Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קניתי לי מאזדה לאנטיס GLX1.6 שנת 2004.

מיותר לציין שאני ממש מרוצה מהרכב, רק שיש לי כמה בעיות קטנות שאני צריך את עזרתכם.

1.החלון האחורי השמאלי תקול ואינו יורד/עולה.

בנוסף החלון של נהג עולה לאט מאוד. ובנעילה המרכזית אינו עולה עד הסוף אלא נתקע באמצע.

כמה יעלה לי לתקן את החלונות? המלצות למוסכים/חשמלאים שיוכלו לתקן?

2. קיבלתי 2 שלטי אזעקה לרכב. אך האחד אינו תקין (לא בעיה של סוללה).

לכן, כדי שלא יקרה מצב שבו לא יהיה לי מפתח רזרבה אני נועל את הרכב בלי אזעקה.

רציתי לדעת איפה אני יכול לתקן את השלט? וכמה זה יעלה לי?

3. לא בעיה אלא סתם עזרה.

אני לא מצליח לכוון לעומק את ההגה. אני יודע שיש אפשרות כזאת רק לא יודע איך. (דרך אגב לגובה אני כן מצליח)

תודה רבה לכם!!

• ספונסר פורום
פורסם

1. אם החלון עולה לאט לפעמים אפשר לשמן את המסילה שלו כדי שיעלה יותר בקלות.

המלצה - בשמחה, אבל היכן בארץ? בחיפה או באשדוד?

2. אצל מנעולן רכב. שוב, אם תציין מהיכן אתה בארץ אולי יהיה אפשר לכוון אותך למישהו ספציפי.

3. לא בכל רכב יש כיוון עומק להגה. אם יש כזה כיוון אז בדרך כלל הידית שמכוונת את הגובה אחראית גם על העומק.

פורסם
1. אם החלון עולה לאט לפעמים אפשר לשמן את המסילה שלו כדי שיעלה יותר בקלות.

המלצה - בשמחה, אבל היכן בארץ? בחיפה או באשדוד?

2. אצל מנעולן רכב. שוב, אם תציין מהיכן אתה בארץ אולי יהיה אפשר לכוון אותך למישהו ספציפי.

3. לא בכל רכב יש כיוון עומק להגה. אם יש כזה כיוון אז בדרך כלל הידית שמכוונת את הגובה אחראית גם על העומק.

ראשית תודה רבה לך אדון "עזרה" :)

1. איך אני משמן את המסילה? אני צריך לפרק את הדלת? או שאפשר ישירות מפתח החלון? עם מה לשמן? ואני גר בהרצליה.

2. שוב, הרצליה. דרך אגב כמה לדעתכם זה יעלה לי.

3. כנראה שברכב שלי אין. תודה.

פורסם

אם אתה בהרצליה, אז "אור עד קור" בגלגלי הפלדה באזה"ת הרצליה, יפתרו לך את כל הבעיות.

שירות מעולה, מקצוענים מס' 1 באיזור, המחירים הוגנים, אם כי הם ממש לא נחשבים לזולים.

אם אתה רוצה לנסות לבד-

חלון איטי:

קנה גריז סיליקון לבן. תוריד את החלון הסורר עד הסוף. תשחיל את הצינורית הדקה שמקבלים עם המכל לתוך המסילה ותן לחיצה הגונה. בשני הצדדים. תרים ותוריד את החלון מס' פעמים (רצוי כשהרכב מונע).

עבודה יותר יסודית תהיה לנקות לפני זה את כל המסילה עם קיסם אזניים ואקדח לחץ אוויר (מקומפרסור). אבל תצטרך לפרק את דיפון הדלת הפנימי.

חלון תקול:

פרק את דיפון הדלת הפנימי ותנסה לראות מה קורה שם. לפעמים זה ברור (כמו פס שיניים טחון,שינן שהשתחרר, או אפילו סתם חוט מנותק למנוע). אם בבדיקה ויזואלית אתה לא רואה כלום (אתה יכול להעלות לפה תמונה ולהתייעץ), תנסה לפרק את המנוע מהמנגנון ולתת לו מתח ישיר. אם לא מסתובב- נשרף המנוע... מסתובב? תמשיך בבדיקה יסודית יותר של המנגנון עצמו. משהו שבור או תקוע שם. משפצי מנגנונים ישמחו למכר לך את החלק השבור/מנגנון משופץ קומפלט.

יש את בני גלס ששולח את החלק אליך, ויש אחד באזה"ת בראשון שאפשר לבוא אליו.

שלט:

תצלם לנו את השלט, ונראה איך אפשר לעזור.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...