Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוססור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות השרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=499698

החלטתי לרכוש פרוססור הגעתי לכמה דגמים שעניינו אותי:

*אני מעדיף פרססור 1 דין שיב לי מתחת לרדיו דיסק יש לי מקום שתפור עליו

JBL MS-8 Integration Digital Sound Processor 1

.2

ALPINE PXA-H800 IMPRINT AUDIO PROCESSOR + ALPINE RUX-C800 IN-DASH CONTROLLER

3.Alpine PXA-H701+RUX-C701 EQ+DSP DTS PROCESSOR

פורסם

אתה יכול גם להוסיף לרשימה את האודיסון ביט 1 (לדעתי הוא קצת בעייתי כיווון שבשביל לכווןנאותו צריך מחשב, אבח גם אופציה), או לחילופין למכור את ה hu ולקנות p99.

את ה h800 יצא לי לשמוע דיי מזמן, ומאד נהנתי ממה ששמעתי.

לדעתי כדאי לך להגיע למפגשים ולשמוע סטאפים 3way ו4 way, עם/ובלי פרוססורים, ואז להחליט.

קח בחשבון שכנראה שתצטרך עוד מגבר.

SCANSPEAK

פורסם

אוקיי, ומה חוות הדעת שלך עליהם ומה המחירים בארץ?

כמו כן רציתי לשאול אני עם ה9450 שלי של פיוניר יעבוד טוב עם פרוססור ואני אמור לקבל אחוז עיוות מסוים?

או שהכל ישתנה לי לטובה?

פורסם

אם אתה מעדיף משהו של 1 דין- יכול להיות כדאי בכלל לחשוב על P99.

ה MS-8 הוא בעל כיוון אוטומטי מתקדם, זהו יתרון גדול, אך לא תמיד מתאים למי שאוהב לבצע את כל השינויים בעצמו.

הביט 1 של אודיסון בעל פיצ'רים רבים ומגוונים, אך צריך מחשב בשביל לכוון אותו כל פעם.

לגבי האלפיינים- הם באים בחשבון, היה עדיף לשלב אותם אם היה לך דאבל דין של אלפיין ואז כלל השליטה היתה מתבצעת מהמסך.

יש עוד מכשירים כמו הרוקפורד, הליקס, אטון, מוסקוני ועוד כמה פרוססורים שבאים בחשבון.

הקריטריונים העיקריים יהיו אופן הכיוון והמחיר. אם תחליט עליהם- תוכל להגיע לבחירה באופן יותר פשוט.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...