Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך נחשבים המחשבים של אסוס?

הדגם הזה לדוגמא:

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=15320

או זה:

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14557

איך נושא השירות של החברה?

אני מבין שהנושא של חלונות 8 ומסכי מגע נמצאים כבר בהרבה דגמים ולא פשוט להימנע מזה.

מנסיון של מעל 7 שנים עם ניידים של ASUS- סוסי עבודה, קניתי מעל 7-8 מחשבים שלהם מדגמים שונים, התקלה היחידה שהיתה היא שבאחד מהם נשבר הקליפס שמחזיק את המסך פתוח (כתוצאה מנפילה).

לגבי חלונות 8 אני לא אתן את הדעת כי המון זמן לא התעסקתי עם תוכנות חלונות, יחד עם זאת למה להמנע ממסכי המגע?

זה סה"כ עוד פונקציה שלשיקולך אם להשתמש בה או לא, אני אישית דווקא אהבתי את זה בסיטואציות מסויימות.

גילוי נאות- את ה-ASUS האחרון שלי רכשתי לפני שבועיים לאישתי לצרכי עבודה (במקום האייפד, ז"ל), היא מרוצה מאוד ולא מתחרטת לרגע שבחרה בו על פני דגמי SONY, LENOVO וכו' שמתחרים בו.

היא בחרה בדגם שנקרא ASUS ZENBOOK Touch UX31, מחשב ביצועיסטי וקל משקל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ממש לא ממליץ על לנובו (היה דיון בעניין לא מזמן), החדשים שלהם לא אמינים בשיט (מנסיון נרחב בחברה שאני עובד בה).

אני לא יכול להדגיש את המצוטט מספיק.

לנובו זה לא IBM, אפילו לא קרוב, זה לא באותה ספירה בכלל כמו IBM ולא כמו Dell

אגב Dell אני הייתי מעדיף לקנות מ-Notebookclub, יש גם אפשרות לקיסטום של המחשב עצמו במחירים מצוינים (עוד זיכרון, דיסק קשיח SSD וכו' בעלויות נמוכות מאוד יחסית ותוך שמירה על האחריות המלאה)

אגב אצל Asus יש טובים יותר ופחות.

לאמא שלי יש מחשב של Asus כבר בערך 3-4 שנים, לי יש HP Pavilion כבר מעל ל-7 שנים.

האסוס היה ביתי, ולמעט פעמיים או שלוש לא זז ממקומו כמעט.

ה-HP טייל איתי ברחבי הארץ, לימודים (יום יום היה איתי בתיק), מעברי דירה, שמירות בצבא ועוד ועוד.

ב-HP הוחלף כבר פעמיים מטען (מחלה ידועה שלהם, פעם אחת באחריות), והדיסק הקשיח הוחלף גם כן פעמיים (מן הסתם בגלל הטיולים הרבים זה קיצר לו את החיים משמעותית).

באסוס אמנם עדיין לא הוחלף כלום, אבל זה כי אני לא אטרח ואחליף את המקלדת שלו ולא את הכונן האופטי, פשוט קניתי Logitech K120 אלחוטית וחיברתי אותה אליו ויש לי צורב DVD נייד בחיבור USB.

והאסוס במצב מזהיר מאוד לעומת Lenovo שאני ראיתי, שם לפעמים אחרי שבוע קרו מקרים מצערים (למשל מקש מקלדת שעף מהמקום)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

edan82

בתחילה רשמתי שאין צורך במסך מגע, אך שהתחלתי לחפש ראיתי שזה קיים בהרבה דגמים אם תרצה או לא.

אבל אין לי בעיה שהמסך היה גם מגע.

אני חושש יותר מהסתגלות שלו לחולונת 8, שמסך מגע הוא חלק בילתי נפרד מזה.

פורסם

HP Probook 4540s - יש להם שירות באתר הלקוח עכשיו. בכללי דגם נראה לי מוצלח, מתפרק טוב, קל להחליף חלקים, ואני לא שומע על הרבה בעיות איתו. בתקציב אמור להיכנס דגם עם I3 וכרטיס מסך אונבורד.

לגבי חלונות 8 - הדגם הזה יכול להגיע עם 7, מקסימום תבקש דגם עם חלונות 8 פרו, כדי שתוכל לשנמך חוקית ל-7 פרו. מקסימום תקנה מחשב בלי מע"ה, ותתקין עליו מה שבא לך (אני חושב שלצרכים של אבא שלך יתאים אפילו אובונטו)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא ממש ברור לי מדוע שללתם את הלנובו. היו ברשותי ב10 השנים האחרונות 3 HP, אחד מסכן של LG, אחד של DELL והעכשווי של לנובו (X230, שלא יכביד על הכתף). בנוסף ארבעה DELL שונים (410,430,610,620).

לא שהלנובו חף מתקלות (הראשון הגיע עם לוח אם תקול, הוחלף מחשב לחדש באחריות), אבל בכ"ז - אני מסתובב איתו בשטח לא קל ובכל פעם שנשבר הלדרמן, במיוחד כאשר אין בנמצא פטיש - אני משתמש בלנובו. נפל כמה פעמים ולא צייץ אפילו.

