Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לפני מס ימים רכב

בעל הרכב הציג בפני קבלה על קניית המנוע ממרכז חלפים כלשהו בקבלה רשום מספר מנוע אך לא רשום מאיזה רכב או כל פרט אחר

אני לא ידעתי מזה בדיוק שטר מכר והאמנתי שהקבלה היא תחליף לשטר מכר.

המנוע הוחלף לפני כ 3 חודשים במוסך מורשה שגם על השתלתו ברכב יש קבלה.

לבעל ברכב אין ולא היה שטר מכר על המנוע והוא טוען שהקבלה זה כמו שטר מכר.

איזה אפשרויות יש לי? לרכב נגמר הטסט בעוד כשבועיים.

פורסם

אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון

זה נשמע כמו בעיה משפטית אם לא אז להעביר לפורום הנכון,תודה.

פורסם

לך לאותו מרכז חלפים שייתן לך שטר מכר ועם זה למוסך שביצע את ההשתלה שימלא את חלקו ועם זה למכון הטסטים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה לך על התגובה המהירה,הקבלות רשומות על בעל הרכב הקודם,לא יכולים לעשות לי בעיות ולא לתת לי את הטופס או שהמוסך לא ירצה לחתום.

אם הכל ילך כמו שצריך ויחתמו לי על שטר המכר אני יכול ללכת אם הטופס הזה ישר לטסט? או שצריך לפני זה ללכת למשרד הרישוי ולהגיש את זה שם.

פורסם

במקום להכנס לסרטים מה יכול להשתבש - תיגש ותנסה לקבל מהם שטר מכר.

במידה ויתנו לך שטר מכר - תיגש איתו למכון טסטים. הם כבר מעדכנים במחשב של משרד רישוי שבוצעה החלפת מנוע ואת כל הפרטים הרלוונטיים.

• תוכן חדש...