Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
NICE.

בכל מקרה, אם אנחנו שופטים את המקרה רק לפי העובדות בסרטון: אני רואה ג'יפ שחור שנוסע לתומו ומותקף ע"י אופנוענים ערסים.

מה כבר הוא עשה לא בסדר?

היה במקום הלא נכון בזמן הלא נכון-זה הכל.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רועי אפשר לגנוב את התמונה??

גם אני גנבתי את זה מאיפשהו. תפאדאל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
בוא לא נהיה תמימים, .

מאז ההודעה הראשונה שלי העליתי עוד סרטונים שרואים את האופנוענים עוברים באדום, נוסעים נגד כיוון התנועה, שוברים לטויוטה פריוס את המראה כי הפריע להם בדרך.

הם לא היו צדיקים גדולים בדרך לכנסיה בראשון בבוקר.

אבל גם רואים את האופנוען שיכול להכניס את נהג הריינג' רובר לכלא להרבה שנים.

אחד הרוכבים שהנהג דרס נמצא בבית חולים עם משותק עם גב שבור.

לא משנה כמה האופנוענים עיצבנו אותו, לא צריך לנסות להרוג אותם

אייל

פורסם
מאז ההודעה הראשונה שלי העליתי עוד סרטונים שרואים את האופנוענים עוברים באדום, נוסעים נגד כיוון התנועה, שוברים לטויוטה פריוס את המראה כי הפריע להם בדרך.

הם לא היו צדיקים גדולים בדרך לכנסיה בראשון בבוקר.

אבל גם רואים את האופנוען שיכול להכניס את נהג הריינג' רובר לכלא להרבה שנים.

אחד הרוכבים שהנהג דרס נמצא בבית חולים עם משותק עם גב שבור.

לא משנה כמה האופנוענים עיצבנו אותו, לא צריך לנסות להרוג אותם

לבלום לפני ריינג' רובר? זו טפשות ועל טפשות משלמים.

תחשוב ש50 אופנועים עוצרים ואז כמה רצים אל עבר הרכב שלך,לא היית נלחץ?

אני כן.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

הבחור שבלם לפני הריינג' הוא לא הבחור שמאושפז.

הסרטון נותן לגיטימציה לנהגים להתנהג בחוסר אחריות, לא משנה מה קרה, נגעת במישהו, פגעת במישהו, תעצור בצד, תגיש עזרה.

מה הוא חשב לעצמו שהוא יצליח לברוח? זה רק יוצר יותר בעיות וכעס, זאת קבוצה גדולה, תחשבו על האופנוענים שלא היו ברגע העצירה ורק הגיעו, הם ראו נהג דורס חבורה של אופנועים, גם אני ארדוף אחריו, מרדף שכזה יעלה בי זעם.

די לתמימות המפגרת הזאת, אני לא רועב עם חבורה של 300 אופנועים, אלא קבוצה קטנה, 5-6 אופנועים, ילדים טובים.

מה יקרה אם מישהו יכנס בנו? זה יהיה בסדר כי הוא פחד?

נכון זה נראה מאיים כשרוכב מחנה את האופנוע וצועד לקראתך עם חליפה וקסדה, ביג פאקינג דיל.

אני מאחל לנהג הזה המון סבל.

haters will hate

פורסם
הבחור שבלם לפני הריינג' הוא לא הבחור שמאושפז.

הסרטון נותן לגיטימציה לנהגים להתנהג בחוסר אחריות, לא משנה מה קרה, נגעת במישהו, פגעת במישהו, תעצור בצד, תגיש עזרה.

שמע, אני לא יודע מה איתך - אבל לי לא נראה שהנהג היה יוצא בשלום מכל העניין אם היה באמת עוצר ומגיש עזרה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בנצי תסתכל בתחילת הסרטון, אותו אופנוען נצמד לג'יפ וכאילו מנסה לדבר עם הנהג. בנוסף רואים שהוא לא מאט סתם כשהוא היה לפני הג'יפ.

עושה רושם שהיה משהו הרבה לפני וזה לא מופיע בסרטון.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בנצי, הוא כבר סבל הרבה, כשחבורה של douches החליטה לשחק איתו בכביש, כי הוא שלהם.

