Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוקיי, הבנתי את הרעיון, עורך דין, האם משתלם מבחינה כספית? מה העלות שאמור לקחת לי העורך דין?

והאם יש דרך לקבל עורך דין מהמדינה למשפט תעבורה?

נסה לבדוק מי זכאי להגנה על ידי הסנגוריה הציבורית.

במקרה שלך עורך הדין עשוי להשתלם, אלא אם כן אתה מוכן להפרד מכשיון הנהיגה לכמה שנים ולשלם תמורת הליך הוצאת רשיון מחדש - וכלל לא מובטח שתעבור בטסט הראשון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שניים יכולים לסייע לך אולי

הסנגוריה הציבורית סיכוי קלוש שיסייעו לך http://index.justice.gov.il/Units/SanegoriaZiborit/Subjects/Pages/MeidaLapone.aspx

והלשכה לסיוע משפטי http://index.justice.gov.il/Units/SiuaMishpaty/Pages/Default.aspx

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אתה צריך עו"ד ,וכמו שכתבת זה אכן לא עבירה פלילית, אתה זכאי לעו"ד מהמדינה אבל דע לך שעו"ד כזה לא "נילחם "בשבילך ואתה משלם איזה אגרה ,וציינת שהשוטר נתן לך 16 נקודות ,אז אני מחדד לך שאן 16 נקודות יש 10

פורסם

אכן הסנגוריה הציבורית לא נתנה לי את האפשרות לעורך דין, השאלה האם לא כדאי לגשת לבית משפע ללא עורך ולקבל כנס של 1000-2000 ש.ח במקום לשכור עורך דין שיעלה מחיר לא רחוק מהקנס?

ולגבי נקודות הוא נתן לי סה.כ 16- 8+8

פורסם

אגיד לך את זה קצת בבוטות

אתה ממשיך לעשות שטויות החל בעבירות שביצעת וכעת בהתייחסות לבית המשפט שיפתח לך את העכוז בלי חומר סיכה.

חוץ מהסנגוריה הציבורית נתת לי לך לינק ללשכה לסיוע משפטי. נסה גם שם.

ולגבי המדים - יש גם שופטים ערביים בבית המשפט. אתה יודע אל איזה שופט אתה מוזמן? כדאי לך לברר ולהודיענו

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ניסיתי בסנגוריה הציבורית, גם שם אני לא זכאי.

ולגבי השופט לא רשום את השם שלו בכתב אישום, איך אני יכול לברר לגביו?

פורסם

תבדוק בתביעות של אותה יחידה שזימנה אותך למשפט.

לכל תיק ישנו שופט שנקבע.

מה זה משנה מי השופט/ת?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עצה: לקחת מכשיר סלולרי או מחשב נייד ולדווח לנו בחי...

באמת מעניין מה מקבלים על כזה דבר.

למרות שעכשיו כבר מאוחר מדי, האם נסעת רק בחולות? האם הוא רדף אחריך? איך בכלל הוא הגיע לשם? יכול להיות שמישהו התלונן עליך?

פורסם

נשמח לעדכון, מקווה שתצא מזה בזול היות ובאמת לא סיכנת אף אחד (מלבד עצמך) וזה סך הכל היה מעשה שטותי שלא יכול היה לפגוע באף אחד.

פורסם
היום נהגתי על אופנוע ללא לוחית רישוי או ביטוח.. זה היה בחולות ואין לי רשיון לאופנוע.. שוטר עצר אותי וזימן אותי מחר לקצין משטרה ובעוד שבועיים למשפט, אני נהג צעיר( לא חדש ) ובנוסף קיבלתי 16 נקודות.

אשמח לעצות ועזרה לקצין משטרה ולמשפט( אגב אני חייל בקרבי אם זה עוזר )

נשמח לעדכון, מקווה שתצא מזה בזול היות ובאמת לא סיכנת אף אחד (מלבד עצמך) וזה סך הכל היה מעשה שטותי שלא יכול היה לפגוע באף אחד.

פיקסו איך האופנוע הגיע לחולות ? מהשמיים.

את השאלה הזאת ישאל השופט גם את עצמו

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
ישה, בקלות הוא מגיע לחולות.

אפשר על מתקן מיוחד, אפשר בדחיפה ואפשר שהבית שלו נמצא בדיוק על קו החולות.

אכן היה מחוץ לבית, השופטת לא שאלה על זה כלום.

קיבלתי :

-3 חודשים פסילה

-התחייבות[קנס בסך 300 שקל]

-2500 שקל על תנאי לשנתיים

-פסילה על תנאי ל3 שנים

לכל המאושרים\מאוכזבים עורך דין פה כנראה לא היה עוזר, וכנראה שזה היה במזל.

• תוכן חדש...