Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ועל כמה עומד המחיר הרגיל מהיבואן?

אני מעדיף שלא לפרסם מחיר , גם כי אני לא בטוח שמותר, אבל עם תרצה אתה מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית ואני אגיד לך ממי קניתי ובכמה .

יש בהתקנה הזו פחות רמקולים מאשר אצלך :)

סט קומפוננט הכולל 2 מידבאסים, 2 טוויטרים, וסאב.

מה גם שסאונד טוב נמדד באיכות הרמקולים ולא בכמותם.

+1

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש בהתקנה הזו פחות רמקולים מאשר אצלך :)

סט קומפוננט הכולל 2 מידבאסים, 2 טוויטרים, וסאב.

מה גם שסאונד טוב נמדד באיכות הרמקולים ולא בכמותם.

בהחלט כן,

אני בא מעולם שהוא לא ברכבים אלא ביתי, שוב לא ברמה של אודיופיל, אבל היו לי כבר שתי סטים של מערכות אחת סטאריו והיום אחת 5.1, יש לי רמקולים אייכותים באופן יחסי, אך ששמעתי רמקולים יותר טובים בהחלט חל שיפור, הטענה שלי היא שבסופו של דבר זה רכב, אני באופן אישי לא ארצה לפוצץ את הרכב ביותר ממה שיש לו. יש רכבים שזה חובה לשדרג להם הם מגיעים עם מערכות נחותות ויש רכבים שהם בסדר גמור עם הרמקולים המקוריים.

אבל שוב זה פצצה ואולי אשנה את דעתי מתישהו חח :)

asdasdasd

פורסם
בהחלט כן,

אני בא מעולם שהוא לא ברכבים אלא ביתי, שוב לא ברמה של אודיופיל, אבל היו לי כבר שתי סטים של מערכות אחת סטאריו והיום אחת 5.1, יש לי רמקולים אייכותים באופן יחסי, אך ששמעתי רמקולים יותר טובים בהחלט חל שיפור, הטענה שלי היא שבסופו של דבר זה רכב, אני באופן אישי לא ארצה לפוצץ את הרכב ביותר ממה שיש לו. יש רכבים שזה חובה לשדרג להם הם מגיעים עם מערכות נחותות ויש רכבים שהם בסדר גמור עם הרמקולים המקוריים.

אבל שוב זה פצצה ואולי אשנה את דעתי מתישהו חח :)

כל אחד והאוזן שלו, יש אנשים שיסתפקו במערכת מובנית שמקבלים עם הרכב או איזה סתם מערכת בכמה מאות שקלים, ויש כאלה שירצו יותר, ואפילו יותר ויותר.. ואין מה לעשות הכל קשור באיך האוזן שלך ומה אתה אוהב , אבל תודה בכל מקרה ! מעריך את התגובה

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם
בהחלט כן,

גם לי בבית יש מערכת דיי טובה, והיא ממש לא הראשונה, הכיף שבערכת רצינית ברכב הוא כיף אחר לגמרי, הדינמיקה של הרכב משפיעה המון, ועם כמה שהמערכת בבית נבנתה כאחת למוזיקה ולא לקולנוע בייתי, בסופו של דבר היט משמשת לרוב כמערכת קולנוע, ברכב זו כבר קומדיה אחרת.

אין קשר בין האיכות לכמות האלמנטים, אכן יש רכבים שהמערכת סטוק שלהם חביבה, אבל זה לא בר השוואה בכלל, מרגע שמגיעים לרמה מסויימת ברכב כל נסיעה הופכת לחוויה.

SCANSPEAK

פורסם

+1

מערכת איכותית ( כל אחד והאיכותית שלו כמובן ) הופכת את הנסיעה למהנה ביותר מהקצרות עד הארוכות

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

• תוכן חדש...