Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חלק מהמדריך שכתבתי (בעזרתם של חלק מחברי הפורום [E-A, sharki25 תודה]), בעקבות בעיה טכנית פורסם רק המילון כרגע.

אני רוצה להוסיף לשם עוד הסבר על water spots (בעקבות פוסט שפורסם ממש היום) ואשמח לשמוע מה לדעתכם אפשר עוד להוסיף.

תודה גם לצביקה פיק שקרא, הוסיף (תמונות), ערך קצת ופרסם את המילון.

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/1338/%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9B%D7%99%D7%9D/%D7%9E%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%9F-%D7%93%D7%99%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%94%D7%A9%D7%9C%D7%9D

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

כל הכבוד אורי

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

יצא לך מיליון בכותרת במקום מילון.

וזה מה ששווה המילון הזה:

מיליון תודות

מיליון הודעות שנחסוך ונפנה חברים מתחילים בתחום למילון שכתבת ועוד...

מילון מצוין.

תודה, גם אני למדתי כמה דברים.

פורסם

תודה לכולם.

NoFear אני מקווה שזה יוביל למליון עבודות דיטיילינג (אולי בהמשך שיהיו לי את הכלים והידע).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

כל הכבוד!

כמה הצעות לשיפור:

1. ממליץ לתקן את המונח "סוורלים" ל"סווירלים" (עם י'), כיאה להגיה באנגלית

2. ממליץ לצרף קישור למדריך המצוין שכתב בזמנו AlonBar

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=457658

3. יש אפשרות להפוך את המדריך לפורמט WIKI כך שכולנו נוכל לתרום ולערוך?

פורסם

אין פלסטלינה וחומר סיכוך, אין ווקס, אין אוטם צבע, אין הבדלים בין ווקס לאוטם צבע.

אין פוליש לפלסטיק - כלומר, חידוש פנסים עכורים.

אין כלל התייחסות לפנים הרכב שזה נושא ענק לכשעצמו.

צמיגים- חומרים לחידוש הצמיגים

גלייז....

קלינרים לצבע... משקעי מתכת, tar, bugs .

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

קובי, פלסטלינה, חומרי סיכוך, ווקס, אוטם צבע, והבבדלים נמצאים במדריך (כמו שאמרתי, הייתה בעיה להעלות את הכל וכרגע רק המילון עלה).

פנסים עכורים באמת אין, זה יתווסף במילון אני חושב.

פנים הרכב, אני לא מבין בזה כלום לכן העדפתי לא לגעת ולהטעות (לפי התמונות, אתה תעשה את זה יופי).

צמיגים, נכון אין.

קלינרים וכו' יש התייחסות קטנה אני חושב.

אופק ואיתמר תודה.

שכחתי להודות גם לאיתמר שכתב את המדריך המקורי וסלל את הדרך לכתיבתו של המדריך הזה.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
חלק מהמדריך שכתבתי (בעזרתם של חלק מחברי הפורום [E-A, sharki25 תודה]), בעקבות בעיה טכנית פורסם רק המילון כרגע.

אני רוצה להוסיף לשם עוד הסבר על water spots (בעקבות פוסט שפורסם ממש היום) ואשמח לשמוע מה לדעתכם אפשר עוד להוסיף.

תודה גם לצביקה פיק שקרא, הוסיף (תמונות), ערך קצת ופרסם את המילון.

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/1338/%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9B%D7%99%D7%9D/%D7%9E%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%9F-%D7%93%D7%99%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%94%D7%A9%D7%9C%D7%9D

נהנתי לקרוא..

הרוב ידעתי..

תודה רבה על ההשקעה!

חג שמח!

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

פורסם

rupni +1

צריך להדפיס את זה ולשיים בכל סוכנות רכב בארץ. הלוואי והייתי יודע את זה שקניתי את האוטו ולא אחרי שנתיים:roll:

• תוכן חדש...