Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פונטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנת 2001 בערך בסביבות ה10K שקלים. מה אומרים על הרכב? אמינות, החזקה, צריכת דלק..

אני דיי בטוח שיש פה הרבה למודי ניסיון מהרכב.

פורסם

חבר רכש ספייס משנת 2004 במחיר של 11K

מאמין ששנת 2001 נסחרת בפחות.

רובם שחוטות, צריך לחפש טוב טוב עד שמוצאים משהו נורמלי.

פורסם

בעצמי אהבתי אותו מאוד וחוסך כסף בשבילו ובשביל התחזוקה שלו. ממחקר מעמיק - במעמד הקנייה תבדוק שהשתמשו רק בנוזל קירור איכותי ולא מים ( זה מוביל לראש מנוע בסופו של דבר, נזק גדול), מעבר לזה תבדוק שההגה במצב טוב, תיקון לא נעים שיכול לעלות לך מחיר מכובד מאוד. חפש אחת שמורה, היסטורית טיפולים תתן לך המון, חפש עם תיעוד.

עלות אחזקה וטיפולים מאוד נוחה, חלפים זולים ונפוצים. חסכוני בדלק. חפש לך גיר ידני כמובן.

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם

לצערי גיר ידני לא בא בחשבון, הרכב מיועד לאהובתי היקרה לי (מאוד:| )

אני מאוד נגד פונטו, שמעתי עליו רק דברים רעים, וכל הזמן לתיאור של רכב מתפרק נזכרים בשם "פונטו"..

היא כבר דיי ננעלה.. בגלל זה אני שואל פה, אולי זאת לא קניה כזאת גרועה? או שמה אני צודק ואכן יש אלטרנטיבות טובות יותר?

מדובר בנסיעה יומיומית בעיר משו כמו 3 קילומטר בבוקר ו3 קילומטר בערב... (ככה זה במדינה שלא משקיעה בתחבורה ציבורית)..

פורסם

הפונטו רכב מאוד חסכוני וזול לאחזקה,אך רגיש להזנחה.

עניין מים במקום נוזל קריטי,צריך להיות נוזל קירור מקורי בצבע כחול,אין בעיה גם אם זה משהו אחר,אבל אם יש מים,תתרחק.

הגיר הרציף שנמצא ברמת איבזור elx יותר מומלץ מהרובוטי שיש ב sx,הפונטו ממש לא רכב מתפרק,לא יודע מאיפה שמעת את זה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אוקיי נראה כמה רכבים.. הבנתי שברגע שאני מגיעה לראות פונטו, דבר ראשון לפתוח רדיאטור לבדוק קורוזיה.

מה עם הגיר האוטומטי(רציף?) בשנים האלה? 2001-2002

פורסם

הפונטו לא רכב מתפרק, במיוחד לא אם שמרו עליו כראוי. תבדוק את הרכב בדיקה כללית ( יש שרשור דביק עם המין מידע ) וכמובן לבדוק נוזל קירור ושאר דברים כמו שהוזכר כאן. לגבי גיר אוטומטי חכה לתשובות מאחרים, לא רוצה לתת לך מידע נכון חלקית.

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם

כמו שאמרתי הוא נחשב ליותר אמין,הרכב ברמת elx גם מגיע עם 80 כס,בשאר זה 60.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...