכה, מחר אני אנסה.

מה שאני בטוח - קיבלתי את הרכב עם טנק מלא ככה שיש לזה איזה טריק.

כמה מסוכן יהיה לתדלק ״יותר מדיי״ - כלומר שהידית תקפוץ עוד כמה פעמים?

פורסם

אתה מתדלק עם מנוע כבוי?

במגאן (יימח שמה) שהייתה לי כאשר הייתי מתדלק עם מנוע מונע המחוג גם כן היה מגיע ל3/4.

ולא-אני לא מתדלק עם מנוע מונע כיום.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
אוקיי. תדלקתי היום שוב את הרכב.

הפעם עשיתי זאת בצורה מבוקרת ואיטית עם הפסקות קצרות וגם הפעם זה לא עזר.

כאילו אחרי שהידעת קופצת 3 פעמים אני מפסיק, אבל יש מקום לעוד איזה 5 ליטר.

עוד לא ניסיתי את השיטה של הידית ההפוכה, מחר אני אנסה.

מה שאני בטוח - קיבלתי את הרכב עם טנק מלא ככה שיש לזה איזה טריק.

כמה מסוכן יהיה לתדלק ״יותר מדיי״ - כלומר שהידית תקפוץ עוד כמה פעמים?

לא מסוכן לרכב, מסוכן לבגדים שאתה לובש.

אני זה לא ממש דוגמא כי אני נוהג על רכב עם דלקן אבל אני אוהב לתדלק עד שהידית קופצת, לאחר מכן להוציא כמעט עד הסוף אבל שהצינור ישאר בתוך המיכל ממש בקצה ושיהיה טיפה מקום לאוויר לצאת וגם אם אני שופך ליטר בחוץ אני ממשיך עוד טיפה שיהיה ממש full.

את הטריק של להפוך את הידית תדלוק ראיתי כמה פעמים אבל מעולם לא ניסיתי.

שיהיה לך בהצלחה.

פורסם

אז עדכון קל...

בדרך לשדה עצרתי בתחנת דלק ואחד המתדלקים ( שלשם שינוי הבין אנגלית ) אמר לי שיש משהו דפוק ברכבים החדשים שהוא יודע שלעוד אנשים יש בעיה כזאת והוא ינסה לעשות מה שהוא יכול...

התחיל למלא ומילא יותר 2 ליטר ממה שאני הצלחתי עד שהדלק התחיל לטפטף החוצה. המרחק מהתחנת דלק לשדה היה 50 ק"מ, ז"א שאת ה 2 ליטרים האלו בערך מחקתי בנסיעה אז חיפשתי עוד תחנה קרובה לשדה ושם הצלחתי לדחוף עוד 3 ליטרים ככה שהמד לא הראה על פול, אבל ממש ממש קרוב לפול.

ניראה אם יעשו לי בעיות על זה או שלא....

תודה רבה לכולם על העזרה (:

• תוכן חדש...