Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וגמר חתימה טובה לכולם,

הרכב הוא דייהסטו סיריון 2008 101 אלף ק"מ אחרי טיפול שהחלטתי לעשות באופן יזום "כישור קו".

שמתי לב בעמידה ברמזור שהסל"ד יורד לכ500 סלד והרכב רועד בצורה מוגזמת לטעמי.

בשביל להוריד קצת את מפלס הרעידות הדלקתי אורות כי שמתי לב שהאורות טיפה מעלות את הסל"ד.

אחרי חיפוש בפורום ובגוגל אחרי התופעה ראיתי שיש לעוד אנשים בעיה כזאתי ורבים פונים למוסך ומנקים להם את הבית מצערת והמנוע צעדים, החלטתי שזה יכול להיות גם הפתרון שלי והלכתי למוסך ששמה גם אמרו לי לעשות אותו דבר.

המוסכניק ניקה את הבית מצערת והמנוע צעדים כיוון איזה בורג קטן והבעיה נפתרה למשך שעה . כיוון שהיה יום שישי החלטתי כבר לחזור אליו בראשון (מחר) לספר לו שהבעיה חוזרת על עצמה .

הבנתי שכיוון הטורים בסיריון הוא דרך מחשב. האם כיוון הטורים דרך המחשב יפתור הבעיה? או שככה אמור להתנהג הרכב ואני טוחן מים?

מה אתם אומרים ? יש עוד אפשרויות נוספות? כדאי לפנות למוסך מרכזי?

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא מכון לגירים ואתה חושב שמה שמתאים לאחרים מתאים גם לך. על תעבוד כך.

תקלות לדעתי לא מתקנים ע"י סיבוב ברגים. תקלות מתקנים. אם אתה רוצה לתת הזדמנות נוספת למכונאי לך אליו. אם לא, אתה יכול ללכת למוסך מורשה יבואן, ובאותה הזדמנות תגיד להם גם שהתעסקו לך עם הבורג שם ושיכוונו אותו מחדש.

פורסם

הטעות היא לגעת בבורג כיוון התערובת-הרכב יצא כך מהמפעל ולא אמורים לגעת בו.

אין ברירה,אלא לפנות למוסך מורשה דייהטסו,שיחברו את הרכב למחשב ויכוונו את הרכב,כפי שצריך להיות.

אם יש תקלה נוספת,טפל בה על הדרך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לא כל בעית סלד זה ניקוי ויכול להיות אצלך זה בעיית מנוע לא עובד עגול או תושבות

פותח השירשור ציין שהרעידות נובעות עקב סלד נמוך מאוד כך שלתושבות אין כל כך עניין פה אלא אם כן קיימות רעידות גם בסלד הנורמאלי של המנוע. לגבי ניקוי המצערת שבוצע - האם פורקה המצערת מהרכב או שהותז לתוכה ספריי שהמנוע עובד כמו שאומרים בשיטת החאפרים?

פורסם

הרעידות הן רק בסלד נמוך בלבד. והניקוי של המצערת נעשה כשהרכב מכובה ללא פירוק. הוא ביקש ממני שאלחץ על דוושת הגז כשהרכב כבוי השפריץ עם הספריי וניקה עם מברשת ברזל וחתיכת בד.

בשביל כיוון במחשב רכב אני חייב להגיע רק למרכזי?

פורסם

בוא נתחיל בזה שהניקוי שנעשה לך ללא פירוק המצערת מהרכב הוא לא שווה כלום והסיכוי שהסלד ייסתדר אחרי ניקוי שכזה הוא קלוש ביותר. ניקוי טוב מיתבצע רק על ידי פירוק וניקוי כל התעלות במיוחד במנוע הצעדים. לאחר ניקוי טוב מנתקים אחד מקטבי המצבר ומחזירים לאחר מספר דקות וכך לאחר מספר נסיעות נלמדת המצערת מחדש והכל בדרך כלל מסתדר. מכיוון שנגעו אצלך בבורג הכיוון לא תהיה לך ברירה אלא לגשת לחברה ולבצע כיוון מדוייק. בבורג הזה לעולם לא נוגעים בטח שלא איזה חאפר שביצע ניקוי שכזה. אני רק מקווה שעל הניקוי הזה לא שילמת לו כסף במיוחד.

פורסם

כמה שאלות:

א. האם רכשת במקרה את הרכב לאחרונה?

ב. אם כן, האם הרכישה הייתה מחברת ליסינג/השכרה?

ג. האם הרעידות החלו מאז הרכישה אם הייתה?

פורסם

לפני כחודש מהשכרה הרעידות היו לפני זה והחליפו לי מצבר שהעלים את הרעידות. לפניכן במעמד הרכישה המצבר היה לא טוב וסיכמנו שישמו מצבר חדש אם ארכוש את הרכב.

פורסם

שמתי לב בנסיעה היום בבוקר שהמזגן מתנהג מוזר.

שילמתי לו 200 ש"ח .

כמה הנזק עלול לעלות לי במרכזי?

מצטער להכאיב אבל קרע לך את הצורה. על ניקוי עם פירוק לוקחים בסביבות ה 150 שח. חזור אליו ודרוש שייסדר את הבעיה כי שילמת לו על זה. ולגבי המצבר שפתר את בעיית הרעידות אז ייתכן והמצבר היה גמור בלי קשר אבל הוא לא הקשר הישיר לרעידות אלא ברגע שניתקו והחזירו את הקטבים נוצר מעין איפוס ולימוד מצערת מחדש אך לאחר כמה זמן שמחשב הרכב קיבל נתונים שוב לא מדוייקים בגלל ממערת מלוכלכת הבעיה של הסלד הנמוך חזרה.

פורסם

אני בכל מיקרה חוזר אליו היום ללא ספק . השאלה אם הנגיעה של המוסך בבורג היא קריטית .

אני חושב שאבקש ממנו להתחבר למחשב רכב ולהעלות את הטורים ובאותה הזדמנות אני אציע לו לנתק את הקטבים בשביל לאפס ואולי לסובב את הבורג חזרה

• תוכן חדש...