Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני אומר לך כי אני יודע ולא שאני מנחש אין דבר כזה אז שלא ימציאו סיפורים.
אז מה סתם הוא יבוא וימציא כי פיתאום מתחשק לו לשחק איתנו משחקים,

הבנאדם בא וביקש עזרה על ככה וככה ואם הוא אומר שזה דו"ח ללא קשר למשפט אז הוא יודע מה הוא אומר.

ובזה נסיים, מיצינו לדעתי.

פורסם

עקב הדוח אני נאלצתי לחסום תחנת אוטובוס כמעט כ-שעה וחסמתי תנועה.

השוטר לא "הרשה" לי להזיז את האוטו.

ולפני שתשסף את גרוני, אספתי חבר מן התחנת אוטובוס, וזה הלך כך:

3:05:01 אני נעמד ליד התחנת אוטובוס כשאין לידי שום אוטו נחסם

3:05:04 חברי באוטו ואני מאותת לחזור להמשך נסיעה

3:05:05 רשיוניות בבקשה

.

אז כן, בשביל ללמד אותי לקח, חסמתי תנועה בציר מרכזי לכמעט שעה :smile:

נ.ב.

כן יש לציין את גדולתו של השוטר שאיים עלי עם הורדה מן הכביש, LOL.

כן יש לציין שהשוטר ל-א הסכים להראות לי תעודת שוטר וכן כתב בדו"ח בתגובת הנאשם "אתה שוטר בכלל?" ולא , לא ביקשתי תעודת שוטר בשביל לעצבנו אלא כי חשבתי שזה פקח ולא רס"ר מתנא.
אם אכן שלושת הפרטים הללו נכונים אזי יש לך עילה לבטל את הדו"ח, שלא לומר (בשקט) שאתה יכול לעשות לשוטר בלאגן שלם :

1. תחנת אוטובוס היא אינה תחנה לאוטובוס/מוניות בלבד. מטרתה לשרת את האזרחים, להעלות ולהוריד נוסעים. אם אכן עצרת בתחנת אוטובוס, הסימון שם הוא אדום-צהוב (ולא אדום-לבן: שמשמעותו אין עצירה או חנייה), ומותר לך להיות בו בטווח של כחצי דקה שבו את מעלה/מוריד נוסעים.אם נכנס לך החבר לרכב בזמן שהשוטר ניגש אליך - ולא עמדת בתחנה שעות לפני-כן, אין עילה לדו"ח ואתה יכול לבטל אותו (בלי בית-משפט וכו', תיגש לתחנה וזהו).

2. במידה והשוטר סירב להראות לך את תעודת השוטר, הוא עבר עבירה חמורה, והוא לא ירצה להגיע עם זה לבית-משפט (השופט יזרוק אותו מהמדרגות). זוהי עוד עילה לביטול הדו"ח, ובנוסף השוטר גרם להפרעה בתנועה בזמן זה, שלא לצורך (הרי לברוח משוטר לא היית בורח, ובנוסף הוא היה מזעיק את כל התחנה למרדף אם זה אכן היה קורה) ובנוסף, אתה אומר שהרגשת כי הוא התנכל אליך.

לסכום, אם התנהגת כשורה, לא התחצפת אליו, ואכן העלת נוסע בתחנה - אין עילה לדו"ח.

עוד פרט אחד - דו"ח תנועה ניתן לשלם בטווח של 90 יום מיום קבלת הדו"ח. זה אומר שבזמן המשפט אתה לא חייב עדיין לשלם את הדו"ח, ולכן הוא לא יוצג כנגדך.

פורסם

אם אכן שלושת הפרטים הללו נכונים אזי יש לך עילה לבטל את הדו"ח, שלא לומר (בשקט) שאתה יכול לעשות לשוטר בלאגן שלם :

1. תחנת אוטובוס היא אינה תחנה לאוטובוס/מוניות בלבד. מטרתה לשרת את האזרחים, להעלות ולהוריד נוסעים. אם אכן עצרת בתחנת אוטובוס, הסימון שם הוא אדום-צהוב (ולא אדום-לבן: שמשמעותו אין עצירה או חנייה), ומותר לך להיות בו בטווח של כחצי דקה שבו את מעלה/מוריד נוסעים.אם נכנס לך החבר לרכב בזמן שהשוטר ניגש אליך - ולא עמדת בתחנה שעות לפני-כן, אין עילה לדו"ח ואתה יכול לבטל אותו (בלי בית-משפט וכו', תיגש לתחנה וזהו).

2. במידה והשוטר סירב להראות לך את תעודת השוטר, הוא עבר עבירה חמורה, והוא לא ירצה להגיע עם זה לבית-משפט (השופט יזרוק אותו מהמדרגות). זוהי עוד עילה לביטול הדו"ח, ובנוסף השוטר גרם להפרעה בתנועה בזמן זה, שלא לצורך (הרי לברוח משוטר לא היית בורח, ובנוסף הוא היה מזעיק את כל התחנה למרדף אם זה אכן היה קורה) ובנוסף, אתה אומר שהרגשת כי הוא התנכל אליך.