פורסם

אתה מבין שסטטיסטיקה שכוללת דגימה אחת לא ממש אומרת משהו..

יש לנו בחברה כמה מאות מחשבי לנובו T410/420/430 (אחרי שעברנו דורות של T42/43/60/61),

כמו התקלות בהם היא פשוט בלתי נסבלת. יש לנו טכנאי שמגיע על בסיס שבועי לתקן מחשבים, חלקם מתוקנים במקום

וחלקם נלקחים למעבדה.

לי אישית החליפו לוח אם פעמיים או שלוש (כבר לא זוכר..) פעם אחת בגלל בעיית התחממות והשאר בגלל בעיות בדוקינג.

אנשי הIT איבדו חצי מהשערות שלהם כבר בגלל הלנובו האלה. אז זו סטטיסטיקה קצת יותר משמעותית מהאחד שלך,

שגם הוא לדבריך הגיע עם לוח אם תקול..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

איפה יש חנויות טובות שניתן לראות\להרגיש את המחשבים של חברת אסוס, סמסונג?

דל אני מבין שניתן לראות בפתח תקווה כמו שאמרו פה.

מחר בבוקר אני יצא לסיבוב, אזור תל אביב והשרון

פורסם

יש לנו עוד 3 לנובו, כך שזה לא אחד בודד. עברו תחת ידיי עוד כמה HP (כמה עשרות) וכן DELL רבים.

לפחות הדגמים של דל שעברו תחת ידיי (כפי שהזכרתי, 410,430, 610,620 ועוד ווסטרו אחד) מפגינים איכות בנייה מצ'וקמקת למדי.

הלנובו נראה ומרגיש כיציקת בטון. הפלסטיקה שלו הרבה יותר עמידה מהאחרים (זה משהו שניתן לבדוק גם על אקזמפלר אחד).

לא יכול להעיד על כמות תקלות על גבי מאות מכשירים, אם אתה טוען שאתה יודע - לא אתווכח איתך. לי אישית - טוב עם המכשיר הזה.

פורסם

פלוסאחד לגבי הלנובו, יש לנו בחברה כמה וכמה עשרות כאלו שמטיילים להם מסביב לעולם.

לי אישית יש ThinkPad Edge E520 i5 שעובד בערך 20 שעות ביום כמו סוס כבר כמעט שנתיים.

אכן בטון.

horsepower is an illusory mathematical equation; torque is real and the source of all good things in the universe

פורסם
הלנובו נראה ומרגיש כיציקת בטון. הפלסטיקה שלו הרבה יותר עמידה מהאחרים

לא חשבתי שאשמע אי פעם מילים כאלה על מוצר של חברה סינית :roll:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שמר מקשים מתעופפים בלנובו כבר נתקלת? במחשבים בני שבוע עד חודש.

תקלות לוחות אם,, חיבורים רופפים, רמקולים מתנתקים (והם פנימיים כמובן), ועוד.

וזה רק ממה שאני נתקלתי.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מן הסתם לא הייתי ממליץ אם הייתי נתקל בכאלה, אבל שוב - מנסיוני (בסה"כ כמה עשרות מחשבים, קרוב למאה), לא הרגשתי הבדל משמעותי בין הדגמים שהוזכרו ולזכות הלנובו עומדת אצלי מבנהו הקשיח.

פורסם

השלדה של ה-Lenovoים היא לא הבעיה, הפלסטיק גם לא.

התחושה היא שדווקא איכות הקפיצים, החיבורים, הקליפסים והתופסנים היא הגרועה.

אבל שרשרת נמדדת לפי החוליה החלשה שבה, במקרה של החברה הזאת יש להם חוליות חזקות ויש חוליות מאוד מאוד חלשות

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני יכול לומר שמבחינת איכות הרכבה וחומרים זה אחד הדברים שאני מאוד אוהב בדגמי ASIS, הם פשוט מוצקים ומתוקתקים.

סוני משתמשת באיכות מאוד נמוכה של פלסטיקה, לנובו אכן הרגישו לא רע אבל ה-ASUS שלבסוף נבחר היה פשוט רמה מעל כולם, הוא אומנם היה מעט יותר כבד (כ-400 גרם יותר מהסוני שהיה הקל שבחבורה) אבל היה היחידי שהגיע במארז משולב אלומניום ופלסטיק שהרגיש מאוד איכותי וגם נראה טוב.

עכשיו שאני נזכר לאישתי היתה תלונה אחת ללנובו שהמקלדת שלו הרגישה זולה במגע.

דווקא עם לנובו יחיד שהיה לי היתה לי תקלה של מסך שביום בהיר אחד שבק חיים.

עם HP יש לי קצת נסיון, הם יחסית חסונים אבל אני אישית לא אוהב אותם, מאוד ״אפורים״, בלי שום ערך מוסף אפילו בדברים הקטנים (למשל רמקולים איכותיים יותר או דברים מינימליים אחרים).

אני ממש ממליץ בפה מלא על ASUS, שווה לבדוק אותם והם לרוב (לפחות כאן) מתומחרים בצורה שפויה יותר מדגמים ממותגים מקבילים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...