ועם כל הכבוד, לא משנה כמה הרוכבים הם "ילדים טובים" (והם לא במקרה הזה) - מי שחותך ככה כלי רכב אחר כלשהו ובולם - מגיע לו שיכנסו בו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

1. אף אחד לא ניסה להרוג אותו. הוא נפגע בעת שנהג הריינג' נמלט (כמעט כתבתי "על נפשו", אבל בסיטואציה שנוצרה זה עלול בהחלט להיראות כך בעיני הנהג), לא בעת נסיון חיסול ממוקד או משהו דומה.

2. ה"צדיק" הנחמד (וכנראה נכה כעת) הוא תושב ארה"ב, אבל:

א' - מעולם לא ניסה לקבל רשיון רכיבה (נהיגה) על אופנוע.

ב' - לא קיבל רשיון נהיגה כלל מאז 1999, בגלל שלא שילם דו"חות עבר.

ג' - רשיון הנהיגה שלו נשלל עד 2017 בגין שורה של עבירות תנועה ברחבי ארה"ב (כלומר הבחור נהג להתפרע במגוון מקומות ומדינות) בהיותו בשלילה.

The Registry of Motor Vehicles told the newspaper that while Mieses was a resident of the State, he never had a "valid Massachusetts driver’s license for a passenger vehicle and has never applied for a motorcycle license".

According to the registry records, Mieses had applied for a learner’s permit in 1999 and 2000, but he wasn't able to obtain a full license "because he failed to pay fines imposed after he was ticketed for speeding in Lawrence in 1999".

The Boston-based news daily also discovered the following information about Mieses:

"Since 1999, he has been ticketed by police 16 times, in Lawrence, Methuen, Roxbury, Andover, and New Hampshire, according to registry records. In June, the Registry notified the National Driver Register that Mieses was a habitual traffic offender whose right to drive in Massachusetts was revoked until 2017, records show."

בקיצור - על פי מה שפורסם עד כה, יש בליבי מעט מאוד צער על מה שקרה לו. אלא אם יוכח אחרת, מבחינתי הוא אשם עד שתוכח חפותו. העבר התעבורתי שלו, הזלזול בחוקים ובעונשים וקרבתו לריינג' רובר (אחרת לא היה נפגע, ראה שאר האופנועים שהיו באותו אירוע ולא נשרטו) מראים להבנתי שמדובר בעבריין מועד. לא מנסה לשפוט אותו, אבל אל תבקש ממני לגלות אמפטיה כלפיו.

(במאמר מוסגר אכתוב לך שיש ברשותי רשיון לאופנוע, לו הייתה לי קואורדינציה מעט טובה יותר אין ספק שהייתי מתנייד על 2 גלגלים ובכביש אני תמיד מנסה לחשוב בצורה "אופנועית" למרות ההתניידות בקופסת פח. אין קשר בין חיבה לאופנועים לבין סלידה מערסים ועבריינים שהם במקרה רוכבי דו-גלגלי).

פורסם

כולם פה מדברים שטויות, רואים בבירור שהאופנוענים מתגרים בו ובכוונה בומלים אותו בהתחלה ומלחיצים אותו, לאחר מכן לפי הכתבה אחד מהם ניגש לדקור לו את הצמיג עם סכין!!! אני לא רק שהייתי נס על נפשי, גם הייתי עולה על כולם שם אם היה צריח בשביל לברוח מכזה דבר, הם חיפשו את זה! חלאות אדם.

פורסם

בנצי ולוטוס אליס, שניכם עדיין לא הבנתם שאין כאן כוונה להרוג אותם ("לא צריך לנסות להרוג אותו" וכו').

אבל האופנוענים מתוך מטרה ברורה להתעסק עם הבחור בכביש (לא משנה לצורך מה), נכנס לפני הג'יפ ועצר, חסר לו רק לעשות סטופי. ואז הם התעצבנו שהנהג לא נתן להם לעשות מה בא להם איתו, אז הם התעצבנו והחליטו שעוצרים אותו לא משנה מה.

להחליף פרטים? לעזור לפצוע? זובי אם זה ככה, ואם נדמה לכם שבשביל זה הם ניסו לעצור אותו אתם חיים בסרט.

אחרי שכנראה הבחור סירב לשחק איתם בכביש האופנוען החליט שהוא נכנס לפני הג'יפ ושילם על כך, האופנוענים החליטו שהוא צריך לשלם, בדם מזומן, דקירת צמיגים, ניפוץ שמשות עם קסדות זה לא מישהו שרוצה לעצור את הרכב כי אחרת היה מתקשר 911.

הם רוצים את הדם שלו, הם רוצים לעשות בו לינץ'

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...