עוד פרט אחד - דו"ח תנועה ניתן לשלם בטווח של 90 יום מיום קבלת הדו"ח. זה אומר שבזמן המשפט אתה לא חייב עדיין לשלם את הדו"ח, ולכן הוא לא יוצג כנגדך.

1. מאיפה התקנה הזו בדיוק?!?! החוק אומר לגבי מדרכה צבועה באדום-צהוב:

"אסורה כל עצירה למעט סוג רכב שעצירתו הותרה על ידי תמרור (תחנת אוטובוס בקו שירות, תחנת מוניות, תחנת הסעה לחיילים"

כלומר אסור לאף אחד לעצור חוץ מלמי שהותר לו באופן מפורש. כלומר גם למוניות אסור לעצור בתחנת אוטובוס ולאוטובוס אסור לעצור בתחנת מוניות. אז האזרח הפשוט צריך להתייחס לזה בדיוק כמו לאדום לבן.

2. לך תוכיח שביקשת לראות תעודת שוטר והשוטר סירב. זה בכלל לא יהיה פשוט להוכחה. ולעניין ההפרעה לתנועה, לגבי אדום לבן מצויין כי "אסורה כל עצירה או חניה בכביש אלא אם דרוש הדבר למילוי הוראות כל דין" אז קל וחומר לגבי אדום צהוב. מותר בהוראת שוטר לעצור בכל מקום.

אל תנסה לגשת למשפט על סמך עצות בפורומים. אם אתה מרגיש שיש לך קייס, לך לעורך דין לשיחת ייעוץ.

פורסם

קצת סדר בבלאגן.

שאלתי המקורית היתה, באם אני משלם את הדוחות עכשיו, האם יופיעו בבית משפט, ואם אני לא משלם (בינתיים), מה קורה, יופיעו בבית משפט או לא? (אני מעדיף ללכת לשופט עם עבר נקי .. :?)

עכשיו,

ברגע ששילמתה הודתה בעבירה ורק אלוהים יוכל להוציא אותך מעבירה שהודתה בה.

לא שילמתי כלום, מאיפה הבאת את זה?

תגיד לי אתה אם אתה מכיר איזה דו"ח שלא ניתן לערער עליו וללכת איתו לבית משפט.
בוא אני אסביר לך משהו. תקרא טוב טוב בבקשה.

הוא רשם שזה דו"ח שלא קשור למשפט.
לא אמרתי שאי אפשר לערער דו"ח בבית משפט אלא,

אני אתמול קיבלתי שני דוחות שאינם קשורים למשפט שלי עוד שבועיים.

אמרת שהדו"ח הוא על אדום לבן. בתחנות אוטובוס יש אדום צהוב.

או שאתה לא מדייק בפרטים, או שניחוח חזק של זיכוי עולה באפי.

ברח לי, התבלבלתי בין אדום צהוב לבין צהוב אדום, SUE ME :wink:

ד"א, קשה לראות על מה הדו"ח !! לא ניתן לקרוא מילה אחת ממנו. אף לא מילה אחת!

את זה אתה צריך לשאול את פותח השירשור לא אותי.

הוא טוען שזה משפט ללא קשר לדו"ח.

את האמת פעם ראשונה שאני שומע אבל אם אומר....

שוב, לא אמרתי שזה דו"ח בלי קשר למשפט אלא

אמרתי שהדוחות שקיבלתי אתמול לא קשורות למשפט שיש לי בקרוב.

B-T אתה תותח.

אתה בטוח?

יש לי עד (החבר) , שאני ביקשתי ממנו תעודת שוטר הוא ענה לי "מה זה תן תעודת שוטר???? תן מיד רשיוניות"

עניתי לו, אתה פקח , לא? ואז הוא בכלל התחמם ודרש את הרישיונות.

ד"א ע"פ הדו"ח הוא רס"ר. זה לא תפקיד קצת גבוהה בשביל לעמוד לחלק דוחות לחונים באדום צהוב ?

ובכלל, חשבתי זה עבודה של פקחים, הרי זהו שטח עירוני.

.

אני העליתי נוסע אבל מה זה התנהגתי כשורה ולא התחצפתי אליו?

תקרא בבקשה את התגובה שלי קצת למעלה בקשר לתעודת שוטר, וכן קרה עוד מספר וויכוחים דומים למשל על זמן עיכוב והורדה מן הכביש. הוא אמר לי "אתה לא יודע מי אני אל תתעסק איתי אני יוריד לך את האוטו מהכביש בלהבלהבלה".

והדבר האחרון והכי חשוב!!! שבגללו פתחתי את השרשור.

האם זה נכון??, בבקשה, אם יש למישהו תשובה עם ניסיון , תודה.:)
פורסם

עד כמה שאני מכיר את החוק הישראלי - אתה חף מפשע עד שלא הוכחה אשמתך, אם בבית משפט ואם בהודאה (ותשלום הדו"ח הוא הודאה באשמה). כך שלא יכולים להעלות את נושא הדו"חות האלו נגדך כל עוד לא שילמת (והודית) בהם או שבית משפט לא קבע את אשמתך בהם.

אם הם מופיעים במחשב או לא - את זה אני לא יודע. אבל על פניו נראה שלשופט אסור רשמית להתחשב בהם.

ולעניין העצירה באדום-צהוב, ראה את תגובתי מקודם. זו עבירה. אדום צהוב אינו שטח עצירה לטובת כלל הציבור, הציפורים והפרפרים. הוא שטח עצירה אך ורק לרכב שמוגדר מראש בתמרור שלפניו.

פורסם

Ishpuz צודק ב-100%

דבר ראשון, לא יכולים להציג נגדך את הטענה שעשית עבירה כלשהי כי עדיין לא הוכחה אשמתך, ז"א שאפילו אם יגידו שככה וככה והוא קיבל דו"ח, אם לא שילמת, אתה חף מפשע.

בקשר לדו"ח. עברת עבירה, כן. אבל לצאת מעונש אתה יכול פה וזאת בגלל התנהגות השוטר (אי הצגת תעודה מזהה), ודבר שני, כמו שאמרת, בגללו הפרעת לתנועה - הוא גרם לך להפריע לתנועה. גם לי היה מקרה ששוטר עצר אותי על הפרעה לתנועה, וכאשר ביקשתי ממנו להראות לי איפה בדיוק עשיתי את זה....הוא גרם לי לחצות קו הפרדה לבן, ולכן אתה יכול לתבוע אותו על זה שמתוקף היותו בעל הסמכות הוא גרם בניגוד לרצונך לעבור על החוק....אז נסכם:

1.הדו"ח לא ישפיע על המשפט

2.אם אתה רוצה ויש לך כוח, אתה יכול ממש בקלות לבטל את הדו"ח

(ואני לא ממציא, יש לי ידע לא מועט במשפט)

בהצלחה :)

Elate 6” 3way Morel / CDA-9887 Alpine / SAX-100.4 Sundown Audio

פורסם

סדר בבקשה:

לפני הכל:

** אין לך דוח! יש לך זימון למשפט!!! צא מהאופוריה וקח עורך דין. זו לא העבירה הראשונה שלך ואתה נהג חדש.

** לשוטר מותר לבצע עבירות תנועה לצורך מילוי תפקידו, לך אסור.

** מערכת המשפט היא המשך ישיר של המשטרה, בין אם זה דמוקרטי ובין אם לא.

1. נהג עם דוח שלא שולם ברקורד העומד בפני שופט... זה לא מוסיף לו כהו זה. מבחינת השופט הוא אשם. אמנם תשלום הוא כהודאה באשמה, אך אי תשלום תיתפס על ידי השופט בעין רעה.

3. תחנת אוטובוס מיועדת לאוטובוס, לא לך, גם לא לדקה ושליש.

2. אם כתוב אדום לבן והארוע לא היה באדום לבן, אלא תחנת אוטובוס, יש לך סיכוי טוב לצאת זכאי, שום דבר לא מובטח מראש!!!

3. השופט לא יאמין לך (אלא אם השוטר יודה בכך) שהשוטר לא הראה לך תעודת שוטר.

4. המשפט שאתה ניצב בפניו נקרא "הקראה". השופט יקריא את הדוח וישאל אם אתה מודה או לא. השוטר לא יהיה שם לסתור את טענותיך, אך הן נרשמות בפרוטוקול.

אם אתה מודה, תקבל עונש. אין אפשרות לצאת זכאי בשלב זה!!!

אם אתה לא מודה, יקבע מועד חדש להוכחות, כשנה מאוחר יותר. בהוכחות אתה כבר חייב עורך דין. בשלב זה כל צד מביא הוכחות לטענה שלו, והשופט מחליט כראות עיניו.

זיכוי בדין בשל טעות בדוח (אדום לבן-תחנת אוטובוס) אפשרי רק אחרי שעברת את כל התהליך. אין הנחות וקיצורי דרך.

5. השופט רואה מאה כמוך ביום, הוא לא יקשיב לך אפילו לרגע. לעורך דין המייצג אותך, כן.

6. אם יצאת זכאי במשפט, לא תקבל עונש, אבל אף אחד לא יחזיר לך הוצאות משפט.

אתה עומד בפני בעיה לא קלה, אל תמעיט בערכה. היום יש נוהג לשלול רשיונות לתקופות ארוכות אם סומנת כנהג בעייתי.

ולכל המגיבים הקודמים... אל תהיו אופטימים...

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...